Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dziękuję Beatko za wstawienie zdjęcia naszego chłopaka :) wczoraj byłem w żółtym ale kolor zdecydownie mi nie odpowiadał więc postanowiłem się go jak najprędzej pozbyć :eviltong:

Nie ma za co :)

hihi,napisałam o niebieskim,bo wcześniejsze fotki były w niebieskim ;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Nie ma za co :)

hihi,napisałam o niebieskim,bo wcześniejsze fotki były w niebieskim ;)

Wczoraj Pan doktor zapytał Bostona czy tym razem może być kolor żółty ? ;) Boston zrobił wymowną minę i jak tylko odwiozłam go do domku postawił na swoim i pozbył się mało twarzowego koloru :diabloti:

Posted

Wczoraj Pan doktor zapytał Bostona czy tym razem może być kolor żółty ? ;) Boston zrobił wymowną minę i jak tylko odwiozłam go do domku postawił na swoim i pozbył się mało twarzowego koloru :diabloti:

No patrzcie patrzcie :evil_lol::evil_lol: Chłopak chce się dobrze prezentować i wybiera tylko kolory,które do niego pasują :p

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A jak ! w końcu zwą go na mieście Boski Boston !!!!! :cool1:

no no,zacny tytuł :evil_lol:

[quote name='Mysza2']Boston zaprasza na bazar Gigant

http://www.dogomania.pl/forum/threads/230038-Tanio-modnie-i-wygodnie-od-S-do-XXXL-wszystkie-marki-do-20-08-2012-godz-22-00?p=19451917#post19451917

cudny bazarek :loveu: dobra robota dziewczyny :Rose::Rose::Rose: !!!!!!!!!!!!!!! moje kochane :loveu:

Posted

Jejku ciocie nie macie pojęcia jak się w nim zakochałam :loveu: on jest cudowny :loveu:
Gdybym miała możliwość wzięcia psiaka to Boston byłby na pierwszym miejscu....naprawdę,leży mi strasznie na sercu.

Posted

Po pierwsze przypomina mi trochę mojego psiaka,po drugie....ma bardzo podobną historię z tym niszczeniem w domu ( mój też został oddany z tego powodu do schroniska),a po trzecie ta jego łapka.Ujął mnie za serce i nie wiem kiedy jak łzy mi lecą.....
Musimy mu znaleźć wyjątkowy domek !!! Już się o to postaram !!!

Posted

A czy ciocie zauważyły że Bostonowi i w białym nie po drodze ??? :cool3: rachu ciachu i po opatrunku ;) Łobuz wstrętny :loveu:

zauważyły :):), a co mu się mają jakieś barachła na łapie plątać:)
Marticzko, fakturę od Molickich jurto Ci podrzucę.
Pani Ewa z fundacji sprawdzała że przelew za zabieg wyszedł 22-go. Dzwoniłam potem do Molickiego, mają jutro panie sprawdzić. Pewnie coś pokręciły, na pewno doszło tylko nie odhaczyły

Posted

A czy ciocie zauważyły że Bostonowi i w białym nie po drodze ??? :cool3: rachu ciachu i po opatrunku ;) Łobuz wstrętny :loveu:

no pewnie :loveu: tak jak jest to mu najlepiej :loveu: :):):)

Posted

Mysza2 napisał(a):
zauważyły :):), a co mu się mają jakieś barachła na łapie plątać:)
Marticzko, fakturę od Molickich jurto Ci podrzucę.
Pani Ewa z fundacji sprawdzała że przelew za zabieg wyszedł 22-go. Dzwoniłam potem do Molickiego, mają jutro panie sprawdzić. Pewnie coś pokręciły, na pewno doszło tylko nie odhaczyły

Ok :) to ja dzwonię do Agusi i poproszę o dostarczenie śrub chłopaka i przekażę dalej :)

Posted

Ok :) to ja dzwonię do Agusi i poproszę o dostarczenie śrub chłopaka i przekażę dalej :)

Agusia dostarczy, wczoraj do niej dzwoniłam:)