Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Illusion']O kurde... :razz: Ja myślałam, że ona mniej, więcej jak mój Tosiak, niezłą ma klatę :evil_lol:.[/QUOTE]

No właśnie ;), nie widać tego po niej. Z activdoga się mnie nawet pytali, czy te wymiary na pewno są z psa pobrane:eviltong:.

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

[quote name='Alise']Milka jest śliczna :loveu: Zdjęcia z pierwszej strony, jak była szczeniaczkiem - mega rozczulające, cudo :)
Dziękujemy bardzo :loveu: Oj tak słodka była, ale też i bardzo trudna do ogarnięcia, milion pomysłów na minutę i weź tu człowieku nad nią zapanuj ;)

[quote name='phase']Hej, hej, gdzie się podziewacie? Co u Was?:)

pzdr.
Staramy się na nowo odnaleźć w przerażającej szkolnej rzeczywistości, ale nie powiem, łatwo nie jest. Szkoła, spacer, zajęcia dodatkowe, nauka, spacer, sen i na nic innego w tygodniu już nie ma czasu, a w weekendy nadrabiamy wszystko, więc jak przychodzi co do czego to i tak okazuje się, że jak zwykle z niczym się nie wyrabiam... Dlatego dość mocno się zapuściłyśmy w naszej galeryjce ;p ale postaram się wszystko jakoś ponadrabiać, zrelacjonować co się u nas wydarzyło, a działo się co niemiara, szczególnie w wakacje :razz:.

[quote name='faith35']A ja myślałam, że jakieś nowe foty są :D

A są, są! Bo wprowadziłam w życie zrelacjonowanie ostatnich miesięcy, nauka i doświadczonko z fizyki z wykresikiem na milimetrowym może poczekać :eviltong:.

Także panie i panowie, tamda dam.... przedstawiam zdjęcia z naszego obozu :D
Nie chce mi się ich wklejać, ale mam nadzieję, że za link się nie obrazicie :). https://plus.google.com/u/0/photos/107226163240950750534/albums/5903831856480010289?authkey=CJP_x6SyqvPO-AE

Miłego oglądania!

• 1 month later...
Posted

[quote name='maryg22']Hej :)
Fajny ten Wasz blog :D

[quote name='Sonka95']O fajnie wiedzieć , że macie blog :)

[quote name='pcheelkaa']Na bloga właśnie zaglądamy :D i pozdrawiamy

Założyłam, sama nie wiem po co :D. Trochę się mobilizuję, żeby coś tam pisać od czasu do czasu, zobaczymy jak mi będzie wychodziło :P.

[quote name='phase']Hej, hej. :)
Wcześniej wyczytałam co u Was, ale na telefonie siedziałam, a tam za nim cokolwiek napiszę to tylko nerwy z siebie wyrzucę..

Zdjęcia oczywiście nie dość że piękne to ile psiaków i to tak ślicznych!

aaaaaaaaaaaaa http://2.bp.blogspot.com/-uQhmTlpaW1g/UlpyBZ2Zs1I/AAAAAAAAA1o/sZ58D2AgHEM/s400/026.JPG :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

To zdjęcie jest chyba jednym z moich ulubionych :loveu:
Milka przed domem dziadków, u których spędzałyśmy część wakacji. To się tak cudownie kojarzy... :razz:

Posted

Witamy się po raz pierwszy ;) Najpierw zajrzałam na początek, Milka jako szczylek była urocza bardzo :) A teraz urooosła sporo, niesamowite, jak czas leci i pies się zmienia :) Świetna jest, troszkę podobna do mojej Luki, mam słabość do takich psiaków :p

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='zmierzchnica']Witamy się po raz pierwszy ;) Najpierw zajrzałam na początek, Milka jako szczylek była urocza bardzo :) A teraz urooosła sporo, niesamowite, jak czas leci i pies się zmienia :) Świetna jest, troszkę podobna do mojej Luki, mam słabość do takich psiaków :p

Witamy :D
Bardzo się cieszę, że Mila się podoba, to miód na moje serducho :cool1:.

Milka ze swoją dość nową piłką. Zabawka dla dzieci, ale nie mogłam się powstrzymać ;). Jedynym problemem była decyzja co lepsze: puchatek czy kucyki pony? :D
https://picasaweb.google.com/lh/photo/BiUiROo_u_c1_ZV5MBwpmglXni1Q_HR_eI4vgE2Gd6c?feat=directlink

Nie mam już dziś siły, żeby wrzucać pomniejszone, więc w linku :).

I oczywiście będzie mi baaardzo miło jak ktoś odwiedzi naszego bloga, a jeszcze bardziej, gdy pozostawi po sobie jakiś ślad :) http://natropiemarzen.blogspot.com/ Zapraszam :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Ty$ka']Fantastyczny blog, naprawdę :)[/QUOTE]

[quote name='Molowe']Bardzo przyjemnie czyta się Twój blog często tam zaglądam :) tylko przydałoby się więcej wpisów! :evil_lol:[/QUOTE]

Dziękuję, bardzo miło czytać takie słowa :)
Wpisy zależą od mojego wolnego czasu, staram się, żeby za dużych przerw nie robić ;)

Tylko zaniedbałam dogo, ale nie wiem, czy uda mi się coś na to poradzić ;p

Posted

Uda, uda. ;):)

W Nowym Roku życzę Ci zdrowia, szczęścia, pomyślności,
potęgi miłości, siły młodości,
samych spokojnych, pogodnych dni
i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil.
Niech taneczny, lekki krok
będzie z Tobą cały rok.
Niech prowadzi Cię bez stresu
od sukcesu do sukcesu . :calus: