AgaiTheta Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cytat: Napisał izabela.szczepaniak Właśnie wróciłam ze schroniska nie ma tam na daną chwilę żadnego Boksia. ALE PROSZĘ O POMOC W SCHRONISKU JEST MŁODY NA OKO MOŻE MIEĆ OK.1 TRUDNO OCENIĆ:shake: BERNARDYN BBBBBBBAAAAAAAARRRRRDZDZDZOOOOOO CHUDY JAK NA BERNARDYNA PROSZĘ SKIERUJCIE TEN POST NA ODPOWIEDNIE FORUM LUDZIE SĄ BEZNADZIEJNI!!!!!!!!!!!!! izabela.szczepaniak napisał(a):POSTOKROĆ DZIĘKUJE :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: ON TAKI SMUTNY TTTTTAAAAAAKKKIIIIEEEE GROCHY MU Z TYCH PIĘKNYCH ŚLEPEK LECIAŁY Schronisko w Bytomiu! Prosze bernisiowe ciotki poradzić, gdzie go dać? Kto może pomóc i fotki zrobic? Quote
ulvhedinn Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Poproście Markę niech go wrzuci na stronę adopcyjna bernisi, jeśli go tam jeszcze nie ma... Quote
Marlena:) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :angryy: Ludziska:angryy: .....szkoda słów...jak ktos mógł!! Biedak...załatwiajcie foteczki i dowiedzcie sie o nim czegos więcej!... Musimy go ratować:-( .... Quote
Marka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bardzo chętnie zamieszczę go na adopcyjnej, ale zdjęcie, zdjęcie..! :cry: I jak najwięcej informacji - skąd jest, jaki jest, jakiś kontakt... BYTOM - POMOCY..! Quote
izabela.szczepaniak Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 byłam dziś w schronisku w sprawie boksia ale go tam nie było za to w pierwszym kojcu zewnętrznym zobaczyłam młodego chudego bernardyna. Podeszłam do kojca i zaczełam go wołać, cmokać itp. żeby podszedł a on.... stał , stał ........i stał nic kompletnie zero reakcji gdy inne psy mało klatek nie rozniosły on stał zero głosu:shake: .Po paru minutach kucnełam i zaczełam udawać ze mam smakołyk dla niego a bidula jak stała tak stała tylko łepek spuściła i spjrzała na mnie takim wzrokiem że mało się nie poryczałam to był wzrok zozdzierający wołający o POMOC. Mogę się tylko domyślac że piesio jest od niedawna. Niestety nie mam aparatu który można by podłączyć do kompa. Quote
iwop Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 co z tymi ludźmi?! Podnosze!! -------------------------------- Możemy ocenić serce człowieka po tym, jak traktuje zwierzęta." - Immanuel Kant Quote
AgaiTheta Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Podnosze!!!!!!!!!!!! Bytom - potrzebna pomoc! Quote
izabela.szczepaniak Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Będe w schronisku w piątek i spróbuje się coś wypytać na jego temat:roll: Może już go nie będzie???może miedzy czasie ktoś go weźmie????? oj przydało by się, przydało... Jakby ktos z was go zabrał na TD do tego czasu to proszę napiszcie. Bo on taki smutny:placz: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzisiaj jade do schronu to zobacze co i jak. Dam znać jak wróce. Quote
Paola06 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Co z psiuchem??? Izabela masz jakieś zdjątka? Udało coś się dowiedzieć o jego przeszłości i jaki jest jego stosunek do świata?? Quote
izabela.szczepaniak Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Byłam w schronie ale nie wiedzieć czemu był zamknięty :shake: :shake: :shake: i nie mogłam wejść. Przez płot widać jego kojec ale go nie widziałam przypuszczam że : 1) przenieśli go do innego kojca; 2)siedział w budzie ( ze względu na odległość nie sposób zobaczyć) Jutro robie drugie podejście a co do zdjęć to niestety mam aparat z epoki kamienia łupanego :oops: :oops: :placz: :placz: Quote
Paola06 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Izabela,czy on jest w tym schronie? Wiadomo coś? Znalazłam ogloszenie - świeże(ha,ha)że jest osoba z Gliwic chętna di adopcji bernardyna.To tel:0 889 725 265. Quote
izabela.szczepaniak Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 witam Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale moja sieć lokalna robi mnie w ......:angryy: Byłam znowu dziś i nadal jest miał piłeczke do zabawy (piłke nożną) przedziurawił i już piła FE! leży z boku. Nadal bez jakiś konkretnych reakcji:shake: zero jakiegoś HAU, HAU:-( dZISIAJ LEŻAŁ I TYLKO ŁEPEK PODNIUSŁ JAK SIĘ GŁOŚNO ZAWOŁAŁO. Niezbyt miałam z kim pogadać bo co przyjde to trafie na pracownika który nie daży mnie sympatią i z wzajemnością:angryy: Czy ma ktoś program żebym mogła zgrać zdję cia z telefonu:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Bardzo dziękuje za wstawienie zdjęcia:Rose: Bo ja nie umie:oops: Quote
Recommended Posts