Ana :) Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ale z niej ślicznotka :loveu: a szelki to ma na prawdę mega !!!! :) Quote
Abietis Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='leónowa']Ale dziewczyna wyrosła, a jakie ma czadowe szele:loveu: http://i1050.photobucket.com/albums/s419/Abietis/DSC_0482_640x424.jpg Mały morderca:evil_lol: [quote name='Sonkowa'] Hej ;-) Ślicznego masz psiaka , moja też jest podpalana :loveu: A te szeleczki bardzo jej pasują :loveu: [quote name='Ana :)'] Ale z niej ślicznotka :loveu: a szelki to ma na prawdę mega !!!! :smile: Dziękujemy:loveu: Mi też strasznie się te szelki podobają :cool1: [quote name='Joann'] aa świetna jest, idealna dziewczyna dla Vitka;D nawet taki sam ogon mają tzn mieli bo Vitkowy strzygę;] Bardzo podobni są, chyba nawet podobnej wielkości (?) i tak samo zwariowani:razz: . [quote name='Evve_lina'] Ale piękna kruszynka :smile: cudo:loveu: [quote name='phase'] Piękne foteczki, cudowna Milka. :smile: ania90 zabawa psiakow :loveu: Dziękujemy:loveu::loveu: [quote name='Ty$ka'] Aaaaaa.... te jej spojrzenia :loveu: No wymiękam :loveu: Rozczula strasznie;-) [quote name='pcheelkaa'] Śliczna jest, a jak już urosła :smile: Ile waży? Dawno jej nie ważyliśmy, ale pewnie powyżej 5kg. Chudzinką to ona nie jest:eviltong: Quote
Sonka95 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 http://imageshack.us/a/img716/2094/dsc0786640x424.jpg - super ona ma te uszyska :loveu: Quote
Abietis Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Ty$ka']Milka ma takie mądre spojrzenie :) Kiedyś też nam to pewna pani powiedziała na jednym z naszych pierwszych spacerów. Ja kucając zachęcałam Milę do przejścia jeszcze kilku kroków (to były te czasy, kiedy pies trasę, którą teraz przechodzimy w mniej niż 10 minut, pokonywał prawie w godzinę...), a pani przechodząc obok nas stwierdziła, że kiedyś to będzie z niej mądry psiak, bo ma takie mądre spojrzenie:razz: Quote
Joann Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 śliczna jest i widać że myśląca dziewczynka;] Czuje niedosyt i chciałabym więcej zdjęć;] Quote
Leokadia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 No i się co do tego chyba nie pomyliła?:lol: Quote
ania90 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 http://i1050.photobucket.com/albums/s419/Abietis/DSC_0925.jpg :loveu: Quote
Abietis Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='leónowa']No i się co do tego chyba nie pomyliła?:lol: Zależy w którym momencie mnie o to pytasz :razz: Ale wiadomo, że i tak uważam ją za najmądrzejszą, najpiękniejszą itp. na świecie, bo jest moja:loveu: i nie zamieniłabym jej na żadnego innego psa:) [quote name='ania90'] http://i1050.photobucket.com/albums/...s/DSC_0925.jpg :loveu: :) [quote name='Joann'] śliczna jest i widać że myśląca dziewczynka;] Czuje niedosyt i chciałabym więcej zdjęć;] Czasem aż za bardzo myśląca... Np. jak knuje jak się dostać na stół w kuchni i coś zjeść, tak żebyśmy tego nie zobaczyli ;) Proszę: Pierwsza zima panny Milki [SIZE=2]A tak pies radził sobie z pokonywaniem śniegu. Wiem, że strasznie rozmazane, ale moment fajny ;) Quote
Abietis Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Lecę, bo chcę... :) Podobało się?:cool1: Quote
whiteterrier Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Witamy się :D Przepiękna dziewczyna z tej twojej Milki :loveu: Macie już śnieg? Zazdroszczę :lol: Quote
ania90 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Lolek ma taki sam kubraczek jak Milka :) Quote
Leokadia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Fajnie jej w tym kubraczku, no i boska ta pomarańczowa obróżka, wszystkie wasze akcesoria mi się strasznie podobają;) Quote
Joann Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jak ja bym chciała już śnieg;] Widać ze jej sie też podoba, a kubraczek super Quote
Abietis Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 whiteterrier napisał(a):Witamy się :D Przepiękna dziewczyna z tej twojej Milki :loveu: Macie już śnieg? Zazdroszczę :lol: Witamy i dziękujemy za miłe słowa :) Nie, teraz śniegu nie mamy, był przez jakieś trzy dni, ale to już dawno, a szkoda, bo Mili się strasznie podobał i spacery śmieszne były. Śnieg jej całe łapki zakrywał i jak chciała się ruszyć to musiała podskakiwać.:eviltong: ania90 napisał(a): Lolek ma taki sam kubraczek jak Milka :smile: My bardzo lubimy tą dereczkę :p Szkoda tylko, że Mila ma za małą klatkę piersiową i z przodu jej trochę odstaje, ale co tam ;) Ważne, że nie spada i przed deszczem chroni. leónowa napisał(a): Fajnie jej w tym kubraczku, no i boska ta pomarańczowa obróżka, wszystkie wasze akcesoria mi się strasznie podobają;-) Miło mi, że się podobają. Jak bym mogła, to bym jej więcej nakupiła, niektóre są świetne, ale trzeba się troszkę stopować ;) Joann napisał(a): Jak ja bym chciała już śnieg;] Widać ze jej sie też podoba, a kubraczek super My też już wyczekujemy, śniegu, świąt, wolnego... Dziękujemy:loveu: Quote
whiteterrier Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 A mój uwielbia śnieg tarzać sie w nim i w ogóle :D A jak się rozpędzi to go nie widać na tym białym tle :evil_lol: U nas w tym roku jeszcze ani razu śniegu nie było :-( Quote
Ty$ka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Genialne fotki :D http://i1050.photobucket.com/albums/s419/Abietis/DSC_0203.jpg zakochałam się w tym ujęciu! :loveu: Milka aż tak marznie, że potrzebuje kubraczka? ;) Quote
Ana :) Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Fajnie, że spodobał się śnieg :) zdjęcia cudne :loveu: Quote
Abietis Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='whiteterrier']A mój uwielbia śnieg tarzać sie w nim i w ogóle :D A jak się rozpędzi to go nie widać na tym białym tle :evil_lol: U nas w tym roku jeszcze ani razu śniegu nie było :-( Mila też wariowała, ale nie miała czasu pokazać na co ją stać i się rozkręcić, bo śnieg może dwa, trzy dni był...:roll: [quote name='Ty$ka '] Genialne fotki :-D http://i1050.photobucket.com/albums/...s/DSC_0203.jpg zakochałam się w tym ujęciu! :loveu: Milka aż tak marznie, że potrzebuje kubraczka? ;-) Ja już w ogóle zapomniałam o tych zdjęciach, wczoraj przeglądam kartę i patrzę, a tam zimowe :) Miło mi, że się podobają, staram się :p Ona w tym kubraku była może z trzy razy, głównie kupiony został na deszcz, bo jak pada to hrabianka nie chce nosa z domu wynurzyć, trzepie się co chwilę... Wtedy miała założony, bo zimno było, a na 2 godzinny spacer poszłyśmy;) [quote name='aganela'] Widziałam Mileczkę w PP:loveu: Hehe, wysłałam małpiszona ;) [quote name='phase'] widać, że śnieg jej się spodobał. :smile: O tak, bardzo :cool3: Ana :) Fajnie, że spodobał się śnieg :smile: zdjęcia cudne :loveu: Bardzo mi miło, ze się podobają :) Staram się edukować i robić coraz lepsze, ale nie wiem, czy do końca mi to wychodzi... ;) Quote
Recommended Posts