Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniab']Mat przyznaj się, jak się zachowujesz jak sam zostajesz?[/QUOTE]

Pani Anetka twierdzi że zachowuje się przyzwoicie :lol: pozostawiony sam zainteresował się dekoracją i nie omieszkał jej NIE "zjeść " ;) z tego co wiem Pani Anetka ma spróbować zostawić go samego na dłużej....zobaczymy czy tym razem również zda test :) ale źle nie jest ....chłopak naprawdę jest grzeczny i uroczy :) On tak bardzo kocha psiaki ...koty ....ludzi ...pies ideał :loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Pani Anetka twierdzi że zachowuje się przyzwoicie :lol: pozostawiony sam zainteresował się dekoracją i nie omieszkał jej NIE "zjeść " ;) z tego co wiem Pani Anetka ma spróbować zostawić go samego na dłużej....zobaczymy czy tym razem również zda test :) ale źle nie jest ....chłopak naprawdę jest grzeczny i uroczy :) On tak bardzo kocha psiaki ...koty ....ludzi ...pies ideał :loveu:[/QUOTE]

Ok,to mam nadzieję,że test wyjdzie pozytywnie :):) A nasz kochany Boston znajdzie domek....bo póki co telefonów ZERO :(

Posted

[quote name='Beatkaa']Ok,to mam nadzieję,że test wyjdzie pozytywnie :):) A nasz kochany Boston znajdzie domek....bo póki co telefonów ZERO :([/QUOTE]

Ciocia kochana nie tracimy nadziei i głowa do góry ;) trafi swój na swego :lol:

Posted

[quote name='Beatkaa']Roześlę dziś trochę wątek...może jakieś ciocie i wujkowie się pojawią :)[/QUOTE]

Czym więcej kciuków zaciśniętych tym lepiej :) Dziś wraca nasza Mysz ...może jakiś @ z zapytaniem się już pojawił :roll:

Posted

A ja rozmawiałam z Panią Anetką :lol: Nasz Bostonek zdał kolejny test MEGA POZYTYWNIE !!!!!!!!:multi: Został sam samiuteńki na 2 godzinki i żadnych lamentów i zniszczeń :multi::multi::multi: Mój kochany chłopak :loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A ja rozmawiałam z Panią Anetką :lol: Nasz Bostonek zdał kolejny test MEGA POZYTYWNIE !!!!!!!!:multi: Został sam samiuteńki na 2 godzinki i żadnych lamentów i zniszczeń :multi::multi::multi: Mój kochany chłopak :loveu:[/QUOTE]

Niuniek nasz kochany :loveu::loveu: to wspaniała wiadomość !!!! IDEAŁ po prostu IDEAŁ !!!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Beatkaa']Niuniek nasz kochany :loveu::loveu: to wspaniała wiadomość !!!! IDEAŁ po prostu IDEAŁ !!!!:loveu::loveu:[/QUOTE]

Pani Anetka wracała do domu z duszą na ramieniu a tu taka niespodzianka na nią czekała :lol: machający ogon i nic więcej :lol: zero zgliszczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Pani Anetka wracała do domu z duszą na ramieniu a tu taka niespodzianka na nią czekała :lol: machający ogon i nic więcej :lol: zero zgliszczy :evil_lol:[/QUOTE]

takie powitanie to rozumiemy !!!! :loveu: :):):)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Czym więcej kciuków zaciśniętych tym lepiej :) Dziś wraca nasza Mysz ...może jakiś @ z zapytaniem się już pojawił :roll:[/QUOTE]
niestety żadnego telefonu ani maila.
Ale bardzo się cieszę, że chłopak taki grzeczny:):)
A w ogóle to się witam serdecznie:)

Posted

[quote name='Mysza2']niestety żadnego telefonu ani maila.
Ale bardzo się cieszę, że chłopak taki grzeczny:):)
A w ogóle to się witam serdecznie:)[/QUOTE]

Mysz na posterunku i wszystko wraca do normy :loveu: no to jutro pijemy Myszko oczywiście herbatkę po południową ;) Zapraszam :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A ja rozmawiałam z Panią Anetką :lol: Nasz Bostonek zdał kolejny test MEGA POZYTYWNIE !!!!!!!!:multi: Został sam samiuteńki na 2 godzinki i żadnych lamentów i zniszczeń :multi::multi::multi: Mój kochany chłopak :loveu:[/QUOTE]

Ja też rozmawiałam, wszystko potwierdzam ;)

Posted

słuchajcie, mi się wydaje, że trzeba Mu zrobić lepsze zdjęcia, mi On się co prawda podoba na każdym, ale w większości one są nie ostre, a wiecie jak ludzie patrzą, po opakowaniu:(