bumerang Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Piesek jest śliczny! pomożmy znależ mu kochający domek! Quote
kinga Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 oni nie byli jakoś mocniej pijani - ja ( ale ja jestem gapowata) chyba bym tego w ogóle nie zauważyła ja się właśnie boję, żeby oni się nie zgłosili po Zeusa:shake: Quote
kinga Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 bumerang napisał(a):Piesek jest śliczny! pomożmy znależ mu kochający domek! ooo - liczyłam na ciocię bumerang :lol: a zarazem poproszę o błogosławieństwo - można go puścić jako mix flatka, prawda? ;) Quote
bumerang Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 umieściłam go na forum flacim! trzeba jeszcze umiescić go w kynologii, mojpupil, 4 łapy, może ktoś umiescił by go na alegro?? pomożmy mu, to piesek jak inne zasługuje na milość! Quote
kinga Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 bumerang - dzięki :lol: allegro obiecała już Camara :loveu: dzięki też za nagięcie go do flatka :evil_lol: ...bo z Zeusem to jest tak: - mój Lipton - to jakieś 90% flatka ( mimo, ze z ulicy :lol: ) - a Zeus - to jakies 90% Liptona :p ...czyli - przy odrobinie dobrej woli... mozna uznać, że gdzieś tam koło flatka stał :multi: Quote
bumerang Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ale za to ma charakter flata na 100%:lol: :lol: wiem co widzę!!! Quote
Camara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 obiecałam i jest: http://www.allegro.pl/item175704538_a_zeus_jeszcze_sie_usmiecha_.html Quote
bumerang Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzięki wielkie! W gorę czarnuszku,może ktoś zobaczy i pokocha takiego przystojniaka! Quote
kinga Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 bumerang napisał(a):ale za to ma charakter flata na 100%:lol: :lol: wiem co widzę!!! tak - charakter ma zdecydowanie flaci :loveu: byłam wczoraj - widziałam - potwierdzam :loveu: Quote
bumerang Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 spokojny, kochający ludzi i okazuje to w sposob, łasi się, liże domaga sie pieszczot,nie szczeka bez potrzeby i na wszystko, towarzyski dla innych psow pozbawiony agresji, toleruje koty wręcz chce się z nimy zaprzyjaznić, uwielbia dzieci,kocha aportować, pływać nawet jeżeli dozna krzywdy od ludzi to kocha ich nadal! Quote
kinga Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 bumerang napisał(a):spokojny, kochający ludzi i okazuje to w sposob, łasi się, liże domaga sie pieszczot,nie szczeka bez potrzeby i na wszystko, towarzyski dla innych psow pozbawiony agresji, toleruje koty wręcz chce się z nimy zaprzyjaznić, uwielbia dzieci,kocha aportować, pływać nawet jeżeli dozna krzywdy od ludzi to kocha ich nadal! taki jest flat idealny :lol: zaczęłąm robić rachunek sumienia co do mojego Liptona :oops: - i wyszło, ze w tych 10% niebycia flatem mieszczą sie : - koty :oops: - woda :oops: mam nadzieję, ze Zeus nie odbiega znacznie bardziej :lol: ...choć jak na razie nikt nie dzwonił ani nie pisał w jego sprawie...:shake: Quote
kinga Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 dzis rozmawiałam w pracy z jedną dziewczyną, która pracuje u nas od niedawna - najpierw na tematy służbowe, potem na półsłużbowe, i w koncu ona pyta: - a o co właściwie chodzi z tymi psami? ...bo ja z drugiego pokoju ciągle słyszę telefony na temat psów, ciągle jakiś Zeus i Zeus... :oops: :oops: :oops: o rany - miało to być hobby poufne i dyskretne, a skoro na temat Zeusa ona słyszała TYLE :crazyeye: , który to Zeus jest "na tapecie" od niedawna, to ...wolę nie myślec, jakie moi koledzy z pracy znaja szczegóły dotyczące pozostałych psów... :oops: Quote
kinga Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 wiosna przyszła - " normalne" psy korzystają z niej pełną gębą :roll: chciałabym, zeby Zeus był takim "normalnym", roześmianym od ucha do ucha psiakiem... Quote
PaulinaT Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ... pływał za patykami i biegał biegał biegał... i opalał się na słoneczku... Quote
kinga Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 ja już wim, czemu Zeus - taki przecież piękny :loveu: - nie ma absolutnie żadnego wzięcia :angryy: ...dlatego, ze już nawet moja dobra koleżanka Camara oświadczyła mi z całą brutalnością, ze jak ktoś będzie chciał wziąć sobie takiego psa - to pójdzie do najbliższego schroniska - i tam na pewno znajdzie duplikaty Zeusa... :angryy: :angryy: :angryy: ale podejrzewam, ze ta miażdżąca opinia mojej drogiej koleżanki wynika z tego, ze dla niej - która napchała sobie do domu tyle IDENTYCZNYCH bialutkich podhalanów - że więcej już nie można - ... że dla niej już wszystko, co NIE JEST BIAŁE - zlewa się w jakąś jedną, nie-do-rozróżnienia całość... :shake: - bo przecież Zeus jest niepowtarzalny, prawda? :lol: Quote
PaulinaT Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 kinga napisał(a): bo przecież Zeus jest niepowtarzalny, prawda? :lol: eee... prawda :p Quote
kinga Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 fajny jest ten Zeus - wiem, co mówię ;) zdecydowanie to pies z temperamentem, taki, przy którym nie będzie nikt się nudził ... nie będzie namawiał psa na zabawę ... na spacery ... nie będzie cierpiał, ze ma psa - lenia, który nie chce się niczego nauczyc ... a poza tym będzie miał pięknego, puchatego psiaka - widziałam Zeusa dzisiaj - i znów mnie zachwycił, wbrew temu, co sceptycznie twierdzą na jego temat moje drogie koleżanki :mad: Quote
kinga Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Zeus został zaadoptowany ;) znów nie wiem, przez kogo, ale podobno ludzie wyglądali miło - i bardzo im się spodobał mam wielką nadzieję, że będzie mu dobrze - i ze trafił - jako kopia mojego Liptona - na fajny dom - tak, jak mój Lipton, włócząc się zagubiony - trafił na nas... ;) Quote
Recommended Posts