outsi Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 I niech Pola wklei zdjęcia Atosa do pierwszego postu!!!! Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ja uwazam ze i przez dogo mozna znalezc zwierzaka, bo jak bede chciala sie dopsic to bede szukac wlasnie tutaj. I Atosik ma szanse, i wierze ze znajdzie domek najlepszy na swiecie! Quote
jola od jadzi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Atos nadal zapomniany...Jest taki dzielny,rozpaczliwie walczy o szansę na życie w normalności, u boku kochającego go człowieka, tak niewiele oczekuje, chce tylko mieć swój kawałek miejsca na ziemi... Quote
jola od jadzi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Cioteczki, zaglądajcie do Atosa, on naprawdę potrzebuje naszej pomocy! Quote
maciaszek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jestem, jestem - melduję się na posterunku ! Quote
Szyszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Atosik prosi o dom Ogłoszonko http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22791769,Lodz_Zwierzaki___Adopcja,146-192.html Quote
jola od jadzi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 I... nic się nie zmieniło u Atosa, mały nadal czeka na dom! Quote
gallegro Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jowita Poznań napisał(a):ja uwazam ze i przez dogo mozna znalezc zwierzaka, bo jak bede chciala sie dopsic to bede szukac wlasnie tutaj.... Widzę, ze Cioteczki źle mnie zrozumiały... ;). Nie twierdzę, że przez dogo nie można znaleźć domku... wprost przeciwnie... Wiadomo jednak, że każdy dogomaniak i tak wcześniej czy później adoptuje jakieś nieszczęście z któregoś wątku... jeśli nie Atosa to innego psiula w potrzebie. Najważniejsze jest pozyskanie "świeżej krwi', czyli ludzi dotychczas nie związanych z forum. Czasami nowy domek udaje się zarazić dogolubnością do takiego stopnia, że sam zaczyna działać na rzecz pomocy potrzebującym zwierzakom. W takim przypadku można mówić o "dwóch pieczeniach przy jednym ogniu" ;). Atosku, marsz po swój domek !!! Quote
jola od jadzi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 My to wiemy tylko...podejrzewam, że wszędzie tak jak u mnie, wszyscy znajomi zapsieni, niektórych udało mi się przekonać do wzięcia drugiego psiaka,do trzeciego ich nie namówię, niestety... To jest olbrzymi problem, gdzie znaleźć dom dla takiego psa, jakim jest Atos,on wymaga szczególnej opieki i troski ,aczkolwiek po tym wszystkim, co przeżył i tak doskonale daje sobie radę i jest bardzo samodzielny. Atos naprawdę potrzebuje pomocy w szukaniu domku!!! Quote
jola od jadzi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 I znowu ściągam wątek z samego końca... Nikt do Atosa nie chce zajrzeć? Nikogo nie interesuje co się z nim stanie, gdy Aga będzie musiała wrócić z działki do domu? Co będzie z Atosem, jak skończy się dla niego ta smutna historia? Quote
Polarna Legenda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mnie interesuje niestety moge tylko podnieść... Quote
jola od jadzi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 To tak, jak ja, podnoszę i podnoszę a i tak niewiele osób tu zagląda... Albo zaglądają, czytają i przechodzą do innego wątku... Quote
Szyszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Atos szukamy, nie trać nadziei i my też cioteczki nie traćy. Mam tylko obawę, że tylko my tu zaglądamy...:placz: Quote
maciaszek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jeszcze ja zaglądam. Ale też moge tylko podnosić (co czynię). Quote
Szyszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mam nadzieję, że jutro znajdę chwilkę, że ogłosić go jeszcze w paru miejscach. A anrazie podnosze na pierwszą. Quote
jola od jadzi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja dopiero wróciłam z pracy,jeszcze nie czytałam nic... Ale faktycznie tu straszna cisza... Nie pozwólmy zapomnieć o Atosie, on cały czas czeka! Quote
jola od jadzi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Bardzo proszę, pomóżcie nam znaleźc dom dla Atosa, poradzcie, może macie jakieś pomysły, nie zostawiajcie nas (a szczególnie Agi) samej z problemem.Przecież musi znaleźć się jakieś rozwiązanie, gdzieś na pewno jest dla Atosa dom... Quote
outsi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Czy ktoś rozmawiał z dziewczynami zajjmującymi się zagranicznymi adopcjami? Napiszcie PW do Tundry. Quote
Recommended Posts