Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']a ja szykuje z naszą Myszą bazarek dla chłopaka i Perełki na transport ;)[/QUOTE]
Na razie to tylko Ty szykujesz, ale się włączę:):)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Czekam (NIE) cierpliwie ;)[/QUOTE]
to poczekasz, ale zabieram wszystko na urlop i obfocę chociaż:)
I uprzedzam że będę wydzwaniać we wtorek do Agusi:)

Posted

[quote name='Mysza2']to poczekasz, ale zabieram wszystko na urlop i obfocę chociaż
:)
I uprzedzam że będę wydzwaniać we wtorek do Agusi:)[/QUOTE]

Dzwoń Myszeczko, dzwoń kochana :loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']to poczekasz, ale zabieram wszystko na urlop i obfocę chociaż:)
I uprzedzam że będę wydzwaniać we wtorek do Agusi:)[/QUOTE]

Ja uprzedziłam lojalnie że będę dzwoniła za nim wyjadę jeszcze nie raz ...nie dwa i nie pięć ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ja uprzedziłam lojalnie że będę dzwoniła za nim wyjadę jeszcze nie raz ...nie dwa i nie pięć ;)[/QUOTE]

Będę czekac kochana :loveu:

A Ty Martunia w poniedziałek jedziesz rano czy wieczorkiem?:cool3:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Agunia gdybym za oknem miała Bałtyk to bym się nigdzie ciocia nie ruszała :cool3: Możemy się zamienić ;)[/QUOTE]

Tak mówisz :cool3: możemy negocjowac:cool3:

Posted

A ja właśnie wróciłam od naszego cudnego Bostona :loveu: chłopak cieszy się całym sobą ...skacze ...biega ...szczeka jak opętany i to wszystko z wielkiej radości i miłości ;) Potrzebuje naprawdę dużooooooooooooo ruchu :) Energia go rozpiera a za Panią Anetką człapie krok w krok ;)

Posted

[quote name='Beatkaa']Boston żyje pełnią życia,zresztą co się dziwić jak ma taką opiekunkę jak p.Anetka :loveu:
Justynko,czekamy na zdjęcia :evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Beatko tak się zajęłam z Panią Anetką fantami na bazarek dla Bostona że zapomniałam :niedowia::niedowia::niedowia::mdleje: za tydzień wracam i zaraz potem gnam na złamanie karku do Anetki i robię sesje zdjęciową chłopakowi :cool1:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Beatko tak się zajęłam z Panią Anetką fantami na bazarek dla Bostona że zapomniałam :niedowia::niedowia::niedowia::mdleje: za tydzień wracam i zaraz potem gnam na złamanie karku do Anetki i robię sesje zdjęciową chłopakowi :cool1:[/QUOTE]

O kurczaki !!:lol!:

Nie no,najważniejsze,że Bostonek miał odwiedziny od kochanej cioci i p.Anetka też się pewnie ucieszyła :):):)

Posted

[quote name='barb']Nie była podejmowana próba pozostawiania Bostona samego w mieszkaniu ?[/QUOTE]

Jeszcze nie ......ale spróbujemy. Jak wychodziłam Pani Anetka chciała wziąć na spacer tylko Daisy a Dolara i Bostona później ...nie było nawet mowy!!! Chłopak szczeka histerycznie na zasadzie " A ja!!! ??? A ja ??? !!! A ja ???!!! ;) pierwszy w drzwiach! Jak Pani Anetka wychodzi do pracy szczeka pod drzwiami kilka minut po czym biegnie sprawdzić czy Emil został w domu ....jak wszyscy odliczeni chłopak spokojny kładzie się spać ;)

Posted

[quote name='Marta72']oj...rozbójnik,rozbójnik!!![/QUOTE]

Oj tak :) Mat - Boston jest charakterny jak coś nie po nosie to od razu szczek ;) jak zablokowany dostęp do kosza awantura ;) Na spacer bez niego ani rusz!!!! pierwszy w kolejce ;)

Posted

Chłopak umie walczyć o swoje !! ;)

Ale wiadomo,że trzeba popróbować go zostawić trochę samego,z czasem na pewno się nauczy,ale trzeba próbować...
Żeby później nie wyszło,że Bostonek nie może sam zostać w domu i nie bedzie się go dało wyadoptować przez to :(
No nic, ja jestem dobrej myśli !:):):):)

Posted (edited)

[quote name='Beatkaa']Chłopak umie walczyć o swoje !! ;)

Ale wiadomo,że trzeba popróbować go zostawić trochę samego,z czasem na pewno się nauczy,ale trzeba próbować...
Żeby później nie wyszło,że Bostonek nie może sam zostać w domu i nie bedzie się go dało wyadoptować przez to :(
No nic, ja jestem dobrej myśli !:):):):)[/QUOTE]

Poproszę Panią Anetkę żeby próbowali i nagradzali chłopaka za dobre zachowanie po powrocie ;) On jest pojętny chłopak więc wierzę że szybciutko złapie ;) Jeśli niszczył i szczekał to z ogromnej tęsknoty za człowiekiem :( On kocha ludzi ponad wszystko !!!!!!!! Buziaków dostałam już na wejściu cały milion ;) włącznie od mojej ulubienicy Daisuchy :loveu:

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='Martika@Aischa']Poproszę Panią Anetkę żeby próbowali i nagradzali chłopaka za dobre zachowanie po powrocie ;) Oj jest pojętny chłopak więc wierzę że szybciutko złapie ;) Jeśli niszczył i szczekał to z ogromnej tęsknoty za człowiekiem :( On kocha ludzie ponad wszystko !!!!!!!! Buziaków dostałam już na wejściu cały milion ;) włącznie od mojej ulubienicy Daisuchy :loveu:[/QUOTE]

Na pewno załapie !!! Ja się bałam,że mój psiak..a on już pierwszej młodości nie był jak go adoptowałam, się nie nauczy,ale mimo prawie 11 latek załapał,więc Bostonek na pewno też :) Nie wiem jak to w przypadku Bostona Justynko,ale jak starałam się oduczyć mojego Boska niszczenia(bo niszczył jak zostawał sam,drapał,szczekał oczywiście z tęsknoty i strachu że go już zostawiamy na zawsze..) to początkowo wszyscy wychodziliśmy z domu i najpierw na parę minut,potem na coraz więcej zostawał sam.Po przyjściu do domu żadnego głaskania i nic,bo wtedy psiak myśli,że chcemy mu wynagrodzić fakt,że go zostawiliśmy i wtedy on jakby odbiera to na zasadzie,że człowiek czuje się winny.A powinien to odbierać jako normalną codzienną czynność ,że ludzie wychodzą a potem wracają. I w moim przypadku takie postępowanie zadziałało ;)