Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Agusia,dziękujemy za informację !!:):) To ja już przebieram nogami i czekam na wiadomości jak po zabiegu...nieustannie trzymam kciuki !!!!!!!!!:thumbs: Quote
AgusiaP Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Trzymaj Baetko;) trzymaj;) Gabi on na jast identyczny jak Daissy :lol:jej klonik tylko większy i z ogonkiem:lol: jak im się tak przyglądałam to nie mogłam uwierzyc w tak duże ich podobieństwo:lol: Quote
barb Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Gabi79']Ja mogę przesłać, myślę, że Myszka się nie obrazi[/QUOTE] Wplaciłam 10 zl z tego 5 zl uważajcie, ze jest od Ewy , 5 zł ode mnie. Wiem, że to nie jest wiele ale jak prawie wszyscy tutaj pomagam tez innym pieskom... Quote
AgusiaP Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='barb']Wplaciłam 10 zl z tego 5 zl uważajcie, ze jest od Ewy , 5 zł ode mnie. Wiem, że to nie jest wiele ale jak prawie wszyscy tutaj pomagam tez innym pieskom...[/QUOTE] Pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) Sciskuniamy mocno za Matunia slicznosci:loveu:ciociu barb:iloveyou::iloveyou:pieknie dziekujeeeeeeee! Matunio piesio ideal:iloveyou:ach piesiniu, aby cala milosc do ciebie trafiala , jaka dajesz ludziom:loveu: juz po 16 tej czekamyyyyyyyyyyyyyy czekamy Edited July 17, 2012 by ewa gonzales Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Czekam już z niecierpliwością na wieści od Gabi o Bostonie !!!! Quote
Gabi79 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Beatkaa']Czekam już z niecierpliwością na wieści od Gabi o Bostonie !!!! Przepraszam, że dopiero teraz piszę, Aga przekazała mi wieści o 18, ale byłam poza domem Z Matem wszystko w porządku, dostał antybiotyk, który od jutra wieczorem ma brać 2 razy dziennie. Ściągnięcie opatrunków i szwów za 12 dni. Fakturę Aga odbierze jutro. Quote
gosia2313 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 :) To teraz tylko wyglądać nowego domku! :) dobrego domku :) Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Gabi79']Przepraszam, że dopiero teraz piszę, Aga przekazała mi wieści o 18, ale byłam poza domem Z Matem wszystko w porządku, dostał antybiotyk, który od jutra wieczorem ma brać 2 razy dziennie. Ściągnięcie opatrunków i szwów za 12 dni. Fakturę Aga odbierze jutro. Dziękujemy za informację !! Dobre wieści :):):) A tu nasz Bostonek ;) Quote
AgusiaP Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Beatkaa']Dziękujemy za informację !! Dobre wieści :):):) A tu nasz Bostonek ;) Beatka a skąd masz jego zdjęcie?:-o:cool3: Dziekuje Gabi za przekazanie informacji :lol: Wykupiłam wczoraj antybiotyk w aptece zapłaciłam niecałe 22zł;) Pan doktor powiedział, że dopiero czas pokaże czy ta łapka będzie do końca sprawna.. Na razie musi ją oszczędzac Wczoraj wieczorem rozmawiałam z Anetką;) u Mata/Bostona wszystko ok :lol: Był na spacerku, zjadł sobie i poszedł spac:lol: Quote
Nadziejka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 :buzi::thumbs::thumbs:zdrowiej serdunko kochane! Quote
Beatkaa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='AgusiaP']Beatka a skąd masz jego zdjęcie?:-o:cool3: Dziekuje Gabi za przekazanie informacji :lol: Wykupiłam wczoraj antybiotyk w aptece zapłaciłam niecałe 22zł;) Pan doktor powiedział, że dopiero czas pokaże czy ta łapka będzie do końca sprawna.. Na razie musi ją oszczędzac Wczoraj wieczorem rozmawiałam z Anetką;) u Mata/Bostona wszystko ok :lol: Był na spacerku, zjadł sobie i poszedł spac:lol:[/QUOTE] a no widzisz mam,mam :cool3:od Justynki dostałam smsem taki prezencik :loveu: Bidulek kochany nasz niech odpoczywa i szybko wraca do pełni sił! Quote
AgusiaP Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Beatkaa']a no widzisz mam,mam :cool3:od Justynki dostałam smsem taki prezencik :loveu: Bidulek kochany nasz niech odpoczywa i szybko wraca do pełni sił![/QUOTE] Nooo patrz Beatko a mnie nawet nie odpisała na smsa zouzunia jedna :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Rozmawiałam własnie z panią Anetką ;) Boston czuje się dobrze :lol::lol::lol: spał w nocy w łózeczku ;) chociaż wcześniej wolał Swoje posłanko ;) Quote
Beatkaa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='AgusiaP']Nooo patrz Beatko a mnie nawet nie odpisała na smsa zouzunia jedna :evil_lol:[/QUOTE] Wybaczmy Jej,ciocia pewnie zabiegana ;) [quote name='AgusiaP']Rozmawiałam własnie z panią Anetką ;) Boston czuje się dobrze :lol::lol::lol: spał w nocy w łózeczku ;) chociaż wcześniej wolał Swoje posłanko ;)[/QUOTE] Kochany Bostonek :loveu:super Agusiu,że zadzwoniłaś! Ale jest tam rozpieszczany :cool3: Quote
AgusiaP Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Beatkaa']Wybaczmy Jej,ciocia pewnie zabiegana ;) [/QUOTE] Ja jej wybaczam :eviltong: niech wypoczywa na pewno jej się to należy :lol: Quote
Beatkaa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='AgusiaP']Ja jej wybaczam :eviltong: niech wypoczywa na pewno jej się to należy :lol:[/QUOTE] Dokładnie dokładnie !!! :):):) podzielam Twoje zdanie:lol: Quote
Gabi79 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Beatkaa']Dziękujemy za informację !! Dobre wieści :):):) A tu nasz Bostonek ;) Nie ma za co, a Bostonek super!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Tak pokazuj się śliczności :lol: Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...? Quote
Beatkaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='AgusiaP']Tak pokazuj się śliczności :lol: Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...? Niestety nie:shake: a gdzie on teraz jest i co z nim ? Quote
AgusiaP Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Beatkaa']Niestety nie:shake: a gdzie on teraz jest i co z nim ?[/QUOTE] Znalazła go bardzo fajna babeczka, z którą miałam dzisiaj przyjemnośc rozmawiac:lol: Już obdzwoniła wszystkie schroniska, ale cisza... Problem jest w tym, ze ona jedzie na urlop 28go i nie ma co z nim zrobic... Któraś z Fundacji proponowała jej na okres wyjazdu miejsce w kojcu, ale ona nie chce dac go do kojca. Szukamy jakiegoś miejsca na tydzien, ale w warunkach domowych... Pomyślałam o Monice, u której była moja Majeczka w tamtym roku jak byliśmy na urlopie, ale nie mam do niej aktualnego numeru telefonu... Chodzi o tydzień a psiak jest na prawdę bardzo grzeczny i nie ma z nim żadnych problemów Ja dzisiaj już zmykam ;) może macie czas poszukac w ogłoszenich czy ktoś go nie szuka...? Quote
AgusiaP Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Mam jego zdjecia, ale nie umiem wkleic :oops: Quote
Recommended Posts