Mysza2 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 W każdym mi do twarzy , ale w białym i cieńszym piękniej:):):) Quote
Martika&Aischa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Dziękuję Beatko za wstawienie zdjęcia naszego chłopaka :) wczoraj byłem w żółtym ale kolor zdecydownie mi nie odpowiadał więc postanowiłem się go jak najprędzej pozbyć :eviltong: Quote
Beatkaa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Dziękuję Beatko za wstawienie zdjęcia naszego chłopaka :) wczoraj byłem w żółtym ale kolor zdecydownie mi nie odpowiadał więc postanowiłem się go jak najprędzej pozbyć :eviltong: Nie ma za co :) hihi,napisałam o niebieskim,bo wcześniejsze fotki były w niebieskim ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Beatkaa napisał(a):Nie ma za co :) hihi,napisałam o niebieskim,bo wcześniejsze fotki były w niebieskim ;) Wczoraj Pan doktor zapytał Bostona czy tym razem może być kolor żółty ? ;) Boston zrobił wymowną minę i jak tylko odwiozłam go do domku postawił na swoim i pozbył się mało twarzowego koloru :diabloti: Quote
Beatkaa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Wczoraj Pan doktor zapytał Bostona czy tym razem może być kolor żółty ? ;) Boston zrobił wymowną minę i jak tylko odwiozłam go do domku postawił na swoim i pozbył się mało twarzowego koloru :diabloti: No patrzcie patrzcie :evil_lol::evil_lol: Chłopak chce się dobrze prezentować i wybiera tylko kolory,które do niego pasują :p Quote
Martika&Aischa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Beatkaa napisał(a):No patrzcie patrzcie :evil_lol::evil_lol: Chłopak chce się dobrze prezentować i wybiera tylko kolory,które do niego pasują :p A jak ! w końcu zwą go na mieście Boski Boston !!!!! :cool1: Quote
Mysza2 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Boston zaprasza na bazar Gigant http://www.dogomania.pl/forum/threads/230038-Tanio-modnie-i-wygodnie-od-S-do-XXXL-wszystkie-marki-do-20-08-2012-godz-22-00?p=19451917#post19451917 Quote
Monia.B Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 witajcie, gdzie mogę znaleźć dane do przelewu na psiaczka? chciałabym wpłacić 50zł. Quote
Martika&Aischa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Monia.B napisał(a):witajcie, gdzie mogę znaleźć dane do przelewu na psiaczka? chciałabym wpłacić 50zł. Pani Moniko jest Pani niesamowita :multi: Dziękujemy :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Martika@Aischa']A jak ! w końcu zwą go na mieście Boski Boston !!!!! :cool1: no no,zacny tytuł :evil_lol: [quote name='Mysza2']Boston zaprasza na bazar Gigant http://www.dogomania.pl/forum/threads/230038-Tanio-modnie-i-wygodnie-od-S-do-XXXL-wszystkie-marki-do-20-08-2012-godz-22-00?p=19451917#post19451917 cudny bazarek :loveu: dobra robota dziewczyny :Rose::Rose::Rose: !!!!!!!!!!!!!!! moje kochane :loveu: Quote
Monia.B Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Pieniążki wysłane. A za psiaczka trzymam kciuki, jest super. Quote
Mysza2 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 bardzo dziękujemy:):) Jak tylko wpłyną będę meldować. Rozliczenie jest w 1 poście:) Quote
Mysza2 Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Na konto Bostona wpłynęło 50 zł od Monia.B :loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 A wiadomo jak idzie z nauką zostawania Bostona w domku ? ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Beatkaa napisał(a):A wiadomo jak idzie z nauką zostawania Bostona w domku ? ;) Wczoraj próbowałam się dowiedzieć ale Pani Anetka ma wyłączony telefon ....... Quote
Beatkaa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Wczoraj próbowałam się dowiedzieć ale Pani Anetka ma wyłączony telefon ....... Oki,to cierpliwie czekam na wieści :) Quote
Nadziejka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 pozdrawiamy Matusiowe serdunko:iloveyou:braciszkowo i cioteczkowo Quote
Beatkaa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Jejku ciocie nie macie pojęcia jak się w nim zakochałam :loveu: on jest cudowny :loveu: Gdybym miała możliwość wzięcia psiaka to Boston byłby na pierwszym miejscu....naprawdę,leży mi strasznie na sercu. Quote
Mysza2 Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 A bo to naprawdę fajny żywiołek jest:):) Quote
Beatkaa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Po pierwsze przypomina mi trochę mojego psiaka,po drugie....ma bardzo podobną historię z tym niszczeniem w domu ( mój też został oddany z tego powodu do schroniska),a po trzecie ta jego łapka.Ujął mnie za serce i nie wiem kiedy jak łzy mi lecą..... Musimy mu znaleźć wyjątkowy domek !!! Już się o to postaram !!! Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 A czy ciocie zauważyły że Bostonowi i w białym nie po drodze ??? :cool3: rachu ciachu i po opatrunku ;) Łobuz wstrętny :loveu: Quote
Mysza2 Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Martika@Aischa napisał(a):A czy ciocie zauważyły że Bostonowi i w białym nie po drodze ??? :cool3: rachu ciachu i po opatrunku ;) Łobuz wstrętny :loveu: zauważyły :):), a co mu się mają jakieś barachła na łapie plątać:) Marticzko, fakturę od Molickich jurto Ci podrzucę. Pani Ewa z fundacji sprawdzała że przelew za zabieg wyszedł 22-go. Dzwoniłam potem do Molickiego, mają jutro panie sprawdzić. Pewnie coś pokręciły, na pewno doszło tylko nie odhaczyły Quote
Beatkaa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Martika@Aischa napisał(a):A czy ciocie zauważyły że Bostonowi i w białym nie po drodze ??? :cool3: rachu ciachu i po opatrunku ;) Łobuz wstrętny :loveu: no pewnie :loveu: tak jak jest to mu najlepiej :loveu: :):):) Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Mysza2 napisał(a):zauważyły :):), a co mu się mają jakieś barachła na łapie plątać:) Marticzko, fakturę od Molickich jurto Ci podrzucę. Pani Ewa z fundacji sprawdzała że przelew za zabieg wyszedł 22-go. Dzwoniłam potem do Molickiego, mają jutro panie sprawdzić. Pewnie coś pokręciły, na pewno doszło tylko nie odhaczyły Ok :) to ja dzwonię do Agusi i poproszę o dostarczenie śrub chłopaka i przekażę dalej :) Quote
Mysza2 Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ok :) to ja dzwonię do Agusi i poproszę o dostarczenie śrub chłopaka i przekażę dalej :) Agusia dostarczy, wczoraj do niej dzwoniłam:) Quote
Recommended Posts