Koperek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ojojoj:-(! Co to nikt do Sucharka nie zagląda??:shake: A Sucharek nadal sam, nadal bez swojego LUDZIA, nadal bez domku... A Sucharek nadal szuka kogoś, nadal szuka swojego domku... Quote
paros Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Sucharek znowu na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=192194081 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
sahara Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzięki Paros za pamięć. Niestety z powodów osobistych nie uda mi się być w schronisku w ciągu najbliższego tygodnia. Jak tylko będę, będą nowe zdjęcia i wiadomości. W tej chwili jestem pozbawiona netu, nawet zaglądnąć tu nie mam kiedy. Quote
red Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ale cudo...Sucharek jest już grubiutki i ciągle czeka. Quote
Koperek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czeka i czeka i domku nie widać...:-( :-( :-( :-( :-( Piękny, młody, już odkarmiony:cool3: SUCHAREK szuka swojego człeka!!! Quote
D O R K A Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 paros napisał(a):Sucharek ma dwóch obserwatorów na allegro :roll: Oby tym razem udało się Sucharkowi:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
andzia69 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 czyje namiary są na allegro???? byc moze będzie domek dla psiaka - muszę podać namiary kontaktowe do fundacji bo potrzeba więcej info!!!! Quote
paros Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 andzia69 napisał(a):czyje namiary są na allegro???? byc moze będzie domek dla psiaka - muszę podać namiary kontaktowe do fundacji bo potrzeba więcej info!!!! Dlaczego do fundacji?? Sucharek jest w schronisku i namiary podane są do D O R K A post nad Twoim, która udzieli informacji o nim :lol: Quote
andzia69 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 paros - źle mnie zrozumiałeś:lol: muszę podac namiary kontaktowe (i podałam właśnie na Dorkę) do fundacjii zajmujacej się adopcjami rottków! a nie podać namiary do fundacji zajmujacej się Sucharkiem bo wiem,ze on jest w schronie!;) Quote
D O R K A Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jest zainteresowana adopcją Sucharka rodzina ze Starogardu Gdańskiego. Są to młodzi ludzie z małym dzieckiem. Mieszkają w domu z ogrodem. Mają wysterylizowaną sunię bokserkę. Pan zapewniał, że ma doświadczenie z tą rasą. Zgodził się na przedadopcyjną wizytę w domu. Zastrzegłam, że pies zostanie wydany do adopcji po kastracji. Czy ktoś mógły pomóc przeprowadzić taką wizytę w Starogardzie Gdańskim? Prosimy o pomoc. Quote
andzia69 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dorka - jeśli tym zajeła sie fundacja Rottka - to mozesz byc spokojna co do domu - oni byle komu nie wydaja, wiem, bo ich trochę znam;) - a zresztą jak chcesz sobie poczytać o rottkach w potrzebie i tych, które juz znalazły domu to mogę ci podrzucić linka. Marta jest z Gdanska i na pewno ich prześwietlą. Quote
paros Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kopiuję kontakt :lol: Pomorska Fundacja Rottka 81-786 Sopot ul. Chopina 38 Tel. (058 ) 551 10 08 E-mail: fundacja@rottka.pl Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 - 17.00 Quote
andzia69 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 paros - ale to własnie Marta z Pomorskiej Fundacji Rottka znalazła chętnych na Sucharka! I to Marta dzwoniła do Dorki po przekazaniu jej kontaktu przeze mnie;) Quote
D O R K A Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dziewczyny rozmawiałam z Martą z Pomorskiej Fundacji Rottka i dom, który ona oferuje oczywiście wchodzi w grę ale w ostateczności. Tak uzgodniłyśmy z Martą. Dom w Starogardzie Gdańskim jest z allegro. Quote
sahara Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dorka, zdecydowanie Starogard Gdański, możesz nie sprawdzać. Trzymam paluchy bardzo mocno za odpowiedzialny dom. On ma charakterek, ostrozność ze wszech miar wskazana. Quote
Koperek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czyli Sucharek musi jeszcze poczekać na bardziej odpowiedni dom, tak?? Trzymaj się Suchciu! Ciotki ci jeszcze fajny domek znajdą, zobaczysz! Quote
D O R K A Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Oj posypały się oferty domków dla Sucharka!!!:multi: Tym razem o Sucharku pamiętała Agnieszka P. z Krakowa zajmująca się adopcjami rottków i przekazała namiary na Pana z Kazimierzy Wielkiej zainteresowanego adopcją rottka. Dzisiaj wieczorem będę wiedziała coś więcej. Quote
Recommended Posts