Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Mysza2 napisał(a):Agusia dostarczy, wczoraj do niej dzwoniłam:) No to czekam cierpliwie :) Quote
AgusiaP Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Mysza2 napisał(a):Agusia dostarczy, wczoraj do niej dzwoniłam:) Tak Myszeczka dzwoniła ;) Martunia postaram się dzisiaj dostarczyc Ci te śruby do pracy, gdyby mi się nie udało w poniedziałek będę na pewno ok? Ja wybieram się do Anetki i Bostonka w następnym tygodniu :lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 AgusiaP napisał(a):Tak Myszeczka dzwoniła ;) Martunia postaram się dzisiaj dostarczyc Ci te śruby do pracy, gdyby mi się nie udało w poniedziałek będę na pewno ok? Ja wybieram się do Anetki i Bostonka w następnym tygodniu :lol: Super Aguś to ja czekam :) Quote
AgusiaP Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Super Aguś to ja czekam :) Ok Martunia ;)dam Ci znac czy uda mi się dzisiaj podjechac;) Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 AgusiaP napisał(a):Ok Martunia ;)dam Ci znac czy uda mi się dzisiaj podjechac;) Aguś jak się uda to świetnie bo chciałam naszej Ewci podać fakturki i śruby ....wiem że wybiera się do schronu to by od razu podrzuciła ;) Czekam na odpowiedź od Ewci :) Quote
AgusiaP Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Aguś jak się uda to świetnie bo chciałam naszej Ewci podać fakturki i śruby ....wiem że wybiera się do schronu to by od razu podrzuciła ;) Czekam na odpowiedź od Ewci :) W takim razie będę na 100%;) Tak po 14tej;) Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 AgusiaP napisał(a):W takim razie będę na 100%;) Tak po 14tej;) Super :multi::loveu: Quote
gosia2313 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Martika, a te śruby to co z nimi mam zrobić,jak Ewa przekaże? One są potrzebne do czegoś, czy mam je dać wetce? Faktura jest za zdjęcie śrub i mam dać Ewie? Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 gosia2313 napisał(a):Martika, a te śruby to co z nimi mam zrobić,jak Ewa przekaże? One są potrzebne do czegoś, czy mam je dać wetce? Faktura jest za zdjęcie śrub i mam dać Ewie? Fakturka jest za zastrzyk przeciw świądowi skóry ( 21 zł ) trzeba zapłacić w lecznicy Mat - Boston strasznie się drapie ....wcześniej dostał antybiotyk ale niestety nie pomógł ......druga fakturka za antybiotyk właśnie ( 21 zł ) + śruby :) wszystko do przekazania Pani Ewie z Fundacji :) Quote
gosia2313 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Fakturka jest za zastrzyk przeciw świądowi skóry ( 21 zł ) trzeba zapłacić w lecznicy Mat - Boston strasznie się drapie ....wcześniej dostał antybiotyk ale niestety nie pomógł ......druga fakturka za antybiotyk właśnie ( 21 zł ) + śruby :) wszystko do przekazania Pani Ewie z Fundacji :) OK to wezmę jak się umówię z Ewą i przekażę Ewie (z fundacji) :) Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 gosia2313 napisał(a):OK to wezmę jak się umówię z Ewą i przekażę Ewie (z fundacji) :) Super :) bardzo dziękuję :) Quote
Nadziejka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Zagladam i pozdrawiam:iloveyou:Matusia cudnosci! Srubeczki faktorki, dostarcze , umowie sie z Gosienka w tym tyg. Quote
gosia2313 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 ewa gonzales napisał(a):Zagladam i pozdrawiam:iloveyou:Matusia cudnosci! Srubeczki faktorki, dostarcze , umowie sie z Gosienka w tym tyg. Ewa, w gabinecie (czyli długo) będę środa, czwartek, piątek :) Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Beatkaa napisał(a):Buziaki dla Bostona :*:*:* Przekażę osobiście już jutro :lol: Quote
Beatkaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Przekażę osobiście już jutro :lol: :multi: Kochana koniecznie dopytaj o pracę nad zostawianiem Bostona w domku ;) Quote
Mysza2 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 to ja tylko dopowiem że śruby też należy oddać Pani Ewie ( z fundacji) :) Quote
AgusiaP Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Martunia czy możesz przesłac te pieniązki co załozyłam na Bostona antybiotyk Gabi na jedzenie dla Toluni? Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 AgusiaP napisał(a):Martunia czy możesz przesłac te pieniązki co załozyłam na Bostona antybiotyk Gabi na jedzenie dla Toluni? Aguś fakturka jeszcze nie przekazana .......jak Fundacja dostanie rachuneczki to zwróci ale w dalszym ciągu przynajmniej ja nie mam numeru konta Gabi :roll: Quote
AgusiaP Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Aguś fakturka jeszcze nie przekazana .......jak Fundacja dostanie rachuneczki to zwróci ale w dalszym ciągu przynajmniej ja nie mam numeru konta Gabi :roll: Ja też właśnie nie mam:roll: ale już wszystko z Myszką uzgodniłam ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 AgusiaP napisał(a):Ja też właśnie nie mam:roll: ale już wszystko z Myszką uzgodniłam ;) No to super :) Quote
gosia2313 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Napiszę Ewie, żeby (w miarę możliwości) podeszła w środę :) Odbiorę faktury i śruby i oddam fanty :) Quote
Nadziejka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 pojade w srode do schroniska kobitki , dzis jade do Marticzki , wezme wszystkie srubeczki i faktoreczki:ylsuper:Matuniu sciskuniam kochanyyyyyyyyyyy:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ja miałam wybrać się do Mata - Bostona w poniedziałek ale nie mam do tego zupełnie głowy ....proszę o chwilkę cierpliwości .............. Quote
Recommended Posts