Abietis Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Ana :) napisał(a):Super film :D mam nadzieje, że powstanie długi filmik z nas morza :):) Taki troche byle jaki, ale ten maluch mnie rozwalił wtedy :razz: Mam zamiar zmontować filmik z wakacji w weekend, zobaczymy co z tego wyniknie... betty_labrador napisał(a):hej :D przyszłam odwiedzić Milke :D fajny filmik :) a szum z nad morza to taka muzyka rokowa :evil_lol: Miło nam :) Mnie szum moża uspokaja i relaksuje:p paulaa. napisał(a):myślałam, że Milka jest malutka, ale to to małe ratlerzysko wygląda jakby miał je zaraz wiatr zdmuchnąć :lol: Hehe, masz racje:eviltong: Illusion napisał(a):Śmieszny ten mały psiak :lol:. Wrzucaj więcej filmików, od razu mi się przyjemniej zrobiło, jak sobie obejrzałam, jak wyglądam za okno to mam zupełnie odmienne odczucia :angryy:. Może w weekend się pojawi kolejny, jak mi się będzie chciało:lol: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ja też zaliczam się do oczekujących filmiku :) Quote
Abietis Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 roadtonowhere napisał(a):Dobry wieczór! :D Witamy, miło nam ;) Ana :) napisał(a):W takim razie czekam na filmik :D ania90 napisał(a):ja rowniez czekam na filmik :) Ty$ka napisał(a):Ja też zaliczam się do oczekujących filmiku :) betty_labrador napisał(a):filmik, filmik :D Patik napisał(a):My też chcemy filmik;D Jak tyle osób prosi, to aż nie można nie dać :) Szkoda tylko, że tyle się zgrywał, bo zrobiłam go w niedzielę rano... Ale już jest :cool3: Zalecam oglądanie w HD :p Mam nadzieję, że się spodoba [video=youtube;FtOT-kf397A]http://www.youtube.com/watch?v=FtOT-kf397A&feature=youtu.be[/video] Quote
betty_labrador Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 fajny spokojny i nastrojowy filmik :loveu: z przyjemnoscia sie go ogląda :) Quote
Abietis Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='Ty$ka']Daj mi linka, bo go nie widzę :( http://www.youtube.com/watch?v=FtOT-kf397A&feature=youtu.be Quote
Ty$ka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Fantastyczny filmik :loveu: W czym robiłaś? ;) Quote
Abietis Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Ty$ka napisał(a):Fantastyczny filmik :loveu: W czym robiłaś? ;) Dzięki :) Movie Maker betty_labrador napisał(a): fajny spokojny i nastrojowy filmik :loveu: z przyjemnoscia sie go ogląda :smile: Dziękuję, bardzo mi miło :) Quote
Abietis Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Ty$ka napisał(a):Buuu, czemu mi nie wchodzi Movie Maker? Ale w jakim sensie? Nie chce Ci się włączyć? Quote
Ty$ka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Abietis napisał(a):Ale w jakim sensie? Nie chce Ci się włączyć? Tak, jak sie nawet zainstaluje to nie wchodzi. Quote
paulaa. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 fajny ten wakacyjny filmik, Milka jaka była jeszcze malutka :loveu: a ten rudy psiak, to sheltie ? bo wyjątkowo mało owłosiony :lol: Quote
Abietis Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Ty$ka']Tak, jak sie nawet zainstaluje to nie wchodzi.[/QUOTE] To nie pomogę, ja już miałam movie maker na lapku... [quote name='paulaa.']fajny ten wakacyjny filmik, Milka jaka była jeszcze malutka :loveu: a ten rudy psiak, to sheltie ? bo wyjątkowo mało owłosiony :lol:[/QUOTE] Nom, taki wypłoszek mały:loveu: Sheltie, a mało owłosiony, bo to szczeniak jeszcze był. Jakiś miesiąc starszy od Mili:eviltong: Quote
Joann Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ona tak bardzo mi sie podoba, idealna dziewczyna dla Vitka;] Może tak jakieś śliczne aktualne zdjęcia Milki? Quote
Abietis Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Joann']ona tak bardzo mi sie podoba, idealna dziewczyna dla Vitka;] Może tak jakieś śliczne aktualne zdjęcia Milki? :) Pasowali by do siebie. Nie wiem, czy śliczne, ale kilka fotek z dzisiaj mam. Wczoraj cały dzień śnieg padał jak szalony, że teraz w niektórych miejscach, po odgarnieciu, zaspy mają nawet do metra. Wygłupiamy się obie (ja wczoraj nawet aniołki na śniegu robiłam ;)), wracamy przemoczone, ale szczęśliwe. Oby ten śnieg wytrwał jeszcze do naszych ferii.. Pańcia woła, Mila biegnie jak szalona :eviltong: Lecę po kość :) Quote
Abietis Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Ulubiona zabawa- łapanie śniegu. Quote
Joann Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ona jest taka pocieszna;] zdjęcia super;] Milka to ma niezłe szpony;p hehe Quote
Abietis Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Joann']ona jest taka pocieszna;] zdjęcia super;] Milka to ma niezłe szpony;p hehe[/QUOTE] Dzięki :) Do obcięcia zabieramy się jak sójka za morze ;) Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Milce nie straszna nawet śnieżyca :D :) Przeurocza jest, rozbraja mnie ;) Quote
Recommended Posts