fona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Lulka, z kasa u mnie marnie, moj pies choruje, ale rozejrze sie, co jeszcze moge sprzedac na bazarku... Dzieki wielkie za sunię! Quote
agusiazet Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ja mogę wystawić letnie, damskie bluzeczki na bazarku. Tylko moje aukcje na w/w mają się marnie, ale mogę spróbować!!! Quote
Lulka Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 dziękuję bardzo, każda pomoc jest bardzo, bardzo potrzebna Quote
Irkowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Informuje iz Lulka zlapala psiaka!!!!:multi: Dzieki Lulka ze go uratowalas!!!!! uffffff.... -ale ty sie tak nie rozkrecaj bo niedlugo bedziemy z tymi psami na Centralnym spały ...buhahaha sa w drodze do hotelu ... psiak kuleje na łapke..wiecej wiesci po powrocie Lulki blagamy Was pomozcie , my juz nie dajemy rady 2 dni temu zgarnelysmy jeszcze jedna sunie Zuzię niebawem pojawi sie jej temat na dogo... nie wspominajac juz o innych psach ktore mamy pod opieką :roll: Quote
beka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Boshe , ilość psiaków rośnie lawinowo.. Mam garsonkę którą założyłam raz do przymierzenia(a potem przytyłam ) wystawie na bazarku może ktoś kupi? Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Przelałam na AFN 100 zł...postaram sie jeszcze coś w tym miesiacu... Quote
Lulka Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 dzieki beka :loveu: dzieki fidelek2 :loveu: ja mysle chrupku, ze juz mozemy sobie pokoje rezerwowac w Tworkach albo na Sobieskiego w wariatkowie :shake: chyba na łeb spadłysmy obie...tyle psow :placz: ale kurde no nie mogłysmy ich tam tak zostwić, panowie z ochrony nie bardzo prozwierzecy są, raczej typowo wiejskie podejscie, albo sie zagoi albo odpadnie....ech i do mnie ale prosze jak pani chce to niech sobie pani je wzmie ( ...he he POZWOLENIE dostałam :evil_lol: ), bo one tu nie mogą byc bo gosci jeszcze pogryzą, my je gonimy ale one nie chca isć. Przynajmniej dobrze ze nie wpadli na pomysl przywiazania ich gdzies w lesie... Quote
Lulka Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 a takie mamy dziury w nogach, nie wszystkie udało mi się uchwycic, a juz go nie chcialam stresować Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 To są rany po pogryzieniach? Dobrze że go zabrałyście do lecznicy........paskudnie to wygląda... Quote
Lulka Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 on ma rany po pogryzieniu takie male dziurki - widac ze po kłach - nie mam tego na fotkach i te wielkie rany - wydaje mi sie ze ktos go czyms ostrym potraktował :-( tego na fotach nie wiedac, ale ma te łapiny dosc opuchniete i bardzo gorące, pewnie okropnie zakażone :shake: jutro sie dowiem od wetki co i jak dokładnie chudy jak wior, pod palcami same zebra czuć a sierc to jeden wielki syf, chyba w zyciu kapieli nie zaznał no i pchły....ale to raczej jakies mutanty, przeogromne :-o Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ludzie pomoc bardzo potrzebna!!!! Czy kogoś zainteresuje los tych dwóch pisaków???? Quote
fona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Okropne te rany... Dzis przekaze pierwsze drobniaki z bazarku. Quote
Lulka Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 fona napisał(a):Okropne te rany... Dzis przekaze pierwsze drobniaki z bazarku. dzieki kochana cioteczko :loveu: zdjecia Atenki beda w niedziele Quote
beka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Lulka na wątku mix podhalana znalezionego wycieńczonego w Warszawie dzieczyny pisały że jest w hotekliku za 8 zł za dobę.. Nie pamiętam kto zakładal wątek ale jak znaJdę to wkleję link albo podrąże co to za hotelik. Quote
agusiazet Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wątek założyła asiuniap, ten o Bartku - miksie podhalana! Quote
mulinka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Lulka napisz w tytule, że zbieracie na hotelik !!! Quote
Lulka Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 W Łbiskach 8 zł to jest chyba bardziej po znajomosci, normalnie 10 zł. No i z miejscami problem, jest tam portierek i figa - z tego co wiem to w domu nie w budzie. Figa ma miejsce tylko do 8 marca-wlasnie z barku miejsc, chyba ze w budzie cos jest wolnego. Jutro bede w "naszym" hotelu, wiec sie dowiem co i jak, bo szczerze mowiąc nie mialam wtedy glowy co do szczegołow :roll: :oops: Quote
Kasia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kto może pomóc???? Pomoc finansowa potrzebna!!! PILNE!!! Quote
mulinka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 tytuł zmieniony - to dobrze, proponuję, żeby w pierwszym poście umieścić zdjęcia psów i dużymi literami na czerwono, że zbieramy na hotelik może spróbujcie poinformować na pw dziewczyny z Warszawy i okolic o tych psiakach podając link do wątku no i ciągle uaktualniajcie pierwszy post pisząc jaka jest teraz sytuacja Quote
Kasia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Co słychać u psiaków? Lulka mogę je ogłosic na allegro...co o tym myślisz? Quote
Lulka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 bylam dzis po sunie, juz po sterylce, wszystko dobrze, ma biedniutka tylko brzuchol caly łysy. Jest bardzo, bardzo miła, ale troszkę przestraszona. Jest delikatnym psiakiem. Rudy zwany marchewą juz sie zaprzyjaznil troche z psiakami. Jest rowniez słodziak jakich mało, łapa w trakcie leczenia, bedzie dobrze, czeba go tylko odkarmic, teraz dom najwazniejszy. Zrobie jutro opisy i dam allegro ale jakbys mogla gdzies jeszcze je powrzucac to bede wdzieczna :loveu: Quote
Recommended Posts