Jump to content
Dogomania

Matti - moja bestia kochana :)

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Żeby nie śmiecić na wątku grubych i otyłych wpadłem tutaj :cool3:

Matt kiedyś mojego Rocka pogonił jak był po zabiegu. Zapytaj mamy czy kojarzy psa z wygolonym bokiem i raną otwartą :diabloti:

Posted

No właśnie zapytałam o Twojego psa, ale coś się chyba porozumieć nie mogłyśmy :shake: ;)

A kiedy to było, jakoś niedawno ;)?

Jeden tybetan chodzi po Błoniach to go ludzie często kojarzą. ;) Chociaż ostatnio spotkaliśmy się z panem, który ma 10msc mt :lol: Ludzie go albo bardzo lubią, ale darzą antypatią :cool3: ( tzn mojego psa, nie tego pana :lol: )

jakieś zdjęcie ;)

Posted

Dziękuje :loveu:

Dzisiaj wyglądał mniej pięknie, jak go sunie na spacerze wymęczyły...:lol: Poczochrana sierść, zaschnięta ślina....:lol: Uwzięły się na niego we 3 i co poradzić....;) A, że te sunie mają skłonności do wydawania dziwnych dźwięków podczas zabawy (mruczenie, szczekanie) , to ludzie nas omijali....:lol:

Posted

Sasni to bodajże na początku jesieni albo jeszcze w lecie było :eviltong: Tzn. wtedy wydaje mi się, że rozmawiałem z Twoją mamą :cool3: Ale później jakoś często widywałem Mata tylko, że nie wszystkie psy z towarzystwa mojemu pasowały :evil_lol:

ps. sprawdziłem po zdjęciach. To było 29 Maja 2007 :evil_lol:

A to zdjęcie mojego burka z tegoż dnia, dość charakterystycznie wyglądał :eviltong:
http://img519.imageshack.us/img519/4446/img4295eb5.jpg

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...