Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojojoj:-(! Co to nikt do Sucharka nie zagląda??:shake:

A Sucharek nadal sam, nadal bez swojego LUDZIA, nadal bez domku...
A Sucharek nadal szuka kogoś, nadal szuka swojego domku...

Posted

Dzięki Paros za pamięć. Niestety z powodów osobistych nie uda mi się być w schronisku w ciągu najbliższego tygodnia. Jak tylko będę, będą nowe zdjęcia i wiadomości.
W tej chwili jestem pozbawiona netu, nawet zaglądnąć tu nie mam kiedy.

Posted

andzia69 napisał(a):
czyje namiary są na allegro???? byc moze będzie domek dla psiaka - muszę podać namiary kontaktowe do fundacji bo potrzeba więcej info!!!!

Dlaczego do fundacji?? Sucharek jest w schronisku i namiary podane są do
D O R K A post nad Twoim, która udzieli informacji o nim :lol:

Posted

paros - źle mnie zrozumiałeś:lol: muszę podac namiary kontaktowe (i podałam właśnie na Dorkę) do fundacjii zajmujacej się adopcjami rottków! a nie podać namiary do fundacji zajmujacej się Sucharkiem bo wiem,ze on jest w schronie!;)

Posted

Jest zainteresowana adopcją Sucharka rodzina ze Starogardu Gdańskiego. Są to młodzi ludzie z małym dzieckiem. Mieszkają w domu z ogrodem. Mają wysterylizowaną sunię bokserkę. Pan zapewniał, że ma doświadczenie z tą rasą. Zgodził się na przedadopcyjną wizytę w domu. Zastrzegłam, że pies zostanie wydany do adopcji po kastracji. Czy ktoś mógły pomóc przeprowadzić taką wizytę w Starogardzie Gdańskim? Prosimy o pomoc.

Posted

Dorka - jeśli tym zajeła sie fundacja Rottka - to mozesz byc spokojna co do domu - oni byle komu nie wydaja, wiem, bo ich trochę znam;) - a zresztą jak chcesz sobie poczytać o rottkach w potrzebie i tych, które juz znalazły domu to mogę ci podrzucić linka. Marta jest z Gdanska i na pewno ich prześwietlą.

Posted

Dziewczyny rozmawiałam z Martą z Pomorskiej Fundacji Rottka i dom, który ona oferuje oczywiście wchodzi w grę ale w ostateczności. Tak uzgodniłyśmy z Martą. Dom w Starogardzie Gdańskim jest z allegro.

Posted

Dorka, zdecydowanie Starogard Gdański, możesz nie sprawdzać.
Trzymam paluchy bardzo mocno za odpowiedzialny dom.
On ma charakterek, ostrozność ze wszech miar wskazana.

Posted

Oj posypały się oferty domków dla Sucharka!!!:multi: Tym razem o Sucharku pamiętała Agnieszka P. z Krakowa zajmująca się adopcjami rottków i przekazała namiary na Pana z Kazimierzy Wielkiej zainteresowanego adopcją rottka. Dzisiaj wieczorem będę wiedziała coś więcej.