Martika&Aischa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Niestety zdjęcia z telefonu bo pani Anetka została bez aparatu :( ale chłopak jest cudny :) pięknie stawia łapkę :) na spacerze wulkan energii :) we wtorek zdjęcie gipsu i możemy ogłaszać chłopaka :) Quote
Martika&Aischa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Beatkaa napisał(a):buziaki dla Bostona :*:*:* kochany nasz :) Oj tak Boston to przekochany psiak :) Pani Anetka spróbuje zrobić test i zostawi Bostona samego w domu .....zobaczymy jak chłopak przejdzie egzamin ;) Poza tym jak tylko coś zbroi zaraz przeprasza swoją chorą łapką i odwraca wzrok ;) Co tu dużo mówić wspaniały z niego psiak :) Quote
Beatkaa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Oj tak Boston to przekochany psiak :) Pani Anetka spróbuje zrobić test i zostawi Bostona samego w domu .....zobaczymy jak chłopak przejdzie egzamin ;) Poza tym jak tylko coś zbroi zaraz przeprasza swoją chorą łapką i odwraca wzrok ;) Co tu dużo mówić wspaniały z niego psiak :) Już jestem ciekawa jak przebiegnie test na Bostonie :):) Trzymam kciuki :) Quote
Beatkaa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 kolejne zdjęcie Bostona :loveu: po prostu przepiękne !!!! od Marticzki dostałam :) Quote
Martika&Aischa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nasz kochany Boston ma przyjaciela dużego Misia :) we wtorek jedziemy na zdjęcie gipsu z chłopakiem :):):) w końcu uwolnimy łapinę ;) Quote
Mysza2 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Witam się pięknie:) Jutro uzupełnię rozliczenie. Za Bostona i zdjęcie gipsu kciuki trzymam:) Quote
Beatkaa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Mysza2 napisał(a):Witam się pięknie:) Jutro uzupełnię rozliczenie. Za Bostona i zdjęcie gipsu kciuki trzymam:) witaj Eluniu :loveu::loveu: !!!! Quote
Nadziejka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 :loveu:witaj Myszko Matunio cudny uroczy:iloveyou:sciskuniam Quote
Mysza2 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 A na konto Bostona wpłyneło 10 zł tylko ja w końcu nie wiem kto jest darczyńcą - Ewcia Gonzales czy Barb??? Bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 :loveu:Myszko to sa pieniazki od cioci barb , calosciowo:multi: Quote
Mysza2 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 ewa gonzales napisał(a)::loveu:Myszko to sa pieniazki od cioci barb , calosciowo:multi: to już poprawiam i dziękuję cioci Barb:):) Quote
Martika&Aischa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Jesteśmy po wizycie u weta. Boston był jak zwykle bardzo bardzo dzielny :) Gips zdjęty ....psiaki w poczekalni obszczekane ;) Dostał zastrzyk bo strasznie się drapie .....skóra czysta więc to najprawdopodobniej wina karmy :roll: trzeba będzie ją zmienić i zobaczyć czy swędzenie ustępuje. W tej chwili ma założony opatrunek jeszcze na 7 dni. Łapinę ma oszczędzać żeby wszystko powolutku wróciło normy .....czy wróci do pełnej sprawności tego Pan doktor nie może nam zagwarantować. Mamy obserwować. Jestem jednak pełna nadziei że tak właśnie będzie ......czy ja już pisałam że Boston to wulkan energii ???????? w drodze do lecznicy łapał moją rękę i razem ze mną zmieniał biegi :evil_lol: Cudowny psiak z niego i już!!!!!! :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 .......w tej chwili ważymy sobie 12,300 ;) Quote
Mysza2 Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 To chłopak przytył, no i jak prawdziwy chłop rwie się do samochodów:):). Kochana jesteś Marticzko, że z nim pojechałaś i bardzo dziękuję za zawiezienie "mojego materiału" do badania:):). Najważniejsze, że może tej łapiny używać i że go nie boli:) Quote
Martika&Aischa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Mysza2 napisał(a):To chłopak przytył, no i jak prawdziwy chłop rwie się do samochodów:):). Kochana jesteś Marticzko, że z nim pojechałaś i bardzo dziękuję za zawiezienie "mojego materiału" do badania:):). Najważniejsze, że może tej łapiny używać i że go nie boli:) Drobiazg ciocia ;) A ja się biorę za mycie ostatniego okna bo laba się skończyła i jutro wracam do pracy :placz: Quote
AgusiaP Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Jesteśmy po wizycie u weta. Boston był jak zwykle bardzo bardzo dzielny :) Gips zdjęty ....psiaki w poczekalni obszczekane ;) Dostał zastrzyk bo strasznie się drapie .....skóra czysta więc to najprawdopodobniej wina karmy :roll: trzeba będzie ją zmienić i zobaczyć czy swędzenie ustępuje. W tej chwili ma założony opatrunek jeszcze na 7 dni. Łapinę ma oszczędzać żeby wszystko powolutku wróciło normy .....czy wróci do pełnej sprawności tego Pan doktor nie może nam zagwarantować. Mamy obserwować. Jestem jednak pełna nadziei że tak właśnie będzie ......czy ja już pisałam że Boston to wulkan energii ???????? w drodze do lecznicy łapał moją rękę i razem ze mną zmieniał biegi :evil_lol: Cudowny psiak z niego i już!!!!!! :loveu: Martunia ja mam jeszcze tą śrubę co wyciągneli mu z łapki.... Zapomniałam, podac Edytce jak podawałam fakturę Quote
Martika&Aischa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 AgusiaP napisał(a):Martunia ja mam jeszcze tą śrubę co wyciągneli mu z łapki.... Zapomniałam, podac Edytce jak podawałam fakturę Aguś kochana ja mam do podania dzisiejszą fakturkę za zastrzyk 21 zł i poprzednią która leżała u Pani Anetki chyba za antybiotyk też 21 zł :) za antybiotyk trzeba zwrócić na Twoje konto ciocia ???? Ciocia kochana jak się trzymasz ???? Mam nadzieję że wszystko powolutku wraca do normy......... Quote
AgusiaP Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Aguś kochana ja mam do podania dzisiejszą fakturkę za zastrzyk 21 zł i poprzednią która leżała u Pani Anetki chyba za antybiotyk też 21 zł :) za antybiotyk trzeba zwrócić na Twoje konto ciocia ???? Ciocia kochana jak się trzymasz ???? Mam nadzieję że wszystko powolutku wraca do normy......... Martunia za antybiotyk wpłac może Gabi na konto będzie miała na jedzonko dla Toli ok? Ciężko Martunia.... cały czas biłam się z myślami czy wchodzic dziasiaj na Dogo... jestem, ale nie wiem czy w tym tygodniu dam radę byc już z Wami tak jak wcześniej... Quote
Martika&Aischa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 AgusiaP napisał(a):Martunia za antybiotyk wpłac może Gabi na konto będzie miała na jedzonko dla Toli ok? Ciężko Martunia.... cały czas biłam się z myślami czy wchodzic dziasiaj na Dogo... jestem, ale nie wiem czy w tym tygodniu dam radę byc już z Wami tak jak wcześniej... Przekażemy zatem fundacji konto Gabi ......i prośba do Gabi o przesłanie na PW do naszej Myszy numeru konta. Nie daj się ciocia i wracaj do nas !!!!!!! Quote
gosia2313 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Błagam po raz kolejny ! Nie wpisujcie w przelewach na fundację w tytule żadnych nicków z dogo, słów "bazarek" itp ! Tytuł jest zawsze ten sam " CELE STATUTOWE" lub "Cele Statutowe - imię psa" !!! Quote
Beatkaa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Mysza2']To chłopak przytył, no i jak prawdziwy chłop rwie się do samochodów:):). Kochana jesteś Marticzko, że z nim pojechałaś i bardzo dziękuję za zawiezienie "mojego materiału" do badania:):). Najważniejsze, że może tej łapiny używać i że go nie boli:) hihi,no z tej strony to go jeszcze nie znaliśmy :evil_lol: Dziękujemy za dobre wieści....i trzymam dalej kciuki za Bostona :):):) Quote
Beatkaa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 i znów prezencik od Martuni :loveu: "brzydko było mi w niebieskim,biały lepiej do mnie pasuje" ;) Quote
Recommended Posts