Beatkaa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ja miałam wybrać się do Mata - Bostona w poniedziałek ale nie mam do tego zupełnie głowy ....proszę o chwilkę cierpliwości .............. Ok Justynko,nie ma problemu. Quote
Nadziejka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Matunia sciskuniam:loveu:dzis bylam zawiezc do schroniska srobenki i faktorki:multi:pozdrawiam Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='ewa gonzales']Matunia sciskuniam:loveu:dzis bylam zawiezc do schroniska srobenki i faktorki:multi:pozdrawiam Ewunia z całego serducha Ci dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ewcia dałaś Gosi czy zostawiłaś w biurze? Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Czy sprawa zaległej faktury się wyjaśniła czy mam dzwonić do Molickich ? Quote
Nadziejka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 podalam Gosi do raczek wlasnych Gosienkowych Quote
gosia2313 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Tak, tak :) Potwierdzam, odebrałam faktury i śruby. W sobotę czy kiedyś przekażę Ewie, ale już jej napisałam, że mam takie cuś Quote
Mysza2 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Czy sprawa zaległej faktury się wyjaśniła czy mam dzwonić do Molickich ? Od wtorku dalej jesteśmy na etapie, że ja dzwonię, pani mówi że musi zapytać pana doktora, który albo operuje, albo ma pacjenta, albo jest ale nie sprawdzał konta, więc ja znowu dzwonię, pani mówi, że jeszcze nie pytała bo bo go jeszcze albo już nie ma i tak sobie dzwonimy. Dzisiaj pani spisała sobie moją komórkę i obiecała że oddzwoni jak się dowie (bo ma mnie już dość) :) Quote
gosia2313 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 te 160 zł z jednej faktury na takiej doklejonej kartce z jakimś kotem to też jest do zapłaty czy co to jest? Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 gosia2313 napisał(a):te 160 zł z jednej faktury na takiej doklejonej kartce z jakimś kotem to też jest do zapłaty czy co to jest? Gosiu to jest ta faktura która podobno jest nie zapłacona u Molickich za zabieg Bostona czyli wyjęcie śrub. Próbujemy ustalić gdzie utknęły pieniążki bo Pani Ewa potwierdza że przelała a Moliccy że nie otrzymali ;) wyjaśniamy ;) Quote
Mysza2 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Gosiu to jest ta faktura która podobno jest nie zapłacona u Molickich za zabieg Bostona czyli wyjęcie śrub. Próbujemy ustalić gdzie utknęły pieniążki bo Pani Ewa potwierdza że przelała a Moliccy że nie otrzymali ;) wyjaśniamy ;) Gosiu, Pani od Molickich mi oddzwoniłą, że na tym potwierdzeniu przelewu, które pani Ewa przesłała do Molickich jest zły nr konta, nie ten co na fakturze. Pan Molicki podobno odpowiedział na tego maila i pisał o tym, jutro zadzwonię do Pani Ewy bo dzisiaj już późno i zapytam, czy pieniądze wróciły i czy przelali na dobry nr konta Quote
Mysza2 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Z radością melduję że na konto Bostona wpłynęło 264,12 - spadek po Perełce, która poszła do domku stałego:) Ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 (edited) Mysza2 napisał(a):Z radością melduję że na konto Bostona wpłynęło 264,12 - spadek po Perełce, która poszła do domku stałego:) Ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy naszej Perełce i księgowej Beatce :loveu: No to mamy aby opłacić PDT Bostonka w miesiącu lipcu a na sierpień będziemy zbierały bazarkami bo niestety deklaracji stałych nam brak :( Edited August 9, 2012 by Martika@Aischa Quote
Igiełka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Zaglądam do super psiaka i trzymam mocno kciuki za znalezienie dobrego domku :):) Quote
Nadziejka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 :iloveyou::iloveyou::buzi:zagladm i mysli cieple przesylam Quote
AgusiaP Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Igiełka napisał(a):Zaglądam do super psiaka i trzymam mocno kciuki za znalezienie dobrego domku :):) Dzisiaj bedę u Bostonka to wycałuje go od Was dziewczynki ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 AgusiaP napisał(a):Dzisiaj bedę u Bostonka to wycałuje go od Was dziewczynki ;) Koniecznie Agunia :) już widzę jak się będzie chłopak cieszył :) Dzwoniłam do Pani Anetki ......niestety Bostonek kuleje i często chodzi tylko na trzech łapinach :( ale Dziak uprzedzał że tak właśnie może być :( No i kolejny problem z drapaniem nie ma żadnej poprawy ...musimy mu kupić lepszą karmę i obserwować czy jest poprawa. Martwię się trochę bo wierzyłam że z łapiną będzie wszystko dobrze :( Quote
AgusiaP Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Koniecznie Agunia :) już widzę jak się będzie chłopak cieszył :) Dzwoniłam do Pani Anetki ......niestety Bostonek kuleje i często chodzi tylko na trzech łapinach :( ale Dziak uprzedzał że tak właśnie może być :( No i kolejny problem z drapaniem nie ma żadnej poprawy ...musimy mu kupić lepszą karmę i obserwować czy jest poprawa. Martwię się trochę bo wierzyłam że z łapiną będzie wszystko dobrze :( Z karmą koniecznie musimy spróbowac ;) Coś musi byc nie tak skoro on cały czas sie drapie Będę przyglądac się dzisiaj bacznie tej łapce... Quote
Beatkaa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 (edited) Martika@Aischa napisał(a):Koniecznie Agunia :) już widzę jak się będzie chłopak cieszył :) Dzwoniłam do Pani Anetki ......niestety Bostonek kuleje i często chodzi tylko na trzech łapinach :( ale Dziak uprzedzał że tak właśnie może być :( No i kolejny problem z drapaniem nie ma żadnej poprawy ...musimy mu kupić lepszą karmę i obserwować czy jest poprawa. Martwię się trochę bo wierzyłam że z łapiną będzie wszystko dobrze :( Oj... :(:( Biedna ta jego łapka...ech A z karmą pewnie uczulenie jakieś. :shake: ps.jak wrócę po weekendzie to zrobię bazarek na Bostonka. trzymajcie kciuki żeby tylko jakieś zwierzątko mnie nie zjadło w lasach i górach,po których będę łazić:evil_lol: Edited August 9, 2012 by Beatkaa Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Beatkaa napisał(a):Oj... :(:( Biedna ta jego łapka...ech A z karmą pewnie uczulenie jakieś. :shake: ps.jak wrócę po weekendzie to zrobię bazarek na Bostonka. trzymajcie kciuki żeby tylko jakieś zwierzątko mnie nie zjadło w lasach i górach,po których będę łazić:evil_lol: Beacia wypoczywaj kochana i wracaj szybciutko do nas :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Beacia wypoczywaj kochana i wracaj szybciutko do nas :loveu: dziękuję :loveu: oj będę tęsknić,bardzo !! Quote
gosia2313 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 A jaką karmę teraz je Mat? Na jaką byście zmieniali? Quote
Gabi79 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Beatkaa napisał(a):Oj... :(:( Biedna ta jego łapka...ech A z karmą pewnie uczulenie jakieś. :shake: ps.jak wrócę po weekendzie to zrobię bazarek na Bostonka. trzymajcie kciuki żeby tylko jakieś zwierzątko mnie nie zjadło w lasach i górach,po których będę łazić:evil_lol: Beatko życzę udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!! Quote
Beatkaa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Gabi79 napisał(a):Beatko życzę udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!! Dziękuję Gabi !!!! :calus: Quote
Recommended Posts