Beatkaa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Będziemy próbowały :):):)[/QUOTE] Super :):) To ja będę trzymać kciuki !!!!!!!! ;) Ale i tak nie mam cienia wątpliwości,że może się nie udać:) Quote
Mysza2 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 pewnie że się uda tylko na wszystko trzeba czasu i cierpliwości:) Agusia pamiętaj o przekazaniu faktury i płytek do schroniska:) Ja się żegnam na 2 tygodnie:):) ale myślami we wtorek o 12 (i nie tylko) będę z Bostonem:) Quote
Martika&Aischa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Mysza2']pewnie że się uda tylko na wszystko trzeba czasu i cierpliwości:) Agusia pamiętaj o przekazaniu faktury i płytek do schroniska:) Ja się żegnam na 2 tygodnie:):) ale myślami we wtorek o 12 (i nie tylko) będę z Bostonem:)[/QUOTE] :placz::placz::placz: wracaj do nas szybko bo co to za dogo bez naszej małej ...sprytnej ...niewywrotnej Myszy!!!!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='Martika@Aischa']:placz::placz::placz: wracaj do nas szybko bo co to za dogo bez naszej małej ...sprytnej ...niewywrotnej Myszy!!!!!!!!!!![/QUOTE] :mad::mad: o żesz Ty ja ci dam "mała sprytna niewywrotna" :angryy: :cool3: :lol: Quote
Nadziejka Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 kciukuniam caluni czas za psie serdunko:loveu:Myszenko czekamy na cie wracaj szybko z urlopku bo nimam sie na kogo obrazac ...no zostala sama Marticzka:evil_lol::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='ewa gonzales'] kciukuniam caluni czas za psie serdunko:loveu:Myszenko czekamy na cie wracaj szybko z urlopku bo nimam sie na kogo obrazac ...no zostala sama Marticzka:evil_lol::loveu: Ewunia kochana to obrażać się możesz od poniedziałku rana przez cały tydzień bo tyle właśnie będę się wczasowała :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Podnoszę Bostona:multi: Dziewczyny :loveu: odpoczywajcie i wracajcie pełne sił :):) Quote
Dorin91 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Zrobiłam na FB żebrzacze wydarzenie dla Mata z prośbą o kasę na zabieg. Rozsyłajcie, proszę: http://www.facebook.com/events/347229918690646/ Zobaczcie czy tak może być czy coś zmienić, opis zrobiłam na podstawie tego co tu wyczytałam. Do kogo dawać kontakt w sprawie adopcji? Na razie dałam na Gosię Cholera, a jak pomyślę o tych "właścicielach" to mi się ciśnienie podnosi! Co za bezczelna baba, żeby przyprowadzić nam psa na leczenie i potem go sobie odebrać jakby nigdy nic :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Nadziejka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 sciskuniam za to cudne serce! Myszenko:buzi:Marticzko:buzi:odpocznijcie cudnie i zwiedzajcie ile sie da :loveu:najlepsiutkiego dla was dziewczyny nasze Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 To ja się cioteczki będę żegnała :smile: Mam nadzieję że jak wrócę większość psiaków będzie już w swoich domkach :smile::bye: Quote
AgusiaP Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Martika@Aischa']To ja się cioteczki będę żegnała :smile: Mam nadzieję że jak wrócę większość psiaków będzie już w swoich domkach :smile::bye:[/QUOTE] Udanego urlopu Martunia ;):cool3: Quote
Marta72 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 choć wczoraj odbyałam pomyślnie wizyte przedadopcyjną pamietam o Macie i życze dziś udanego zabiegu pieskowi!!! Quote
AgusiaP Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dzisiaj jade z Matem na 12tą na zabieg;) Trzymajcie kciuki dziewczyny ;) Quote
Nadziejka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 :buzi::thumbs:Matuniu pamietamy sciskamy:modla::thumbs:ciocie Agunie tez:multi: Quote
Gabi79 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Marta72']choć wczoraj odbyałam pomyślnie wizyte przedadopcyjną pamietam o Macie i życze dziś udanego zabiegu pieskowi!!![/QUOTE] Ja też trzymam kciuki za Mata!!!!!!!! Marta który piesek ma tyle szczęścia, że został przez Ciebie wybrany??????????? Quote
Marta72 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 u mnie na watku zobcz :) 5-6letnia sunia, która miała swój dom ale z panią chorą psychicznie:( karmiona tam byłą chlebem ze smalcem a wlasciwie głodzona, taka wychudzona trafiłą do schronu, potem do DT gdzie kości zaczeły obrastać cieniutką warstewką ciał, potem do następnego DT, gdzie zaczęła się otwierać na świat:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/229116-mieszkanie-w-bloku-dla-nauczonego-życia-w-mieście-psa-po-15-sierpnia-Strzelce-Op Quote
Gabi79 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Marta72']u mnie na watku zobcz :) 5-6letnia sunia, która miała swój dom ale z panią chorą psychicznie:( karmiona tam byłą chlebem ze smalcem a wlasciwie głodzona, taka wychudzona trafiłą do schronu, potem do DT gdzie kości zaczeły obrastać cieniutką warstewką ciał, potem do następnego DT, gdzie zaczęła się otwierać na świat:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/229116-mieszkanie-w-bloku-dla-nauczonego-życia-w-mieście-psa-po-15-sierpnia-Strzelce-Op Cudownie, że wybrałaś tą sunię!!!!!!!!!!!! Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='AgusiaP']Dzisiaj jade z Matem na 12tą na zabieg;) Trzymajcie kciuki dziewczyny ;)[/QUOTE] Trzymam mocno kciuki,nieustannie zaciskam :thumbs::thumbs: Quote
barb Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ciocia Ewa Gonzales zwrócila mi pieniązki za wysyłkę, które chcialabym od niej przekazać dla Mata, jeśli Cioteczki podeślą nr konta :lol: Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='barb']Ciocia Ewa Gonzales zwrócila mi pieniązki za wysyłkę, które chcialabym od niej przekazać dla Mata, jeśli Cioteczki podeślą nr konta :lol:[/QUOTE] Dzięki :loveu: Boston nie ma jeszcze księgowej,z tego co wiem to Mysza2 ma jedną wpłatę dla Bostona na swoim koncie a że teraz jest na urlopie to będzie ciężko z nr konta od niej.:( Quote
Gabi79 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Beatkaa']Dzięki :loveu: Boston nie ma jeszcze księgowej,z tego co wiem to Mysza2 ma jedną wpłatę dla Bostona na swoim koncie a że teraz jest na urlopie to będzie ciężko z nr konta od niej.:([/QUOTE] Ja mogę przesłać, myślę, że Myszka się nie obrazi Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Gabi79']Ja mogę przesłać, myślę, że Myszka się nie obrazi[/QUOTE] Myślę,że ciocia nam wybaczy :loveu: ;) Quote
AgusiaP Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Mat zawieziony na zabieg ;) kciuki dalej trzymamy, żeby wszystko pomyślnie przebiegło ;) Mam czekac na telefon o której będzie do odebrania, ale pan doktor mówił, ze nie wczesniej niż o 18tej ;) Tylko ja już nie bedę miec dostępu do internetu, więc pozwolę sobie zadzwonic do Ciebie Gabi, żebyś wszystko mogła przekazac dziewczynką:lol: To wspaniały pies :lol: na prawdę nie przesadzam ;) Grzeczny, radosny i bardzo pragnący kontaktu z człowiekiem:lol: Bałam się, że będzie rozrabiał w aucie a on położył się grzecznie i leżał:cool3: Quote
Recommended Posts