Beatkaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='AgusiaP']Znalazła go bardzo fajna babeczka, z którą miałam dzisiaj przyjemnośc rozmawiac:lol: Już obdzwoniła wszystkie schroniska, ale cisza... Problem jest w tym, ze ona jedzie na urlop 28go i nie ma co z nim zrobic... Któraś z Fundacji proponowała jej na okres wyjazdu miejsce w kojcu, ale ona nie chce dac go do kojca. Szukamy jakiegoś miejsca na tydzien, ale w warunkach domowych... Pomyślałam o Monice, u której była moja Majeczka w tamtym roku jak byliśmy na urlopie, ale nie mam do niej aktualnego numeru telefonu... Chodzi o tydzień a psiak jest na prawdę bardzo grzeczny i nie ma z nim żadnych problemów Ja dzisiaj już zmykam ;) może macie czas poszukac w ogłoszenich czy ktoś go nie szuka...?[/QUOTE] [quote name='AgusiaP']Mam jego zdjecia, ale nie umiem wkleic :oops:[/QUOTE] Prześlij mi na e-maila zdjęcia,wyślę Ci na PW ;) To moze gdzies zobacze czy ktoś go nie szuka...a ze zdjęciem od razu lepiej! Kurczę,żeby ktoś się znalazł i przetrzymał go na ten urlop :( Quote
AgusiaP Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Beatkaa']Prześlij mi na e-maila zdjęcia,wyślę Ci na PW ;) To moze gdzies zobacze czy ktoś go nie szuka...a ze zdjęciem od razu lepiej! Kurczę,żeby ktoś się znalazł i przetrzymał go na ten urlop :([/QUOTE] Dziękuje :loveu::loveu::loveu:wysłane;) Quote
Igiełka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Beatkaa'] A tu nasz Bostonek ;) śliczny piesio niech wraca szybciutko do zdrowia :):) Quote
Gabi79 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='AgusiaP']Znalazła go bardzo fajna babeczka, z którą miałam dzisiaj przyjemnośc rozmawiac:lol: Już obdzwoniła wszystkie schroniska, ale cisza... Problem jest w tym, ze ona jedzie na urlop 28go i nie ma co z nim zrobic... Któraś z Fundacji proponowała jej na okres wyjazdu miejsce w kojcu, ale ona nie chce dac go do kojca. Szukamy jakiegoś miejsca na tydzien, ale w warunkach domowych... Pomyślałam o Monice, u której była moja Majeczka w tamtym roku jak byliśmy na urlopie, ale nie mam do niej aktualnego numeru telefonu... Chodzi o tydzień a psiak jest na prawdę bardzo grzeczny i nie ma z nim żadnych problemów Ja dzisiaj już zmykam ;) może macie czas poszukac w ogłoszenich czy ktoś go nie szuka...?[/QUOTE] Aga, a czy jeśli się okaże, że pieska nikt nie szuka, to ta pani go przygarnie na stałe??? Quote
AgusiaP Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Gabi79']Aga, a czy jeśli się okaże, że pieska nikt nie szuka, to ta pani go przygarnie na stałe???[/QUOTE] Raczej szuka mu domku.... Quote
Gabi79 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='AgusiaP']Raczej szuka mu domku....[/QUOTE] Szkoda........................... Quote
Nadziejka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1111.gif[/IMG]Maciuniu odwiedzam i sciskuniam za zdrowenko:thumbs::thumbs: Quote
Gabi79 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Agusia rozmawiała z panią Anetką. Mat/Bostonek jest radosny, zadowolony, grzeczny i uwielbia się bawić:loveu: Quote
Beatkaa Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Gabi79 napisał(a):Agusia rozmawiała z panią Anetką. Mat/Bostonek jest radosny, zadowolony, grzeczny i uwielbia się bawić:loveu: Dziękujemy za dobre informacje :):):) Quote
Nadziejka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Dziekujemy pieknie , pozdrawiamy calem sercem domus p Anetki :iloveyou::iloveyou:ze wszystkimi domownikami:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 I ja w końcu jestem i podpisuję listę obecności ;) Jeszcze w tym tygodniu wybiorę się do Pani Anetki i naszego Bostona :loveu: A jak tylko nasza Mysz wróci ruszamy z mega bazarem dla chłopaka i nie tylko ;) Quote
Beatkaa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):I ja w końcu jestem i podpisuję listę obecności ;) Jeszcze w tym tygodniu wybiorę się do Pani Anetki i naszego Bostona :loveu: A jak tylko nasza Mysz wróci ruszamy z mega bazarem dla chłopaka i nie tylko ;) cześć kochana nasza:loveu: Dobrze,że już jesteś:):) to czekamy na obiecane zdjęcia :razz: Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Beatkaa napisał(a):cześć kochana nasza:loveu: Dobrze,że już jesteś:):) to czekamy na obiecane zdjęcia :razz: Tym razem nie zapomnę ;) będzie sesja zdjęciowa chłopaka :diabloti: Quote
Jenny19 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Misha- 9 letnia zaniedbana amstaffka z licznymi guzami na listwach mlecznych i dużym guzem oraz raną na łapie. Potrzebujemy DT dla suni na okres rekonwalescencji po operacji aby móc ją wysterylizować oraz usunąć listwy mleczne i guz na łapie. Prosimy o pomoc, zaglądanie i podnoszenie http://www.dogomania.pl/forum/threads/229862-Sosnowiec-Misha-starsza-amstaffka-z-guzami-pilnie-potrzebny-DT-po-operacji-!!!! Quote
Nadziejka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Sliczosci banerek :multi: odwiedzam i sciskam mocno:buzi: nasza Myszenka niedlugo juz wraca:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ciocia Crys pięknie dziękujemy za śliczny banerek :lol: Jutro wybiorę się do Mata - Bostona i zrobię troszeczkę zdjęć :) Rozmawiałam z Panią Anetką :) Boston grzeczny jak aniołek :) pięknie staje na łapinę i to mnie najbardziej cieszy :) Jutro chłopaka dokładnie pooglądam ;) Quote
Nadziejka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Martuniu to wyseredczniczkuj tam od nas wszystkich:loveu::multi:p Anetke z dziecmi i zwierzusiowo:loveu: Quote
Beatkaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 tak kochana Justynko przekaż serdeczne pozdrowienia całemu zwierzyńcowi i czekamy na zdjęcia :loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Przekażę pozdrowienia i wyściskam wszystkich po kolei i każdego z osobna ;) już nie mogę się doczekać spotkania z cudnym Bostonem i resztą bandy ;) całuśnej bandy zresztą :loveu: Quote
Beatkaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 dostałam zdjęcia naszego pięknisia od Marticzki :loveu: Quote
Recommended Posts