Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gallegro,dzieki!!!!
ale sprostowanie wazne-on nie chodzi w kolko,on tylko nie umie sie sie cofac jak gdzies wejdzie,a tak to chodzi ok.ma chwiejacy krok ale potrafi tez bezblednie biec.w domu b grzeczny.

Posted

Już sprostowałem. Taką informację otrzymałem od Tygrysiczki, która pewnie otrzymała ją od jeszcze innej osoby. W każdym razie winnego trudno będzie ustalić :razz:.

Posted

tak,przebywa ok 40 km od lodzi a mieszkamy w warszawie.bede to jeszcze jakis czas,trudno powiedziec le,to zalezy od postepu prac remontowych.
transport zapewniam sama,wszedzie go zawioze jak trzeba bedzie.
tygrysiczka wziela info z tego postu,bo tlko tu o nim pisalam.
moze chodzilo jej o to,ze wciaz chodzi,bo to prawda.i moze to w tym znaczeniu "wkolko" a nie w kolko

Posted

Aga trzymaj się, napiszę do ciebie wieczorem na priv.

A tymczasem, Dogomaniacy pomóżcie Adze, bo ona naprawdę tej pomocy potrzebuje!!
Atos musi znaleźć dom natychmiast!!

Może ktoś pomoże zrobić atosowi Plakaty?

ludzie pomóżcie!!

Posted

lepiej wymieńcie sie numerami telefonow z osobami konkretnie zajmujacymi sie Atosem bo na jednym z watków przeczytałam, że od jutra dogo nie działa :9 nie wiem ile wtym prawdy ale lepiej sie ubezpieczyc!

Posted

iwop napisał(a):
...na jednym z watków przeczytałam, że od jutra dogo nie działa :9 nie wiem ile wtym prawdy ale lepiej sie ubezpieczyc!

Przez jakiś czas, czy na stałe?

Posted

akurat teraz....o rany
nata odpisalam na priv,dzieki,naprawde.bardzo ladnie mama to opisala,podziekuj tez jej.
sluchajcie....tak bardzo wam dziekuje za proby pomocy,za wsparcie...swiadomosc,ze nie jestem sama i ze cos sie dzieje odrazu podniosla mnie na duchu.
komu moge przeslac zdjecia amana-tego bezdomnego mieszkajacego na piachu naprzecw mojej dzialki.wysle zdjecia i go opisze.bo ja nie umiem tu ich zamiescic.to piekny,mlody,zdrowy pies,mysle ze ma szanse aby ktos sie nim zaopiekowal....to tak przy okazji i rownlegle.oczywiscie wiadomo-atos jest teraz dla mnie najistotniejszy......

Posted

aga1969 napisał(a):
...komu moge przeslac zdjecia amana-tego bezdomnego mieszkajacego na piachu naprzecw mojej dzialki.wysle zdjecia i go opisze.bo ja nie umiem tu ich zamiescic.to piekny,mlody,zdrowy pies,mysle ze ma szanse aby ktos sie nim zaopiekowal....

Wyślij je Ani, tak jak poprzednio fotki Atosa. Ania zrobi opis, a ja wystawię go na Allegro.

Posted

czesc przyjaciele atosika....
nata-na tym drugim forum tez juz sie ktos wpisal,musze sie tam zarejestrowac koniecznie.dzis nie bedzie mnie jakis czas,musze jechac do lodzi z moja kropka na steryd i skonczylo mi sie jedzonko dla sforki.
atos juz wedruje od ranca,jak w ciagu dnia usiadzie (tzn polozy sie bo on w ogole nie siada) kilka razy to wszystko.wieczorem jest tak padniety i zmeczony,ze wyglada jak po narkotykach....ledwo sie snuje.jeszcze te upaly...on sie sam meczy...ale z tym sie nic nie zrobi.wedrowanie jest powolne,jak w letargu,czy to po powietrzu czy w domku.ale to nie jest klopotliwe.wciaz lgnie do mnie,ociera sie o nogi.....najbardziej wyczerpujace to jest dla niego....ale to taka kochana mordka....sami widzieliscie na zdjeciach.
tobika oczywiscie zabieram bo mama by sobie nie poradzila.i jeszcze robotnicy remontowi....wciaz otwieraja furtke i atos wylazi na ulice....dobrze,ze rzadko sa tam samochody.ale go pilnujemy.
jak bede musiala wrocic do warszawy......nie mam pojecia co zrobie...ta mysl i presja mnie dobija...
ale wici rozeslane czekamy.
dzieki psiarze,wielkie dzieki,naprawde....:p