Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blagam,czytajcie dokladnie to co pisze....
ja nie napisalam,ze on jest nieszczesliwy z gosia ani ze mu w nowym domku jest niedobrze....
on na pewno jest tam szczesliwy i na pewno mu dobrze i na pewno jest zadowolony.i ciesze sie,ze gosia jest tak dobrej mysli.
pisalam zupelnie o czyms innym.....
i naprawde nie chce tu wzbudzac jakis watpliwosci czy dyskusji,wszystko jest ok.
ale pilka to on sie nie bawi.......

Posted

To prawda Aga, że tu sami psychiczni na tym dogo :p .Fiona z Ostródy umiera.Stwierdzono białaczkę limfatyczną.Widziałam tego psiaka tylko na zdjęciach a serce mi pęka.Niech to szlag

Posted

Pewnie że się dogada, co do tego nie mamy wątpliwości. Aga po prostu zwraca jedynie uwagę żeby się staruszek, rekonwalescent nie przeforsował. Fizycznie nie jest herosem więc niech mierzy zamiary na siły a nie odwrotnie. I tu rola Gosi żeby go trochę mitygować w jego zapędach. Drugiej młodości się dziadkowi zachciało :-)

Posted

nowe wiesci!
Agata dzis byla u atosa i jego wlascicieli.Wszystko bardzo dobrze,kochaja go i dbaja o niego,bardzo sie ciesze z tego!:multi:
Gosiu,mezu Gosi,dzieci Gosi-dziekuje!!!!:loveu:
I nie miejcie juz zalu do nas dogomaniakow i do mnie,bo naprawde nie macie powodu,przeciez laczy nas wszystkich jedna mysl-troska o atosa!
wpiszcie sie od czasu do czasu...prosimy bardzo!!!

Posted

no wlasnie....tez jestem bardzo ciekawa,jak on tam zyje w te upaly,nie chce tak wydzwaniac.....nie wiem czy gosia tu w ogole wchodzi.....
gosiu,jesli tu zagladasz....napisz cos,prosimy bardzo