Abietis Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Wow, gratulujemy nowego sprzętu :D Co to za obiektyw? :P Nikkor 50mm 1.8f g maryg22 napisał(a): http://i1050.photobucket.com/albums/...ps419d82a7.jpg :loveu: Jak sobie patrzę na to zdjęcie, to przypomina mi się moja świnka - Pestka, którą musieliśmy uśpić na 3 tygodnie przed pojawieniem się Joy :-( Już wiedzieliśmy o piesku więc ja cały czas rozmyślałam jakie będą między nimi stosunki ... Ojej... współczuje, jak mi mój pierwszy świniak- Chrupek(ale była to dziewczynka) odszedł, to był to koszmar... Teraz tylko rozmyślam, co by tu zrobić, żeby mogły razem być poza klatką,bo strasznie się tego boję, a fajnie, jakby były wolnobiegające:roll:. Agatka123 napisał(a): Widać że klasa obiektyw :smile: świnki wyszły bosko! :smile: Dziękuję :) Strasznie jestem szczęśliwa, że go mam. Rodzice mnie przez miesiąc wpuszczali w maliny, że jednak go nie kupią... Bo drogi, bo pan ze sklepu powiedział, że jak jestem początkująca i robię tylko zwierzętom zdjęcia, to lepszego niż mam nie potrzebuje. A wszystko to było wyssane z palca ;) szesnastolatka16 napisał(a): Troszkę spóźnione życzenia wesołych świąt i sylwestra:diabloti: Dziękuję :) Quote
paulaa. Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 koniecznie zdaj relacje jak się sprawuje ten obiektyw. ;) bo się właśnie nad nim zastanawiam :smile: świnki fajnie wyszły. :smile: Quote
Leokadia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Fajne świniaki, zazdroszczę tym którzy maja tak wyrozumiałe psy, mój od razu wszelkiego rodzaju gryzonie próbuje pożreć, żadnego wąchania, zapoznania, wyszczerza zęby, więc jakoś nie widzę u sibie takich stworzonek, choć bardzo bym chciała. Gratuluje nowego sprzętu;) Quote
zuzza Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 leónowa napisał(a):Fajne świniaki, zazdroszczę tym którzy maja tak wyrozumiałe psy, mój od razu wszelkiego rodzaju gryzonie próbuje pożreć, żadnego wąchania, zapoznania, wyszczerza zęby, więc jakoś nie widzę u sibie takich stworzonek, choć bardzo bym chciała. Gratuluje nowego sprzętu;) Znam to!Od razu chap!Ja miałam świnkę przed psem i świnka ma ograniczony spacerek. Śliczna sunia! P.S Gratuluję nowego sprzętu:) Quote
Leokadia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 I dlatego tez na razie nie decyduję sie na tego typu zwierzątka, bo nie chce, żeby któraś ze stron była poszkodowana, by np. pies miał ograniczony dostęp do niektórych pomieszczeń, ze świnką to samo. Quote
phase Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Ostatnie zdjęcie przepiękne!! I kolorki i świnka. :loveu: Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 http://i1050.photobucket.com/albums/s419/Abietis/DSC_0384_zps01e1b96e.jpg piękne prosiaczki. :D Ja też mam dwie świnie tylko mają już po dobre 7 lat i są moimi weteranami. :razz: Quote
Leokadia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 roadtonowhere napisał(a):Ja też mam dwie świnie tylko mają już po dobre 7 lat i są moimi weteranami. :razz: Wow, nawet sobie sprawy nie zdawałam, że świnki tak długo żyją, można by je podciągnąc pod jakiegoś miniaturowego psa:evil_lol: Quote
Abietis Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Jeszcze trzy fotki Julka:loveu: Quote
Ty$ka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Jak Ci się sprawuje obiektyw? ;) Julek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 wszystkiego co najepsze na nowy ROK 2013 dla Ciebie i psinki :D Quote
betty_labrador Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 wow, ekstra zdjecia z tego obiektywu! On tez pasuje do Canona? Quote
Abietis Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 (edited) [quote name='paulaa.']koniecznie zdaj relacje jak się sprawuje ten obiektyw. ;) bo się właśnie nad nim zastanawiam :smile: świnki fajnie wyszły. :smile: Narazie jestem strasznie zadowolona, jeszcze niezbyt dobrze sobie radzę, ale chyba coraz lepiej ;) Dzięki [quote name='Ana :)'] Świnki są super :smile: :loveu: Ja je uwielbiam:p [quote name='leónowa'] Fajne świniaki, zazdroszczę tym którzy maja tak wyrozumiałe psy, mój od razu wszelkiego rodzaju gryzonie próbuje pożreć, żadnego wąchania, zapoznania, wyszczerza zęby, więc jakoś nie widzę u sibie takich stworzonek, choć bardzo bym chciała. Gratuluje nowego sprzętu;-) Oj, ja się bałam, bo nie mam drzwi w pokoju (niestety:mad:) i jak by ich nie tolerowała nawet przez klatkę, to byłby problem... Teraz mam tylko obawy, do puszczenia ich razem, żeby nie potraktowała świń jak zabawkę, albo, żeby nie chciała się z nimi po swojemu bawić... Musze jeszcze nad tym pomyśleć :cool1: [quote name='zuzza'] Znam to!Od razu chap!Ja miałam świnkę przed psem i świnka ma ograniczony spacerek. Śliczna sunia! P.S Gratuluję nowego sprzętu:smile: Dziękuję :razz: [quote name='phase']Ostatnie zdjęcie przepiękne!! I kolorki i świnka. :loveu: Ona ma właśnie taki wyrazisty rudy, bo np. Agatka, to ma taki już w brąz wpadający[FONT=Times New Roman] :) [/FONT][quote name='roadtonowhere'][FONT=verdana]http://i1050.photobucket.com/albums/...ps01e1b96e.jpg piękne prosiaczki. :-D Ja też mam dwie świnie tylko mają już po dobre 7 lat i są moimi weteranami. :razz: [/FONT] [FONT=verdana]Gratulacje takiego wieku dla prośków, zdrówka dużo dla nich ;) [/FONT][quote name='leónowa']Wow, nawet sobie sprawy nie zdawałam, że świnki tak długo żyją, można by je podciągnąc pod jakiegoś miniaturowego psa:evil_lol: [FONT=Times New Roman][FONT=verdana]U świń to jest tak, że one są jakby "zaprogramowane" na dany wiek, jedna może być zdrowa i dożyć np 3 lat, a druga 8, a nawet więcej. I niestety często jest tak, że pierwsza poważniejsza choroba i jak się w pore nie zauważy objawów, albo wet nie będzie miał pojęcia o prośkach, to po zwierzaku... [/FONT] [FONT=verdana] [SIZE=2][quote name='Ty$ka']Jak Ci się sprawuje obiektyw? ;) Julek :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=verdana]Tak jak widać:razz: Ja jestem bardzo zadowolona. [quote name='Sonka95']Cudna świneczka ;-) :loveu: betty_labrador wow, ekstra zdjecia z tego obiektywu! On tez pasuje do Canona? [/FONT][FONT=Times New Roman]:) [/FONT][FONT=verdana]To jest typowo Nikonowy obiektyw, ale bardzo podobne(te same parametry) będą i do Canona. [/FONT][FONT=verdana] Dziękuję wszystkim za życzenia:loveu: [/FONT] [/FONT] Edited January 4, 2013 by Abietis Quote
ania90 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 http://i1050.photobucket.com/albums/s419/Abietis/DSC_0552_zpsaccfa84e.jpg mialam taka sama swinke tylko ze cala ruda Quote
Abietis Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='betty_labrador']peeewnie, dawaj!!!!!!!! :multi: [quote name='phase']Jeszcze pytasz?? Dawaj. :) [quote name='paulaa.']co za pytanie :mad: dawaj!! :smile: :) Chcecie to macie:p [quote name='ania90']http://i1050.photobucket.com/albums/s419/Abietis/DSC_0552_zpsaccfa84e.jpg mialam taka sama swinke tylko ze cala ruda :) Święta,święta i po świętach... ale powspominać zawsze można ;) W pierwszy dzień świąt babcia zrobiła Mili kokardę, która o dziwo jej się spodobała i nie próbowała jej ściągać, tylko z merdającym ogonkiem witała gości. Przywitanie Spajka :) Quote
Abietis Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) I to by było na tyle :cool1: Edited January 5, 2013 by Abietis Quote
phase Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Milka to naprawdę jedna z piękniejszy suni na dogo. :) Sama bym chciała, by taki elegancki 'pies' mnie przywitał. :D Quote
Recommended Posts