Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
ja uwazam ze i przez dogo mozna znalezc zwierzaka, bo jak bede chciala sie dopsic to bede szukac wlasnie tutaj....

Widzę, ze Cioteczki źle mnie zrozumiały... ;).
Nie twierdzę, że przez dogo nie można znaleźć domku... wprost przeciwnie... Wiadomo jednak, że każdy dogomaniak i tak wcześniej czy później adoptuje jakieś nieszczęście z któregoś wątku... jeśli nie Atosa to innego psiula w potrzebie. Najważniejsze jest pozyskanie "świeżej krwi', czyli ludzi dotychczas nie związanych z forum. Czasami nowy domek udaje się zarazić dogolubnością do takiego stopnia, że sam zaczyna działać na rzecz pomocy potrzebującym zwierzakom. W takim przypadku można mówić o "dwóch pieczeniach przy jednym ogniu" ;).

Atosku, marsz po swój domek !!!

Posted

My to wiemy tylko...podejrzewam, że wszędzie tak jak u mnie, wszyscy znajomi zapsieni, niektórych udało mi się przekonać do wzięcia drugiego psiaka,do trzeciego ich nie namówię, niestety...
To jest olbrzymi problem, gdzie znaleźć dom dla takiego psa, jakim jest Atos,on wymaga szczególnej opieki i troski ,aczkolwiek po tym wszystkim, co przeżył i tak doskonale daje sobie radę i jest bardzo samodzielny.
Atos naprawdę potrzebuje pomocy w szukaniu domku!!!

Posted

I znowu ściągam wątek z samego końca...
Nikt do Atosa nie chce zajrzeć? Nikogo nie interesuje co się z nim stanie, gdy Aga będzie musiała wrócić z działki do domu? Co będzie z Atosem, jak skończy się dla niego ta smutna historia?

Posted

Bardzo proszę, pomóżcie nam znaleźc dom dla Atosa, poradzcie, może macie jakieś pomysły, nie zostawiajcie nas (a szczególnie Agi) samej z problemem.Przecież musi znaleźć się jakieś rozwiązanie, gdzieś na pewno jest dla Atosa dom...