Lady_Amaltea Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) Cześć. Zakładam ten wątek, gdyż pies przebywający w schronisku, przez swój nadmiar energii robi sobie krzywdę. Psiak lubi się wspinać po ogrodzeniu i zeskakiwać z niego. Niedawno w związku z tym nabił się na drut i obecnie ma "dziurę w głowie". Yeti (bo tak się nazywa) został zapięty na łańcuch i mieszka z dala od innych psów w budzie. Niestety psiak odkąd został przeniesiony, siedzi cały czas w budzie. Reaguje tylko na zawołanie, ale to i nie zawsze. Marnieje w oczach. Dziwię się, że nie ma jeszcze domu. Błagam pomóżcie! NIE POZWÓLMY BY YETI ZMIENIŁ SIĘ Z RADOSNEGO PSA W KUPKĘ NIESZCZĘŚCIA ! [SIZE=3] Przenieśliśmy go do budy dla swojego dobra fizycznego, a teraz cierpi psychicznie ;( Edited December 10, 2012 by Lady_Amaltea Quote
muppet Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Knm3PyzJD38 a tutaj możemy zobaczyć jaki jest Yeti :D Quote
muppet Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Wczoraj wrócił od fryzjera, przypomina miśka :) Byłam dzisiaj u niego, rana wygląda STRASZNIE. U Pani weterynarz był bardzo grzeczny, ale widać że chciałby opieki cały czas. Smutno było go zostawiać samego przy budzie. Quote
muppet Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Witamy :) Dzisiaj znów spotkanie z Wielką Stopą ;p Strasznie cieszy się na widok człowieka. Jego rana nadal jest straszna, a w warunkach schroniskowych może się pogorszyć, więc nadal czeka, by ktoś go przygarnął :( Quote
Lady_Amaltea Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 piescofajnyjest :) wielkie dzięki za zameldowanie :) Yeti jest potrzebujący. Rana jakby się powiększała :/ Ps.: Jak będę coś wiedziała o Aresie dam znać :P Quote
Lady_Amaltea Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Ludziska pomóżcie! Jest 36 st C a rany nie da się zabezpieczyć :/ sączy się z niej okropna ropa. Szukamy domu! :( Quote
muppet Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Może wśród znajomych znajdzie się ktoś kto go przygarnie. W towarzystwie much i wysokiej temperatury nie zapowiada się dobrze! :( :( :( Quote
piescofajnyjest Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 o rany....:( przepraszam, ze nie zagladalam, ale mam problemy z dogo ostatnio:(((( Quote
Lady_Amaltea Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 a Yeti ma się dobrze, rana się zrasta ;) w sobotę dałam mu wędzone ucho, pierdoła zamiast zjeść to pomerdał ogonem i zakopał :P Ma dużo energii i przyzwyczaił się już do mieszkania w budzie ;) jak wrócę do schronu to napiszę coś więcej ;) Quote
piescofajnyjest Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 super..... ja ostatnio, jak sadzilam kwiaty, to znalazlam takie ucho zakopane......fuj :( malo co pawia nie puscilam!!! ono juz wody nabralo i 3*razy zwiekszylo swoja objetosc, a konsystencje mialo galarety...... Quote
piescofajnyjest Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 super!!!!!! hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa:) Quote
milena24 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Bardzo się cieszę. Od dawna kibicowałam mu w ukryciu :) Quote
Lady_Amaltea Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Co najlepsze nie ucieka :D biega zadowolony po podwórku :) Quote
Recommended Posts