Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przychodzę z wątku obrożowego i oczom nie wierzę - jaka śliczna :loveu:
Jakie ma kudłate uszyska :evil_lol: No i super, że wzięliście małą z fundacji.

Pisałaś o "testach" jakim poddawali Cię rodzice. U mnie w bloku dziewczynka (na oko z 8 lat) wychodzi 3 razy dziennie z pluszowym pieskiem! Musi okrążyć blok i może wracać. Niezależnie od pogody. Obserwuję ją już ze 3 miesiące i póki co się jej nie znudziło :D

Posted

[quote name='barberry']Przychodzę z wątku obrożowego i oczom nie wierzę - jaka śliczna :loveu: Jakie ma kudłate uszyska :evil_lol: No i super, że wzięliście małą z fundacji. Pisałaś o "testach" jakim poddawali Cię rodzice. U mnie w bloku dziewczynka (na oko z 8 lat) wychodzi 3 razy dziennie z pluszowym pieskiem! Musi okrążyć blok i może wracać. Niezależnie od pogody. Obserwuję ją już ze 3 miesiące i póki co się jej nie znudziło :D Bardzo dziękujemy i witamy :). Ja zawsze marzyłam o kundelku "z kucykiem" :razz: , jednak kiedy zobaczyłam Milę (wtedy jeszcze Merry) przepadłam, ale na jakiegoś bardziej zakudłaczonego psiaka też kiedyś przyjdzie pora :p . Widać, nie tylko moi rodzice mają takie pomysły. Ja najpierw miałam wychodzić z paskiem o szlafroka :lol:, ale na szczęście naleźli tego yorka sąsiadów, którym się zbytnio z nim nie chciało wychodzić. Oby wytrwała i udało się jej osiągnąć cel :), bo warto. [quote name='Molowe'] http://s0.zmniejszacz.pl/DSC_0129_zm...-pl_163637.jpg taka słodka http://s0.zmniejszacz.pl/CSC_0246_zm...-pl_765360.jpg fajnie razem wyglądają Tworzą bardzo śmieszną parę, szczególnie jak biegają, ona taka drobinka, a on taki wielkolud ;) Ważne, że się tolerują, Mila ma w nim chyba swojego idola, chodzi za nim, naśladuje go itp. Niedługo znowu do nich jedziemy, więc może nóż widelec, będą nowe zdjęcia... Chyba, że nie chcecie :) [quote name='Ty$ka'] Kocham Milkę Naprawdę wykapana młodsza siostrzyczka mojego Dziunia Wyściskaj ją od ciotki Ty$ki Miło mi :). Już wyściskana, nawet z nadwyżką :) [quote name='Patik'] Witamy jaka ona prześliczna i Spajki też misio taki, i jej oczka Spajki owszem, misiem jest, ale tylko dla znajomych, lub znajomych znajomych ;), w przeciwnym wypadku zamienia się w groźnego stróża domostwa. Szczeka tak, że jak ja ostatnio się nie spodziewałam, to aż podskoczyłam, bo on rowerzystów zobaczył :) [quote name='Kirinna'] śliczna, urodziła się w tym samym dniu co mój rudy kundel Czyli z niego też takie prima aprilisowe dziecie ;) [quote name='aganela'] Takie maleństwo na razie wydaje mi się,że może być potem podobna z wyglądu do shelciaka? Nie wiem, zobaczymy, chociaż aż takiej szaty, to raczej nie będzie miała ;) [quote name='Fantowa'] http://s0.zmniejszacz.pl/DSC_0059_zm...-pl_676316.jpg super szczenior i adresówka z M&M'sów To z M&M, to taka zawieszka przy obrożowa :) A dziękuję [quote name='Joann'] ona jest taka rozkoszna;] to czekam na duuzo fotek;] Też tak uważam (ale jestem skromna ;p), często zaczepiają nas też ludzie na ulicy, mówiąc jaka ona słodka. Ostatnio też ją pochwalono, że taka mała a już się słucha, jak siedziała przed przejściem przez ulicę i ruszyła na komendę :razz: [quote name='Fantowa'] Witamy się po raz pierwszy http://images37.fotosik.pl/1659/2fa02cce03ddc579med.jpg łaaaa, jaka kochana Również witamy i zapraszamy do ponownych odwiedzin :)

Posted

[quote name='Abietis']często zaczepiają nas też ludzie na ulicy, mówiąc jaka ona słodka. Ostatnio też ją pochwalono, że taka mała a już się słucha, jak siedziała przed przejściem przez ulicę i ruszyła na komendę :razz: [/QUOTE]

też to przezywałam z Vitoldem , było to koszmarne.. zamiast przejsć spokojnie na szybko spacer to robiło sie co chwile zbiegowisko i zachwyt jaki on piękny i taki mały a taki mądry... co chwila ktoś go chciał głaskać i brać na rączki, Vito sie dawał sprawiało mu to frajdę ...do czasu, miał przesyt cmokania piszczenia czy gwizdania. teraz dorósł zrobił sie z niego facet i nie daje sie pogłaskać obcym, bo po co?:P , odchodzi jak ktoś chce go wymiziać a jak słyszy cmokanie to go tak to denerwuje ze zaczyna drzeć jape;p hehehe Tylko rodzina i znajomi moga cmokać;]

Posted (edited)

Wczoraj przyszły do nas obróżki z activdog'a :) Są świetne :p Zdjęcia na Milce są słabe, bo domowe, a ona jest strasznie ruchliwa, ale są ;)

Edited by Abietis
Posted

cudne te obróżki <3 no i konieczne czekam na relacje jak sprawdza się ta nowa pianka ^^ a pisałaś czy będziemy chcieli nowe zdjęcia oczywiście,że tak my zawsze chętni przynajmniej ja :loveu: :)

Posted

[quote name='Joann'][INDENT] też to przezywałam z Vitoldem , było to koszmarne.. zamiast przejsć spokojnie na szybko spacer to robiło sie co chwile zbiegowisko i zachwyt jaki on piękny i taki mały a taki mądry... co chwila ktoś go chciał głaskać i brać na rączki, Vito sie dawał sprawiało mu to frajdę ...do czasu, miał przesyt cmokania piszczenia czy gwizdania. teraz dorósł zrobił sie z niego facet i nie daje sie pogłaskać obcym, bo po co?:P , odchodzi jak ktoś chce go wymiziać a jak słyszy cmokanie to go tak to denerwuje ze zaczyna drzeć jape;p hehehe Tylko rodzina i znajomi moga cmokać;]
[/INDENT]

[/QUOTE]

Te zachwyty, to można jeszcze znieść, nawet mi nie przeszkadzają :diabloti:. Co innego, jak kiedyś idziemy sobie z Milką, a obok jakaś pani z wózkiem, chwila i ta babka podniosła ją z ziemi i dziecku do wózka wsadziła... Oczywiście bez pytania. No i ciekawe, co by zrobiła, jak by mała ze strachu coś dziecku zrobiła...

[quote name='Ty$ka'] [INDENT] Faktycznie świetne :-D
[/INDENT]

[/QUOTE]

[quote name='Molowe'] [INDENT] cudne te obróżki <3 no i konieczne czekam na relacje jak sprawdza się ta nowa pianka ^^ a pisałaś czy będziemy chcieli nowe zdjęcia oczywiście,że tak my zawsze chętni przynajmniej ja :loveu: :smile:
[/INDENT]

[/QUOTE]
[quote name='Talia'] [INDENT] Super jest ten seledynek! Uwielbiam taki kolor na czarnym podpalanym psie!
[/INDENT]

[/QUOTE]

[quote name='Fantowa'] [INDENT] [URL]http://images41.fotosik.pl/1665/60462884e37343admed.jpg[/URL] suuper obrozka! :loveu:
[/INDENT]

[/QUOTE]

Dziękuję:loveu: Mi się one strasznie na Milce podobają :)

Piankę sprawdzimy w warunkach nadmorskich, bo jedziemy z Milą na 4 tygodnie nad morze :multi:.

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ależ zazdroszczę wyjazdów :D Miłego wypadu no i udanej pogody ;)

=Patik]
Też życzymy przede wszystkim ślicznej pogody :-D

A obróżki świetne mi najbardziej podoba się ta zielona

Dziękuję, mam nadzieje, że nie będzie padało...:shake:

Jaki polecacie gryzaki o zajęcia psa na dłuższy czas? Wczoraj jak byłam w Warszawie, kupiłam jej goodbite, dostała jednego na próbe i taka byłą zajęta jak by psa w domu nie było :)
Drugi został na wypadek kręcenia się w podróży :p

Fotki jak obiecałam:razz:

Posted

Ach, i znów mi się nogi ugięły na widok Milki :loveu:

Jak kiedys będziecie na Roztoczu to dajcie mi znać - przyjadę osobiście wymiziać Milkę, hehe ;]

Gryzaki... cóż, te mocne są dość... o specyficznym zapaszku, więc na drogę to nie najlepszy pomysł ;). Może spróbujecie z KONGiem? Mojemu, by utrudnić jeszcze ten kong z pasztetem zamrażam i podaję po godzinie, dwóch ;)