Sasni Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Marta Dziękuje :loveu: Takie słoneczko było, a teraz deszcz ciągle :( Anashar Tak, to był Matti z moim tatą ;) O dziwo obydwoje całkiem w porządku wyszli na zdjęciu :lol: Quote
Anashar Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sasni napisał(a): Anashar Tak, to był Matti z moim tatą ;) O dziwo obydwoje całkiem w porządku wyszli na zdjęciu :lol: Czyli się nie pomyliłem :lol: Quote
Sasni Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Kilka zdjęć ;) a tak piesek pilnuje.... :lol: Quote
agara Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Prześliczny misiu ! I jeszcze taki kochany ;) Mizianka dla niego! Quote
NATKA Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 MASZ PRZEPIĘKNEGO PSA A TE FOTKI ZE ZBLIŻENIEM SĄ OBŁĘDNE :lol: Quote
monix Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Hej, super ta Twoja bestia :) Powiedz jak jest z pielegnacja siersci? Czesto czeszesz? robia sie koltuny? Jakies specjalne zabiegi ? Quote
Sasni Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Z sierścią nie robi się nic :) Czesze go raz na jakiś czas jak sobie przypomnę, przez prawie 4lata ( pod koniec stycznie stukną mu 4latka) kąpaliśmy go 3razy. Pies większość czasu spędza w ogrodzie, kołtunki się nie robią. Trochę więcej uwagi trzeba poświęcić na wiosnę ( okres linienia) i wyczesywać systematycznie psu starą sierść, gdyż sama mu nie wypadnie ;] Quote
Kaya93 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Witam:loveu: Jaki misiek:loveu::loveu: cudnyy:loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nie będę oryginalna i napiszę ... piękny jest Twój Matti :loveu: Napisz proszę jego rodowodowe imię i przydomek :cool3: Quote
Sasni Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Dziękuje :) rodowodowo nazywa się Black Jack Strażnicy Tybetu ;) kilka zdjęć, nie mojego autorstwa, robiła właścicielka wilczaka, Lory ;) link do albumu Picasa Web Albums - Rona - Lorelei szczęśliwy, 'poważny' tybetan ;) ( na zdj. moja mama) Quote
apcik Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 ja od jakiegoś czasu choruje na tybetana, no i dlugo jeszcze będę:cool1: moge wiedzieć tylko czy tybetan jest psem trudnym do wychowania i jak dogaduje sie z innymi psami:p mam juz berneńczyka-typowy dominant i uparciuch:cool3: a twoja bestyjka urocza:loveu::loveu::loveu: Quote
Sasni Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Jak widać po zdjęciach, dogaduje się z psami dobrze :) nie lubi się kłócić, nie prowokuje psów. Psy, które zna, mogą z nim zrobić wszystko, łącznie z wejściem z głowę i szarpaniem za ogon :lol: jest bardzo spokojny. Do zupełnie obcych psów podchodzi raczej obojętnie. Nie bardzo lubi 8-9msc psy, które się boją i zaczynają uciekać, zanim pies na nie spojrzy. Może postraszyć takiego pieska ( na co staram mu się nie pozwalać) , ale poza warknięciem nic nie zrobi ;) nie będę ukrywać, że charakteru te psy nie mają najprostszego. Są uparte i do tego strasznie inteligentne. Ale mój Matt to mój pierwszy pies, nie mamy z nim problemów, więc jeżeli poświęci się mu czas, podejdzie z dużą cierpliwością i konsekwencją to będzie cudnym kompanem :) jeżeli chciałabyś się więcej dowiedzieć o tybetanach to serdecznie zapraszam na tybetańskie forum Forum Mastifa Tybetanskiego • Strona główna , jest tam dużo ludzi bardziej doświadczonych ode mnie, przede wszystkim hodowcy ;) Quote
Eko Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Aaaa jaki piękny GIGANT*:loveu: Jak ja kocham takie wieeelkie ^^ dużo do głaskania i przytulania*:eviltong: . Quote
vege* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jaki boski, piękny, cudny, kochany, wielki, misio :) mam pytanie on jest czarny podpalany czy błękitny ;p bo nie mogę się domyśleć ale na błękitnego wygląda :) Quote
Sasni Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Jest błękitny podpalany ;) choć ja dla mnie jest po prostu szaro-bury :lol: niestety aktualnie jest mniej puszysty, trochę przez linienie trochę przez chorobę, ale mam nadzieję, że na jesień znowu przybierze futerka :) Quote
Sasni Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Bardzo dziękuje w jego imieniu :D Kilka zdjęć, może nie najnowsze ( gdzieś z przed 2miesięcy) , ale innych aktualnie nie mam :) zdjęcia autorstwa Picasa Web Albums - Rona - Lorelei Quote
Kaya93 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Hej :) http://img694.imageshack.us/img694/1553/dscn8819.jpg uwielbiam takie wielkie miśki :iloveyou: Quote
katik Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A ten niedźwiedź nie powinien zapaść w sen zimowy? :lol: Piękny jest :loveu: Quote
Recommended Posts