Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Agusia dostarczy, wczoraj do niej dzwoniłam:)

Tak Myszeczka dzwoniła ;)
Martunia postaram się dzisiaj dostarczyc Ci te śruby do pracy, gdyby mi się nie udało w poniedziałek będę na pewno ok?
Ja wybieram się do Anetki i Bostonka w następnym tygodniu :lol:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Tak Myszeczka dzwoniła ;)
Martunia postaram się dzisiaj dostarczyc Ci te śruby do pracy, gdyby mi się nie udało w poniedziałek będę na pewno ok?
Ja wybieram się do Anetki i Bostonka w następnym tygodniu :lol:

Super Aguś to ja czekam :)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ok Martunia ;)dam Ci znac czy uda mi się dzisiaj podjechac;)

Aguś jak się uda to świetnie bo chciałam naszej Ewci podać fakturki i śruby ....wiem że wybiera się do schronu to by od razu podrzuciła ;) Czekam na odpowiedź od Ewci :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Aguś jak się uda to świetnie bo chciałam naszej Ewci podać fakturki i śruby ....wiem że wybiera się do schronu to by od razu podrzuciła ;) Czekam na odpowiedź od Ewci :)

W takim razie będę na 100%;)
Tak po 14tej;)

Posted

gosia2313 napisał(a):
Martika, a te śruby to co z nimi mam zrobić,jak Ewa przekaże? One są potrzebne do czegoś, czy mam je dać wetce?
Faktura jest za zdjęcie śrub i mam dać Ewie?

Fakturka jest za zastrzyk przeciw świądowi skóry ( 21 zł ) trzeba zapłacić w lecznicy Mat - Boston strasznie się drapie ....wcześniej dostał antybiotyk ale niestety nie pomógł ......druga fakturka za antybiotyk właśnie ( 21 zł ) + śruby :) wszystko do przekazania Pani Ewie z Fundacji :)

Posted

Fakturka jest za zastrzyk przeciw świądowi skóry ( 21 zł ) trzeba zapłacić w lecznicy Mat - Boston strasznie się drapie ....wcześniej dostał antybiotyk ale niestety nie pomógł ......druga fakturka za antybiotyk właśnie ( 21 zł ) + śruby :) wszystko do przekazania Pani Ewie z Fundacji :)

OK to wezmę jak się umówię z Ewą i przekażę Ewie (z fundacji) :)

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Zagladam i pozdrawiam:iloveyou:Matusia cudnosci!
Srubeczki faktorki, dostarcze , umowie sie z Gosienka w tym tyg.

Ewa, w gabinecie (czyli długo) będę środa, czwartek, piątek :)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Martunia czy możesz przesłac te pieniązki co załozyłam na Bostona antybiotyk Gabi na jedzenie dla Toluni?

Aguś fakturka jeszcze nie przekazana .......jak Fundacja dostanie rachuneczki to zwróci ale w dalszym ciągu przynajmniej ja nie mam numeru konta Gabi :roll:

Posted

Aguś fakturka jeszcze nie przekazana .......jak Fundacja dostanie rachuneczki to zwróci ale w dalszym ciągu przynajmniej ja nie mam numeru konta Gabi :roll:

Ja też właśnie nie mam:roll: ale już wszystko z Myszką uzgodniłam ;)

Posted

pojade w srode do schroniska kobitki , dzis jade do Marticzki , wezme wszystkie srubeczki i faktoreczki:ylsuper:Matuniu sciskuniam kochanyyyyyyyyyyy:loveu: