Martika&Aischa Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='AgusiaP']Martunia ;) Myszka zawsze jest czujna :lol:[/QUOTE] Oj tak :) czujność to jej drugie imię :evil_lol: Quote
Gabi79 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Zaglądam do Bostonka:lol: Oby szybko go ktoś wypatrzył. Przecież to ideał, śliczny, mądry, wesoły, bezproblemowy psiak:loveu: Quote
Beatkaa Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [COLOR=#000000][/COLOR]Mój kochany,do domku już trzeba ;) a wiadomo jak z jego zostawaniem w domku????? Quote
asiuniab Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Mat przyznaj się, jak się zachowujesz jak sam zostajesz? Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='asiuniab']Mat przyznaj się, jak się zachowujesz jak sam zostajesz?[/QUOTE] Pani Anetka twierdzi że zachowuje się przyzwoicie :lol: pozostawiony sam zainteresował się dekoracją i nie omieszkał jej NIE "zjeść " ;) z tego co wiem Pani Anetka ma spróbować zostawić go samego na dłużej....zobaczymy czy tym razem również zda test :) ale źle nie jest ....chłopak naprawdę jest grzeczny i uroczy :) On tak bardzo kocha psiaki ...koty ....ludzi ...pies ideał :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Pani Anetka twierdzi że zachowuje się przyzwoicie :lol: pozostawiony sam zainteresował się dekoracją i nie omieszkał jej NIE "zjeść " ;) z tego co wiem Pani Anetka ma spróbować zostawić go samego na dłużej....zobaczymy czy tym razem również zda test :) ale źle nie jest ....chłopak naprawdę jest grzeczny i uroczy :) On tak bardzo kocha psiaki ...koty ....ludzi ...pies ideał :loveu:[/QUOTE] Ok,to mam nadzieję,że test wyjdzie pozytywnie :):) A nasz kochany Boston znajdzie domek....bo póki co telefonów ZERO :( Quote
Martika&Aischa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Beatkaa']Ok,to mam nadzieję,że test wyjdzie pozytywnie :):) A nasz kochany Boston znajdzie domek....bo póki co telefonów ZERO :([/QUOTE] Ciocia kochana nie tracimy nadziei i głowa do góry ;) trafi swój na swego :lol: Quote
Beatkaa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Roześlę dziś trochę wątek...może jakieś ciocie i wujkowie się pojawią :) Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Beatkaa']Roześlę dziś trochę wątek...może jakieś ciocie i wujkowie się pojawią :)[/QUOTE] Czym więcej kciuków zaciśniętych tym lepiej :) Dziś wraca nasza Mysz ...może jakiś @ z zapytaniem się już pojawił :roll: Quote
asiuniab Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Bostonku kochany, kibicuję Ci, żebyś trafił na wymarzony domek; Quote
Igiełka Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 kciuki za ten jedyny domek trzymamy cały czas :) Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 A ja rozmawiałam z Panią Anetką :lol: Nasz Bostonek zdał kolejny test MEGA POZYTYWNIE !!!!!!!!:multi: Został sam samiuteńki na 2 godzinki i żadnych lamentów i zniszczeń :multi::multi::multi: Mój kochany chłopak :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']A ja rozmawiałam z Panią Anetką :lol: Nasz Bostonek zdał kolejny test MEGA POZYTYWNIE !!!!!!!!:multi: Został sam samiuteńki na 2 godzinki i żadnych lamentów i zniszczeń :multi::multi::multi: Mój kochany chłopak :loveu:[/QUOTE] Niuniek nasz kochany :loveu::loveu: to wspaniała wiadomość !!!! IDEAŁ po prostu IDEAŁ !!!!:loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Beatkaa']Niuniek nasz kochany :loveu::loveu: to wspaniała wiadomość !!!! IDEAŁ po prostu IDEAŁ !!!!:loveu::loveu:[/QUOTE] Pani Anetka wracała do domu z duszą na ramieniu a tu taka niespodzianka na nią czekała :lol: machający ogon i nic więcej :lol: zero zgliszczy :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Pani Anetka wracała do domu z duszą na ramieniu a tu taka niespodzianka na nią czekała :lol: machający ogon i nic więcej :lol: zero zgliszczy :evil_lol:[/QUOTE] takie powitanie to rozumiemy !!!! :loveu: :):):) Quote
Mysza2 Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Czym więcej kciuków zaciśniętych tym lepiej :) Dziś wraca nasza Mysz ...może jakiś @ z zapytaniem się już pojawił :roll:[/QUOTE] niestety żadnego telefonu ani maila. Ale bardzo się cieszę, że chłopak taki grzeczny:):) A w ogóle to się witam serdecznie:) Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Mysza2']niestety żadnego telefonu ani maila. Ale bardzo się cieszę, że chłopak taki grzeczny:):) A w ogóle to się witam serdecznie:)[/QUOTE] Mysz na posterunku i wszystko wraca do normy :loveu: no to jutro pijemy Myszko oczywiście herbatkę po południową ;) Zapraszam :) Quote
AgusiaP Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Martika@Aischa']A ja rozmawiałam z Panią Anetką :lol: Nasz Bostonek zdał kolejny test MEGA POZYTYWNIE !!!!!!!!:multi: Został sam samiuteńki na 2 godzinki i żadnych lamentów i zniszczeń :multi::multi::multi: Mój kochany chłopak :loveu:[/QUOTE] Ja też rozmawiałam, wszystko potwierdzam ;) Quote
asiuniab Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 dzielny chłopak, telefonów nie było, ale na pewno będą, toż to chłopak na medal!!! Quote
Beatkaa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='asiuniab']dzielny chłopak, telefonów nie było, ale na pewno będą, toż to chłopak na medal!!![/QUOTE] dokładnie :):):) Quote
asiuniab Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 słuchajcie, mi się wydaje, że trzeba Mu zrobić lepsze zdjęcia, mi On się co prawda podoba na każdym, ale w większości one są nie ostre, a wiecie jak ludzie patrzą, po opakowaniu:( Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Zadzwoni :) jestem tego pewna :) to wspaniały i przepiękny psiak :) Quote
Recommended Posts