Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Informuje iz Lulka zlapala psiaka!!!!:multi:
Dzieki Lulka ze go uratowalas!!!!! uffffff.... -ale ty sie tak nie rozkrecaj bo niedlugo bedziemy z tymi psami na Centralnym spały ...buhahaha

sa w drodze do hotelu ...
psiak kuleje na łapke..wiecej wiesci po powrocie Lulki

blagamy Was pomozcie ,
my juz nie dajemy rady
2 dni temu zgarnelysmy jeszcze jedna sunie Zuzię
niebawem pojawi sie jej temat na dogo...
nie wspominajac juz o innych psach ktore mamy pod opieką :roll:

Posted

Boshe , ilość psiaków rośnie lawinowo..
Mam garsonkę którą założyłam raz do przymierzenia(a potem przytyłam ) wystawie na bazarku może ktoś kupi?

Posted

dzieki beka :loveu:
dzieki fidelek2 :loveu:

ja mysle chrupku, ze juz mozemy sobie pokoje rezerwowac w Tworkach albo na Sobieskiego w wariatkowie :shake: chyba na łeb spadłysmy obie...tyle psow :placz:
ale kurde no nie mogłysmy ich tam tak zostwić, panowie z ochrony nie bardzo prozwierzecy są, raczej typowo wiejskie podejscie, albo sie zagoi albo odpadnie....ech
i do mnie ale prosze jak pani chce to niech sobie pani je wzmie ( ...he he POZWOLENIE dostałam :evil_lol: ), bo one tu nie mogą byc bo gosci jeszcze pogryzą, my je gonimy ale one nie chca isć. Przynajmniej dobrze ze nie wpadli na pomysl przywiazania ich gdzies w lesie...

Posted

on ma rany po pogryzieniu takie male dziurki - widac ze po kłach - nie mam tego na fotkach i te wielkie rany - wydaje mi sie ze ktos go czyms ostrym potraktował :-(
tego na fotach nie wiedac, ale ma te łapiny dosc opuchniete i bardzo gorące, pewnie okropnie zakażone :shake:
jutro sie dowiem od wetki co i jak dokładnie

chudy jak wior, pod palcami same zebra czuć a sierc to jeden wielki syf, chyba w zyciu kapieli nie zaznał no i pchły....ale to raczej jakies mutanty, przeogromne :-o

Posted

fona napisał(a):
Okropne te rany...
Dzis przekaze pierwsze drobniaki z bazarku.

dzieki kochana cioteczko :loveu:

zdjecia Atenki beda w niedziele

Posted

Lulka na wątku mix podhalana znalezionego wycieńczonego w Warszawie dzieczyny pisały że jest w hotekliku za 8 zł za dobę..
Nie pamiętam kto zakładal wątek ale jak znaJdę to wkleję link albo podrąże co to za hotelik.

Posted

W Łbiskach 8 zł to jest chyba bardziej po znajomosci, normalnie 10 zł. No i z miejscami problem, jest tam portierek i figa - z tego co wiem to w domu nie w budzie. Figa ma miejsce tylko do 8 marca-wlasnie z barku miejsc, chyba ze w budzie cos jest wolnego. Jutro bede w "naszym" hotelu, wiec sie dowiem co i jak, bo szczerze mowiąc nie mialam wtedy glowy co do szczegołow :roll: :oops:

Posted

tytuł zmieniony - to dobrze, proponuję, żeby w pierwszym poście umieścić zdjęcia psów i dużymi literami na czerwono, że zbieramy na hotelik
może spróbujcie poinformować na pw dziewczyny z Warszawy i okolic
o tych psiakach podając link do wątku
no i ciągle uaktualniajcie pierwszy post pisząc jaka jest teraz sytuacja

Posted

bylam dzis po sunie, juz po sterylce, wszystko dobrze, ma biedniutka tylko brzuchol caly łysy. Jest bardzo, bardzo miła, ale troszkę przestraszona. Jest delikatnym psiakiem.

Rudy zwany marchewą juz sie zaprzyjaznil troche z psiakami. Jest rowniez słodziak jakich mało, łapa w trakcie leczenia, bedzie dobrze, czeba go tylko odkarmic, teraz dom najwazniejszy.

Zrobie jutro opisy i dam allegro ale jakbys mogla gdzies jeszcze je powrzucac to bede wdzieczna :loveu: