Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BARDZO dziękujemy za gratulacje :)) Bardzo proszę o trzymanie kciuków za przyszłość :)

Asiaczek, faktycznie coraz mniej zdjęć daje :P Pozwólcie, że wytłumacze się tym, że wogóle nie mam siły do zabierania się do zdjęć :P Ale troche juz obrobiłam to wstawie :)

We wtorek wróciłyśmy z Bliską ze SPOTKANIA LABOMANIAKÓW 2013 które odbyło się w Skulsku :))

oto kilka zdjęć Bliskiej z tej wycieczki

Posted

co to za obroza w kropy? DS? baaaardzo mi sie podoba na czekoladzie:loveu: szukam czegos dla mojego kundla, ale pewnie nie bedzie sie tak ladnie prezentowalo na jego futrze ;)

Posted

Tak, to DS jest :))) prawda, że śliczna? Uwielbiam ją, z tym że ma 3 cm i jest dla nas troche za cienka jak na chodzenie na smyczy, ale bardzo ładnie wygląda więc często ją zakładam na spacery bez smyczy :)

Posted

[quote name='leónowa']Oj pojechałabym na jakiś psi zlot, ale z mojej dziury to wszędzie daleko. Zazdroszczę, a foty świetne:p[/QUOTE]

e tam ;) zawsze jest jakieś wyjście, np. PKP :loveu: albo z kimś się zabrać, jeśli psiaki się dogadają.

choć ja byłam dopiero na jednym to mi się bardzo podobało... i robię wsio co mogę, aby w tym roku też jechać ;)

Posted

Zlot był bardzo udany :) Szkoda tylko, że się tak rozjeżdżaliśmy terminowo i mijaliśmy :( Co do dojazdu, ja też nie miałabym jak dojechać dlatego umówiłam się z dziewczyną z warszawy i pojechałyśmy razem :)

w niedziele znów bylismy na wystawie :) Tym razem w Lublinie, ale i tak jestem z Binki bardzo dumna bo pogoda nam wogóle nie sprzyjeła. Tak czy siak idzie lepiej na wystawach :) Bliska zajeła II miejsce na 6 suczek i dostała ocene doskonałą :)

dostałam jeszcze kilka zdjęć ze zlotu, ciężko jest je wszystkie razem zebrać :P

i grupowe ( 11 psiaków ale ciągle któryś się chował :P było więcej ale tyle się udało do zdjęcia ustawić :P )