Beta&Czata Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Moja Czatusia, moje Słoneczko, odeszła dziś o 14.2o. Była z nami 15 lat, 8 miesięcy i 15 dni. Czatuniu, czekaj tam na mnie. Nigdy Cię nie zapomnę. Quote
Toska1 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Wiem , że dla nas zawsze jest za szybko :-( ...ale dożyła pięknego wieku Twoja Czata . teraz , za Tęczowym Mostem jest znowu młoda ... bardzo współczuję , trzymaj się Beata ! Czata [*] Quote
Beta&Czata Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 To już 10 dni...Mam nadzieję, że sptkałaś już Gamę i że teraz obie na nas czekacie. Dziś z Jackiem wspominaliśmy wszystkie te lata, gdy byłaś z nami - wyjazdy na wakacje, śmieszne zdarzenia, Twoje "numery", które odstawiałaś na szkoleniach. Casta dalej tęsni. Nie kładzie się w miejscach, gdzie leżały Twoje posłania, nie je w kuchni (tam przecież stała zawsze Twoja miska). Smutno, pusto, ciężko... Quote
Beta&Czata Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Dziś minęły trzy miesiące. Tak szybko, jakby to się stało wczoraj. Czatusiu, tęsknimy:placz::placz::placz:. Quote
Beta&Czata Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Dziś skończyłabyś 16 lat. Jak co roku - obchodziłabyś je razem z Markiem. Byłyby prezenty i dużo radości. Mam nadzieję, że za TM też masz imprezę urodzinową.... Czatuniu... Quote
ozzyanula Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Przykro, gdy odchodzą nasi przyjaciele. Ja też nie mogę się pogodzić z odejściem mojej Kajuni. Minęły 4 miesiące... Najbardziej boję się nadchodzących świąt Bożego Narodzenia... Pierwszych bez mojej Rudej Mordki... Uwielbiała prezenty pod choinką... Quote
Beta&Czata Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 To już rok, jak nie ma z nami Czaty. Tęsknię za Tobą, moja Maleńka.... Quote
Recommended Posts