gallegro Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Atos szuka domku na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=204979432 Quote
aga1969 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 tak,weszlam teraz i przeczytalam.dziekuje.odpisalam ci,napisz mi tylko czy dostalas bo nie wiem czy dobrze to robie Quote
aga1969 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 gallegro,dzieki!!!! ale sprostowanie wazne-on nie chodzi w kolko,on tylko nie umie sie sie cofac jak gdzies wejdzie,a tak to chodzi ok.ma chwiejacy krok ale potrafi tez bezblednie biec.w domu b grzeczny. Quote
gallegro Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Już sprostowałem. Taką informację otrzymałem od Tygrysiczki, która pewnie otrzymała ją od jeszcze innej osoby. W każdym razie winnego trudno będzie ustalić :razz:. Quote
gallegro Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 >aga1969, gdzie obecnie przebywa Atos? Z wątku wywnioskowałem, że w okolicy Łodzi, ale wiem, że mieszkasz w Warszawie... Quote
aga1969 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 tak,przebywa ok 40 km od lodzi a mieszkamy w warszawie.bede to jeszcze jakis czas,trudno powiedziec le,to zalezy od postepu prac remontowych. transport zapewniam sama,wszedzie go zawioze jak trzeba bedzie. tygrysiczka wziela info z tego postu,bo tlko tu o nim pisalam. moze chodzilo jej o to,ze wciaz chodzi,bo to prawda.i moze to w tym znaczeniu "wkolko" a nie w kolko Quote
Agata69 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Aga trzymaj się, napiszę do ciebie wieczorem na priv. A tymczasem, Dogomaniacy pomóżcie Adze, bo ona naprawdę tej pomocy potrzebuje!! Atos musi znaleźć dom natychmiast!! Może ktoś pomoże zrobić atosowi Plakaty? ludzie pomóżcie!! Quote
Agata69 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Aha, pomyślałam że można by zrobić atosowi banerki. kto pomoże bo ja nie wiem jak? Quote
iwop Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 najpiekniejsze banerki na dogo robi puchatek :loveu: ewentualnie lupe. Quote
Agata69 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Myślę że trzeba napisać że to pies z niezwykłą historią, żywcem zakopany. I myślę że trzeba napisać to w tytule. Quote
aga1969 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 tak sie domyslalam. puchatku,ktorego nie znam....zrob atosikowi ladny obrazeczek.... Quote
Agata69 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jak będziemy miały banerki w podpisie to więcej osób na dogo dowie się o atosie Quote
iwop Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 lepiej wymieńcie sie numerami telefonow z osobami konkretnie zajmujacymi sie Atosem bo na jednym z watków przeczytałam, że od jutra dogo nie działa :9 nie wiem ile wtym prawdy ale lepiej sie ubezpieczyc! Quote
gallegro Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 iwop napisał(a):...na jednym z watków przeczytałam, że od jutra dogo nie działa :9 nie wiem ile wtym prawdy ale lepiej sie ubezpieczyc! Przez jakiś czas, czy na stałe? Quote
aga1969 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 akurat teraz....o rany nata odpisalam na priv,dzieki,naprawde.bardzo ladnie mama to opisala,podziekuj tez jej. sluchajcie....tak bardzo wam dziekuje za proby pomocy,za wsparcie...swiadomosc,ze nie jestem sama i ze cos sie dzieje odrazu podniosla mnie na duchu. komu moge przeslac zdjecia amana-tego bezdomnego mieszkajacego na piachu naprzecw mojej dzialki.wysle zdjecia i go opisze.bo ja nie umiem tu ich zamiescic.to piekny,mlody,zdrowy pies,mysle ze ma szanse aby ktos sie nim zaopiekowal....to tak przy okazji i rownlegle.oczywiscie wiadomo-atos jest teraz dla mnie najistotniejszy...... Quote
aga1969 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 aaaa......w razie czego przypominam maila al652880@yahoo.pl i nr tel 605 65 880 Quote
gallegro Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 aga1969 napisał(a):...komu moge przeslac zdjecia amana-tego bezdomnego mieszkajacego na piachu naprzecw mojej dzialki.wysle zdjecia i go opisze.bo ja nie umiem tu ich zamiescic.to piekny,mlody,zdrowy pies,mysle ze ma szanse aby ktos sie nim zaopiekowal.... Wyślij je Ani, tak jak poprzednio fotki Atosa. Ania zrobi opis, a ja wystawię go na Allegro. Quote
nata od jadzi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 w razie gdyby rzeczywiście miało dogo nie działać, dyskusję możemy przenieść na forum fundacji: http://niechcianeizapomniane.org/forum/-vp6630.html#6630 tu jest wątek Atosa. a ja proponuję może zmienić tytuł, podkreślić to, że najprawdopodobniej pies został zakopany żywcem, a uprzednio ostrzelany... Quote
aga1969 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 czesc przyjaciele atosika.... nata-na tym drugim forum tez juz sie ktos wpisal,musze sie tam zarejestrowac koniecznie.dzis nie bedzie mnie jakis czas,musze jechac do lodzi z moja kropka na steryd i skonczylo mi sie jedzonko dla sforki. atos juz wedruje od ranca,jak w ciagu dnia usiadzie (tzn polozy sie bo on w ogole nie siada) kilka razy to wszystko.wieczorem jest tak padniety i zmeczony,ze wyglada jak po narkotykach....ledwo sie snuje.jeszcze te upaly...on sie sam meczy...ale z tym sie nic nie zrobi.wedrowanie jest powolne,jak w letargu,czy to po powietrzu czy w domku.ale to nie jest klopotliwe.wciaz lgnie do mnie,ociera sie o nogi.....najbardziej wyczerpujace to jest dla niego....ale to taka kochana mordka....sami widzieliscie na zdjeciach. tobika oczywiscie zabieram bo mama by sobie nie poradzila.i jeszcze robotnicy remontowi....wciaz otwieraja furtke i atos wylazi na ulice....dobrze,ze rzadko sa tam samochody.ale go pilnujemy. jak bede musiala wrocic do warszawy......nie mam pojecia co zrobie...ta mysl i presja mnie dobija... ale wici rozeslane czekamy. dzieki psiarze,wielkie dzieki,naprawde....:p Quote
Recommended Posts