Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie :evil_lol:
Od piątku będę szczęśliwą ( mam nadzieje :diabloti:) właścicielką pięknej, czekoladowej suni o imieniu Bliska :) Bliska urodziła się 29.04.2012

Bliska dołączy do naszego 9-cio letniego staruszka, który, mam nadzieje, nauczy ją dobrych manier :cool3:

WITAMY W NASZEJ GALERII :multi::multi:

Edited by szalej
  • Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops, faktycznie miot był mały, ale to i dobrze, szczeniaki mocne i fajniutkie :) Blinia idzie w tate, a tata cudowny :)
Dzisiaj postaram się jej jakieś zdjęcia pstryknąć, ale albo śpi, albo broi to już wole jak śpi :P

Posted

O rany zakochałam się! :loveu: Piękna sunieczka, niesamowita! Labki najbardziej podobają mi się właśnie czekoladowe albo czarne :) Haker też jest cudny, ma mega spojrzenie! Czekamy na więcej zdjęć cudeniek :loveu:

Posted

[quote name='szalej']gops, faktycznie miot był mały, ale to i dobrze, szczeniaki mocne i fajniutkie :) Blinia idzie w tate, a tata cudowny :)
Dzisiaj postaram się jej jakieś zdjęcia pstryknąć, ale albo śpi, albo broi to już wole jak śpi :P
Hahaha, masz racje:)

pzdr.

Posted

Mam pytanko, znasz może p. Jacka Gałuszko? :)
Na jego blogu pojawiło się pewne zdanie: "No i Ania od Szaleja ma chyba najzupełniej rację, że Lira ma wrodzony talent do tropienia :)" i tak się zastanawiam..;)