AgusiaP Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Mysza2 napisał(a):wizyta będzie nie w sobotę tylko w piątek (jutro ) o 15 :) To super :cool3::lol::lol: Quote
Beatkaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Mysza2 napisał(a):No i dzwoniła pani z Chełma Śląskiego, zgadza się na wizytę i podpisanie umowy. Domek z ogrodem i jednym psem, drugi stareńki odszedł niedawno. Dziecko 12 lat. Prosiłam już Javenę o wizytę, ma się z Panią umówić, a gdyby nie mogły zgrać się w czasie w tym tygodniu to poprosimy jeszcze Figannę. Trzymajcie kciuki :loveu::loveu::loveu::loveu:zaciskam kciuki z całych sił za domek dla mojego ulubieńca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Igiełka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 hurra :):) cudowne wiesci też trzymam mocno kciuki :):) Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Na konto Bostona z zakończonego bazarku przelałam 240 zł bardzo proszę o potwierdzenie abym mogła go rozliczyć. http://www.dogomania.pl/forum/threads/230659-ROZLICZAMY-!!!-Szale%C5%84stwo-czas-zacz%C4%85%C4%87-%29-Wielka-Wyprzeda%C5%BC!!!-21-08-22-00?p=19665461#post19665461 Dziękuję. Quote
Mysza2 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Na konto Bostona z zakończonego bazarku przelałam 240 zł bardzo proszę o potwierdzenie abym mogła go rozliczyć. http://www.dogomania.pl/forum/threads/230659-ROZLICZAMY-!!!-Szaleństwo-czas-zacząć-)-Wielka-Wyprzedaż!!!-21-08-22-00?p=19665461#post19665461 Dziękuję. Melduję posłusznie że 240 zł wpłynęło na konto Bostona:):) Marticzko dziękujemy pięknie za bazarek i piękny wynik :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Mysza2 napisał(a):Melduję posłusznie że 240 zł wpłynęło na konto Bostona:):) Marticzko dziękujemy pięknie za bazarek i piękny wynik :loveu::loveu::multi::multi: Oj oby więcej takich bazarków i jak najwięcej wspierających nas cioteczek :lol::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Dziś wielki dzień :) kciuki zaciśnięte :thumbs: Wczoraj Pani Anetka powiedziała : " Nowy dom Ci się kroi" i jak nigdy Boston zwiał pod fotel i nie pomogły lamenty i błagania - Nie wyszedł i już !!!!! :evil_lol: Quote
Gabi79 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Dziś wielki dzień :) kciuki zaciśnięte :thumbs: Wczoraj Pani Anetka powiedziała : " Nowy dom Ci się kroi" i jak nigdy Boston zwiał pod fotel i nie pomogły lamenty i błagania - Nie wyszedł i już !!!!! :evil_lol: U Pani Anetki Bostonek ma jak w raju, więc mu się nie dziwię, że zwiał pod fotel, jak usłyszał o nowym domku;) Oby nowy domek był równie wspaniały:thumbs: Quote
Mysza2 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Nic nie wiem, dzwonię ale ciocia Javena poza zasięgiem Quote
Figanna Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 byłyśmy z Javeną na wizycie:) wszystko ok:) super domek i super warunki:) będzie dużo zabawy i fajne spacerki, bo tereny spacerowe:) Quote
Mysza2 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Figanna napisał(a):byłyśmy z Javeną na wizycie:) wszystko ok:) super domek i super warunki:) będzie dużo zabawy i fajne spacerki, bo tereny spacerowe:) Bardzo dziękujemy:):) wysłałam pw Quote
Nadziejka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 :thumbs::cool2:ciesze sie i trzymam mocnoooo za wszystko Quote
Javena Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Mój telefon odmówił posłuszeństwa,ale już mu dałam papu. Poleciałam jeszcze pospacerowac z moim Timusiem i jestem. Jak pisała Figanna ,domek szykuje sie Bostonowi superowy. Ogródek piekny ,bedzie co podkopywać:evil_lol:. Tereny idealne na spacerki. W domu sunia Sara,bardzo spokojna,łagodna , papuzki ,kotki . Fajny chłopak ,który kocha swoje zwierzaczki ( umie zrobic gościom herbatkę),rodzice i babcia. Pomimo ,ze pracuja ,zawsze ktoś w domu jest. Moim zdaniem będzie dobrze ,a nawet lepiej .:) Quote
Mysza2 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: i bardzo się cieszę:). Z tego co mówiłyście adopcja nie nastąpi od razu bo państwo kończą remont przedsionka i nie chcieliby wprowadzać Bostona w rozgardiasz. Zadzwonię do Pani i wypytam jak widzą to w czasie. Dzwoniłam zresztą już ale włącza się sekretarka:) Quote
gosia2313 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 chwilę nie wchodź na wątek a tu takie rzeczy ! :O Serio Mat-Boston się wybiera do domku ?? Quote
Javena Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Mysza2']Bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: i bardzo się cieszę:). Z tego co mówiłyście adopcja nie nastąpi od razu bo państwo kończą remont przedsionka i nie chcieliby wprowadzać Bostona w rozgardiasz. Zadzwonię do Pani i wypytam jak widzą to w czasie. Dzwoniłam zresztą już ale włącza się sekretarka:)[/QUOTE] Pani miała iść na zebranie do szkoły. Jak coś to dzwonić na drugi podany nr,bo ten pierwszy ,poprostu nie umie sobie odebrać. Quote
asiuniab Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Kochany takie wieści cudownie się czyta; piesku Ty się nigdzie nie chowaj, bo Państwo Cię wypatrzyli i będziesz mieć swój własny dom:) Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 No to teraz czekamy na spotkanie Bostona Sary i Państwa oko w oko ;) Quote
Gabi79 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Cudownie, że Bostonka tacy wspaniali ludzie wypatrzyli:lol: Quote
Beatkaa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Bostonku cieszę się bardzo :):):) :loveu: i wciąż nieustannie trzymam kciuki za udaną adopcję ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 A Bostonek szaleje na całego :) wulkan energii i głupawka mu się włącza ;) zawiązał sztamę z Dolarem i dokazują :evil_lol: Uwielbiam tego łobuza :loveu: Quote
ookami Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Witajcie :) Proszę o wybaczenie, że nie w temacie wątku tutaj piszę ale mam gorącą prośbę. Potrzebujemy osoby, która mogłaby dokonać wizyty przedadopcyjnej i sprawdzić jak wygląda potencjalny domek w BYTOMIU. Niestety sami tego nie zrobimy, troszkę za daleko :( Jeśli ktoś jest z Bytomia lub okolic lub zna kogoś stamtąd, który mógłby służyć pomocą to bardzo proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego psiaczkowi :) Quote
Igiełka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Martika@Aischa']A Bostonek szaleje na całego :) wulkan energii i głupawka mu się włącza ;) zawiązał sztamę z Dolarem i dokazują :evil_lol: Uwielbiam tego łobuza :loveu:[/QUOTE] wspaniale i bardzo cieszę się:):):) :) Quote
gosia2313 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Zapraszam na wątek Shenzi, która znów szuka domu... tym razem na całe życie :shake: Sunia do 30 września może zostać w obecnym miejscu, potem zostanie zabrana prawdopodobnie do hoteliku u Emiś, ale deklaracji brak :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/232435-GROZI-JEJ-POWR%C3%93T-DO-SCHRONISKA-!-Shenzi-zn%C3%B3w-szuka-domu-! BŁAGAMY o POMOC w imieniu SHENZI! Quote
Recommended Posts