Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, popatrzcie, jak się uśmiecha, wrócił do żywych aby posłać komuś ten uśmiech, ma taką wolę życia, tak bardzo chciałby znaleźć domek na stałe... Pomoż mu. Moze to jestes własnie Ty.

Posted

Szyszka napisał(a):
...Pomoż mu. Moze to jestes własnie Ty.

Problem polega na tym, że tego typu apele na dogo mają małe szanse powodzenia...
Przyczyna jest prozaiczna... wszyscy dogomaniacy są zapsieni na maxa :shake:.

Posted

gallegro napisał(a):
Problem polega na tym, że tego typu apele na dogo mają małe szanse powodzenia...
Przyczyna jest prozaiczna... wszyscy dogomaniacy są zapsieni na maxa :shake:.

Ja też byłam niedawno tylko obserwatorem i czytałam o psiakach na dogo. Aż straciłam swojego psiaka i właśnie dzięki dogo nawiązałam kontakt z wolontariuszem i adoptowałam psa z łódzkiego schronu, to są przypadki i nigdy nie wiadomo kto odwiedza stronki tych wszystkich malutkich biedaków.

W takim razie znaczyłoby to, że wszystkie fora o psach potrzebujących domu na dogomanii sa bez sensu, a jednak czasem się udaje...

Atos jest psem po potwornych przejściach, dlatego o wiele trudniej znaleźć mu dom. Poza tym każdy z nas rozgląda się w około i szuka....

Posted

Szyszka napisał(a):
...W takim razie znaczyłoby to, że wszystkie fora o psach potrzebujących domu na dogomanii sa bez sensu, a jednak czasem się udaje...

Zwróć uwagę, że napisałem "małe szanse powodzenia". Nie twierdzę, ze to nie ma sensu...
Moim zdaniem jednak, zamiast pisać kolejne apele typu "domku, gdzie jesteś", należałoby zrobić coś konkretnego, choćby zamieścić kolejny anons w necie.

Posted

Puchatek napisał(a):
Poza tym Ci którzy mają banerek Atosa w podpisie, pisząc gdziekolwiek na forum "roznoszą" info o nim.

To prawda :roll: ja tu zajrzałam poprzez banerek w czyimś podpisie.

Posted

ja wzielam atosika na tymczas,ktory trwa od konca lutego.....zreszta histori od poczatku jest opisywana.
zero zainteresowania....ciut,ciut...sie ruszylo po ogloszeniach....ale w dalszym ciagu nic...nie wiem czemu.mimo,ze po przejsciach to kochany pies.wszyscy ludzie chca tylko brac i dostawac...a tak malo chce dawac......ten swiat jest okropny.
a mimo to,ze tyle ten pies od czlowieka doznal krzywdy...nadal chcial i chce zyc....mozna mu tylko tej woli zycia pozazdroscic.
bo mnie jak patrze na to wszystko wokol nieraz sie odechciewa....

Posted

Ja uparcie podnoszę na pierwszą, a może się uda, kto wie....
Mój Ajaks też długo czekał...

Dodam, że na forum Atosik trafiłam właśnie przez banerek....

Posted

aga1969 napisał(a):
kochani,jak zalozyciel watku moze zmienic naglowek?podpowiedzcie prosze

Idziesz do pierwszego postu ==> naciskasz "Edit" ==>następnie "idź do zaawansowanych" ==> zmieniasz tytuł wątku :)