Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Znalazła go bardzo fajna babeczka, z którą miałam dzisiaj przyjemnośc rozmawiac:lol:
Już obdzwoniła wszystkie schroniska, ale cisza...
Problem jest w tym, ze ona jedzie na urlop 28go i nie ma co z nim zrobic...
Któraś z Fundacji proponowała jej na okres wyjazdu miejsce w kojcu, ale ona nie chce dac go do kojca.
Szukamy jakiegoś miejsca na tydzien, ale w warunkach domowych...

Pomyślałam o Monice, u której była moja Majeczka w tamtym roku jak byliśmy na urlopie, ale nie mam do niej aktualnego numeru telefonu...
Chodzi o tydzień a psiak jest na prawdę bardzo grzeczny i nie ma z nim żadnych problemów

Ja dzisiaj już zmykam ;) może macie czas poszukac w ogłoszenich czy ktoś go nie szuka...?[/QUOTE]

[quote name='AgusiaP']Mam jego zdjecia, ale nie umiem wkleic :oops:[/QUOTE]

Prześlij mi na e-maila zdjęcia,wyślę Ci na PW ;) To moze gdzies zobacze czy ktoś go nie szuka...a ze zdjęciem od razu lepiej!
Kurczę,żeby ktoś się znalazł i przetrzymał go na ten urlop :(

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beatkaa']Prześlij mi na e-maila zdjęcia,wyślę Ci na PW ;) To moze gdzies zobacze czy ktoś go nie szuka...a ze zdjęciem od razu lepiej!
Kurczę,żeby ktoś się znalazł i przetrzymał go na ten urlop :([/QUOTE]

Dziękuje :loveu::loveu::loveu:wysłane;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Znalazła go bardzo fajna babeczka, z którą miałam dzisiaj przyjemnośc rozmawiac:lol:
Już obdzwoniła wszystkie schroniska, ale cisza...
Problem jest w tym, ze ona jedzie na urlop 28go i nie ma co z nim zrobic...
Któraś z Fundacji proponowała jej na okres wyjazdu miejsce w kojcu, ale ona nie chce dac go do kojca.
Szukamy jakiegoś miejsca na tydzien, ale w warunkach domowych...

Pomyślałam o Monice, u której była moja Majeczka w tamtym roku jak byliśmy na urlopie, ale nie mam do niej aktualnego numeru telefonu...
Chodzi o tydzień a psiak jest na prawdę bardzo grzeczny i nie ma z nim żadnych problemów

Ja dzisiaj już zmykam ;) może macie czas poszukac w ogłoszenich czy ktoś go nie szuka...?[/QUOTE]

Aga, a czy jeśli się okaże, że pieska nikt nie szuka, to ta pani go przygarnie na stałe???

Posted

Gabi79 napisał(a):
Agusia rozmawiała z panią Anetką.

Mat/Bostonek jest radosny, zadowolony, grzeczny i uwielbia się bawić:loveu:

Dziękujemy za dobre informacje :):):)

Posted

I ja w końcu jestem i podpisuję listę obecności ;) Jeszcze w tym tygodniu wybiorę się do Pani Anetki i naszego Bostona :loveu:
A jak tylko nasza Mysz wróci ruszamy z mega bazarem dla chłopaka i nie tylko ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
I ja w końcu jestem i podpisuję listę obecności ;) Jeszcze w tym tygodniu wybiorę się do Pani Anetki i naszego Bostona :loveu:
A jak tylko nasza Mysz wróci ruszamy z mega bazarem dla chłopaka i nie tylko ;)

cześć kochana nasza:loveu: Dobrze,że już jesteś:):) to czekamy na obiecane zdjęcia :razz:

Posted

Ciocia Crys pięknie dziękujemy za śliczny banerek :lol: Jutro wybiorę się do Mata - Bostona i zrobię troszeczkę zdjęć :)
Rozmawiałam z Panią Anetką :) Boston grzeczny jak aniołek :) pięknie staje na łapinę i to mnie najbardziej cieszy :)
Jutro chłopaka dokładnie pooglądam ;)