Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta72']Bardzo fajny jest
Dopytuje bo musze powoli finalizowac sprawe
pod koniec miesiaca jade na 2 tyg a po 13 chce juz adoptowanego pieska mieć u siebie by z nim pobyc 2 tyg nim rusze do roboty[/QUOTE]
Dobrze, że dopytujesz, ale nic nowego do wtorku nie będziemy wiedzieć.
Pani Aneta, u której jest na DT mówi że niczego nie zniszczył jak zostaje w domu, nigdy nie nabrudził, jest bardzo żywy i ruchliwy na dworze.

Posted

Ewcia Gonzales podarowała dla Bostona 6 zł. Zaraz Ci przeleję Beatko
dziękujemy Ewci :loveu::loveu::loveu:

A co Wy ciocie na to żeby jednak został Boston, pani Aneta mówi że ponieważ jakoś nie miał szczęścia do właścicieli to może nowe imię przyniesie mu lepszą przyszłość?

Posted

[quote name='Mysza2']Ewcia Gonzales podarowała dla Bostona 6 zł. Zaraz Ci przeleję Beatko
dziękujemy Ewci :loveu::loveu::loveu:

A co Wy ciocie na to żeby jednak został Boston, pani Aneta mówi że ponieważ jakoś nie miał szczęścia do właścicieli to może nowe imię przyniesie mu lepszą przyszłość?[/QUOTE]

Kochana do mnie na konto? :roll: Nie zbieram na Bostonka....Chyba,że mówiłaś o kimś innym ;)

Co do imienia też jestem za Bostonem,jakoś mi do niego bardziej pasuje i dumnie brzmi :)

Posted

[quote name='Marta72']Bardzo fajny jest
Dopytuje bo musze powoli finalizowac sprawe
pod koniec miesiaca jade na 2 tyg a po 13 chce juz adoptowanego pieska mieć u siebie by z nim pobyc 2 tyg nim rusze do roboty[/QUOTE]

Chcesz adoptować Mata?

Posted

:modla::buzi:ccccuuuuudny psiunio i cudwone ciotenki:multi:ja dzis po strasznem dniu ...:shake:....ale jak zagladam ,to odrazu lepiej na sercu wiecie:iloveyou:widze kraglosci, naszej minister kochanej Martuni , na laweczce:loveu: ja obiecalam 8 zlociszkow:oops: doloze , kochane , jaki szczesliwy pyniolus Macikowo Bostonkowy! p Doktor jest cudny gosciu:loveu:ach
..zeby wiecej takich doktorow ...

Posted

Mam tu na dogo 3 pieski upatrzone, wśód nich jest Matt
od dziś:)
Rozmawiam włąsnie i dopytuje o szczegóły
Mam wątek na przygrnę psa
mozecie pocztac co mogę oferować pieskowi
i jakie u mnie ograniczenia:)

Posted

[quote name='Beatkaa']Kochana do mnie na konto? :roll: Nie zbieram na Bostonka....Chyba,że mówiłaś o kimś innym ;)
Co do imienia też jestem za Bostonem,jakoś mi do niego bardziej pasuje i dumnie brzmi :)[/QUOTE]
Mówiłam o Tobie, bo mi się pokręciło z Perełką:), Boston nie ma księgowej jeszcze przecież.
To na razie zapiszę w 1 poście te 6 zł (są u mnie)

Posted

[quote name='Marta72']a ja prosze o odpowiedz jak bedzie wygladąła rech u psa i czy w terminach bysmy sie zmieścili[/QUOTE]
Marta, ja nie jestem jasnowidzem, jak wszystko pójdzie ok, to Boston nie będzie wymagał jakiejś szczególnej rehabilitacji, rana się zagoi i tyle.
Ale przed zabiegiem nawet lekarz Ci tego nie powie, a co dopiero ja.

Posted

[quote name='Mysza2']Mówiłam o Tobie, bo mi się pokręciło z Perełką:), Boston nie ma księgowej jeszcze przecież.
To na razie zapiszę w 1 poście te 6 zł (są u mnie)[/QUOTE]

Ok,to się już wyjaśniło :):)

Posted

[quote name='Marta72']o to własnie pytam, bo z tego co piszecie niewiel wynikało
czyli po wyciągnieciu tego czegoś trzeba psa obserwować :)
a do adopcji bedzie mogł iść?[/QUOTE]
Piszemy tyle ile same wiemy czyli niewiele.
Oczywiście że będzie mógł iść do adopcji, ale wstrzymajmy się z gdybaniem do wtorku i do diagnozy weta po zabiegu.

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']Piszemy tyle ile same wiemy czyli niewiele.
Oczywiście że będzie mógł iść do adopcji, ale wstrzymajmy się z gdybaniem do wtorku i do diagnozy weta po zabiegu.[/QUOTE]

Powiem więcej na dzień dzisiejszy NIE możemy zagwarantować że Boston na pewno nie będzie niszczył w domu kiedy zostanie sam!!! U Pani Anetki większość czasu spędza z jej synem i całym zwierzyńcem ( sztuk 3 ) ;)
Wcześniej właściciele pozbyli się go właśnie z tego powodu!!! Zostając sam niszczył i ujadał!

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='Martika@Aischa']Powiem więcej na dzień dzisiejszy NIE możemy zagwarantować że Boston na pewno nie będzie niszczył w domu kiedy zostanie sam!!! U Pani Anetki większość czasu spędza z jej synem i całym zwierzyńcem ( sztuk 3 ) ;)
Wcześniej właściciele pozbyli się go właśnie z tego powodu!!! Zostając sam niszczył i ujadał!

czytałam ten fragment na forum, ale miałam nadzję,że moze ...ciut ubarwiali rzeczywistość, by mieć wytłumacznie....
MOze Matt znajdziej dom z kawąłkiem ogrodu i tam bedzie szczesliwy. Ja nestety nie mam takich mozliwości a ponieważ mieszkam sama to czas pozostawania pieska niestety bedzie długi...w świetle tych informacji rezygnuję :(:(:( ja jeszcze bym sobie dała radę z "niszczeniem" sa konga, klatki, cos byśmy wykombinowali,ale sasiedzi...byliby niezadowleneni i życ by nam nie dali:(:(:(
Bardzo dziękuję za szczere rozmowy i życzę slicznemu i mądremu Mattowi SZCZĘSCIA:)!!!

Posted

[quote name='Marta72']czytałam ten fragment na forum, ale miałam nadzję,że moze ...ciut ubarwiali rzeczywistość, by mieć wytłumacznie....
MOze Matt znajdziej dom z kawąłkiem ogrodu i tam bedzie szczesliwy. Ja nestety nie mam takich mozliwości a ponieważ mieszkam sama to czas pozostawania pieska niestety bedzie długi...w świetle tych informacji rezygnuję :(:(:( ja jeszcze bym sobie dała radę z "niszczeniem" sa konga, klatki, cos byśmy wykombinowali,ale sasiedzi...byliby niezadowleneni i życ by nam nie dali:(:(:(
Bardzo dziękuję za szczere rozmowy i życzę slicznemu i mądremu Mattowi SZCZĘSCIA:)!!![/QUOTE]

Ojej, jaka szkoda.:shake: Tak się ucieszylam, że Mat/Boston będzie mial domek ? :-(

Posted

[quote name='Marta72']no niestety:( nad jego ujadaniem nie bede w stanie zapanować:([/QUOTE]
Lepiej mieć wątpliwości przed niż podejmować pochopne decyzje, a potem oddawać psa :).
Trzeba będzie zrobić próby z zostawianiem go samego na dłużej i wtedy będzie można coś więcej powiedzieć.
Teraz najważniejsze żeby zabieg się udał i nie było komplikacji.

Posted

[quote name='Marta72']Pewno ze zabieg ważny!!!
Jej, u kogo mieszka pies?Czy mozna tę panią o to poprosić?[/QUOTE]

Witaj Martusia:lol:

Pies mieszka u Pani Anetki w Zagórzu a Ty skąd jesteś?:lol:

Posted

[quote name='Marta72']Pewno ze zabieg ważny!!!
Jej, u kogo mieszka pies?Czy mozna tę panią o to poprosić?[/QUOTE]

U Pani Anetki nie niszczy ale tak jak pisałam praktycznie cały czas ma towarzystwo :) Poproszę Panią Anetkę żeby wyszli z psami na spacer bez Bostona ale obawiam się że chłopak wpadnie w histerię ;) Jak Pani Anetka wychodzi do pracy o 5 rano bardzo szczeka żeby natychmiast wróciła. Potem się uspakaja ale tak jak mówię zostaje syn i zwierzyniec więc nie jest sam.

Posted

W takim razie jednak to mały terrorysta:):):) szoda!!
szukam dalej!!
a ktoś by pomyślał ze to takie proste, ze tyle potrzujących psiaków...
dziekuję za wieści, jakby jakimś cudem mu sie odmieniło PISZ!!:)