Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
No i dzwoniła pani z Chełma Śląskiego, zgadza się na wizytę i podpisanie umowy.
Domek z ogrodem i jednym psem, drugi stareńki odszedł niedawno.
Dziecko 12 lat.
Prosiłam już Javenę o wizytę, ma się z Panią umówić, a gdyby nie mogły zgrać się w czasie w tym tygodniu to poprosimy jeszcze Figannę.
Trzymajcie kciuki

:loveu::loveu::loveu::loveu:zaciskam kciuki z całych sił za domek dla mojego ulubieńca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Na konto Bostona z zakończonego bazarku przelałam 240 zł bardzo proszę o potwierdzenie abym mogła go rozliczyć.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/230659-ROZLICZAMY-!!!-Szaleństwo-czas-zacząć-)-Wielka-Wyprzedaż!!!-21-08-22-00?p=19665461#post19665461
Dziękuję.
Melduję posłusznie że 240 zł wpłynęło na konto Bostona:):)
Marticzko dziękujemy pięknie za bazarek i piękny wynik :loveu::loveu::multi::multi:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Melduję posłusznie że 240 zł wpłynęło na konto Bostona:):)
Marticzko dziękujemy pięknie za bazarek i piękny wynik :loveu::loveu::multi::multi:

Oj oby więcej takich bazarków i jak najwięcej wspierających nas cioteczek :lol::loveu:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dziś wielki dzień :) kciuki zaciśnięte :thumbs: Wczoraj Pani Anetka powiedziała : " Nowy dom Ci się kroi" i jak nigdy Boston zwiał pod fotel i nie pomogły lamenty i błagania - Nie wyszedł i już !!!!! :evil_lol:

U Pani Anetki Bostonek ma jak w raju, więc mu się nie dziwię, że zwiał pod fotel, jak usłyszał o nowym domku;)

Oby nowy domek był równie wspaniały:thumbs:

Posted

Figanna napisał(a):
byłyśmy z Javeną na wizycie:)

wszystko ok:) super domek i super warunki:) będzie dużo zabawy i fajne spacerki, bo tereny spacerowe:)

Bardzo dziękujemy:):) wysłałam pw

Posted

Mój telefon odmówił posłuszeństwa,ale już mu dałam papu. Poleciałam jeszcze pospacerowac z moim Timusiem i jestem. Jak pisała Figanna ,domek szykuje sie Bostonowi superowy. Ogródek piekny ,bedzie co podkopywać:evil_lol:. Tereny idealne na spacerki. W domu sunia Sara,bardzo spokojna,łagodna , papuzki ,kotki . Fajny chłopak ,który kocha swoje zwierzaczki ( umie zrobic gościom herbatkę),rodzice i babcia. Pomimo ,ze pracuja ,zawsze ktoś w domu jest. Moim zdaniem będzie dobrze ,a nawet lepiej .:)

Posted

Bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: i bardzo się cieszę:). Z tego co mówiłyście adopcja nie nastąpi od razu bo państwo kończą remont przedsionka i nie chcieliby wprowadzać Bostona w rozgardiasz.
Zadzwonię do Pani i wypytam jak widzą to w czasie. Dzwoniłam zresztą już ale włącza się sekretarka:)

Posted

[quote name='Mysza2']Bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu: i bardzo się cieszę:). Z tego co mówiłyście adopcja nie nastąpi od razu bo państwo kończą remont przedsionka i nie chcieliby wprowadzać Bostona w rozgardiasz.
Zadzwonię do Pani i wypytam jak widzą to w czasie. Dzwoniłam zresztą już ale włącza się sekretarka:)[/QUOTE]
Pani miała iść na zebranie do szkoły. Jak coś to dzwonić na drugi podany nr,bo ten pierwszy ,poprostu nie umie sobie odebrać.

Posted

Witajcie :) Proszę o wybaczenie, że nie w temacie wątku tutaj piszę ale mam gorącą prośbę. Potrzebujemy osoby, która mogłaby dokonać wizyty przedadopcyjnej i sprawdzić jak wygląda potencjalny domek w BYTOMIU. Niestety sami tego nie zrobimy, troszkę za daleko :( Jeśli ktoś jest z Bytomia lub okolic lub zna kogoś stamtąd, który mógłby służyć pomocą to bardzo proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego psiaczkowi :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A Bostonek szaleje na całego :) wulkan energii i głupawka mu się włącza ;) zawiązał sztamę z Dolarem i dokazują :evil_lol: Uwielbiam tego łobuza :loveu:[/QUOTE]

wspaniale i bardzo cieszę się:):):) :)