anka_szklanka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) ja zgłosiłam suke, znacie może tego sędziego Guido Perosino?? EDIT: już wiem, przewodniczacy klubu Leonbergera Edited September 4, 2012 by anka_szklanka Quote
nadpilickiebestyjki Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 czy jedzie ktoś z Krakowa i mógłby mi zabrać małą przesyłkę ?? :) Quote
panbazyl Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Przed chwila odebrałam na mojej poczcie mailowej potwierdzenie przyjęcia psów na wystawę. super sprawa!!! Wydruk i wszystko jasne:) Podoba mi się to novum:) W kilku krajach zachodnich tak juz jest od dawna:) pzdr. mnie też się podoba to. I po Pl się też rozchodzi taki sposób przyjmowania na wystawy. Tylko nagle znika "urok" pamiętania i dreszczyk emocji czy przelew zrobiony a jak zrobiony to czy doszedł i czy na czas. ;) Quote
amanda-1a Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 panbazyl napisał(a):mnie też się podoba to. I po Pl się też rozchodzi taki sposób przyjmowania na wystawy. Tylko nagle znika "urok" pamiętania i dreszczyk emocji czy przelew zrobiony a jak zrobiony to czy doszedł i czy na czas. ;) Hmmm... a mi średnio się podoba, bo - może to się wydać dziwne - ale nie mam drukarki i muszę teraz zgrać na pendriva, latać i prosić kogoś, żeby mi wydrukował :/ A odbioru numerów startowych na ringu przed oceną to się już boję - mam dwie rasy, na oddzielnych ringach, będę latała tam i z powrotem :/ Chociaż - dzięki temu nie będzie kolejek przy sekretariacie. Quote
Talagia Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Jeśli chodzi o odbiór numerków na ringu - to genialna sprawa! Nigdy nie ma kolejek, można się spokojnie rozłożyć przy ringu z psiakiem, a nie szarpać się pod sekretariatem z rzeczami i denerwować... A drukowanie - cóż też musiałam niestety prosić kogoś o wydrukowanie, więc ma to swoje plusy i minusy jak widać. Quote
Buldosia Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Czy ktoś może dać wskazówki jak dojechać na teren wystawy z Siedlec, jeśli się nie jest zmotoryzowanym? W grę wchodzi pociąg i autobus Quote
Asiaczek Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 amanda-1a napisał(a):Hmmm... a mi średnio się podoba, bo - może to się wydać dziwne - ale nie mam drukarki i muszę teraz zgrać na pendriva, latać i prosić kogoś, żeby mi wydrukował :/ A odbioru numerów startowych na ringu przed oceną to się już boję - mam dwie rasy, na oddzielnych ringach, będę latała tam i z powrotem :/ Chociaż - dzięki temu nie będzie kolejek przy sekretariacie. Talagia napisał(a):Jeśli chodzi o odbiór numerków na ringu - to genialna sprawa! Nigdy nie ma kolejek, można się spokojnie rozłożyć przy ringu z psiakiem, a nie szarpać się pod sekretariatem z rzeczami i denerwować... A drukowanie - cóż też musiałam niestety prosić kogoś o wydrukowanie, więc ma to swoje plusy i minusy jak widać. Zgadzam się, że - jak wszystko - i ta metoda informowania nas o przyjęciu psa na wystawę, ma swoje plusy i minusy. choćby brak w domu drukarki. Niemniej, znając szybkośc i precyzję działania naszej poczty lub/i firm kurierskich. to wydaje mi się, że gra warta świeczki:) Oby tylko pogoda nam dopisała, bo wczoraj i dzisiaj jakoś zimnawo się w W-wie zrobilo... Pzdr. Quote
amanda-1a Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Asiaczek napisał(a): Oby tylko pogoda nam dopisała, bo wczoraj i dzisiaj jakoś zimnawo się w W-wie zrobilo... Pzdr. O tak tak, prosiłam koleżankę, żeby zamówiła ładną pogodę... bo ja starałam się zamówić pogodę na Białystok (co to zawsze niby jest ładnie...), a tu... wiadomo co było :oops: Quote
Ganzi Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 proszę o poradę, będę jechać od Raszyna, czy są jakieś utrudnienia w ruchu w Warszawie w stronę miejsca wystawy. Czy któreś mosty są w remoncie? Quote
amanda-1a Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Talagia napisał(a):w Warszawie własnie pada :( Jak ja teraz zazdroszczę posiadaczom krótkowłosych psów... U nas też leje... wykapię, wyczeszę moje panny, a na ring i tak wejdą brzydkie :( Quote
am-elle Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 amanda-1a napisał(a):Jak ja teraz zazdroszczę posiadaczom krótkowłosych psów... U nas też leje... wykapię, wyczeszę moje panny, a na ring i tak wejdą brzydkie :( No własnie boję się myśleć jak się pokażą łyse jesli będzie tak zimno i mokro :placz: Quote
Talagia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Rany jak się cieszę, że nie zgłosiłam żadnego dorosłego psiaka i nie muszę się martwić białym i długaśnym włosem :D Moje baby uwielbia błotko i pewnie jutro będzie zachwycona - ja niestety gorzej... Po raz pierwszy też nie mam namiotu bo liczyłam na miły dzień w słoneczku na kocyku... Eh :( Trzymajmy kciuki, żeby jednak jutro byla fajna pogoda! :) Quote
owczarek'ab Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ja na MP 1 lokata gr. starsza + Zw. Dnia z KISS Nasza Sfora (grzywacz chiński) Quote
miniaga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Gratulację ! Kiss to również mój pies, więc tym bardziej się cieszę! Jestem dumna z synka i z niecierpliwością czekam na foteczki! Quote
Flaire Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Nikt się nie chwali... A wiem, że Asiaczek ciągle była na pudle! :) Gratulacje! Fraser poszalał na swojej ostatniej polskiej wystawie: BOB, BOG 1, a na koniec BIS 2! :) Chłopak pięknie się wystawił, po raz pierwszy byłam z niego naprawdę zadowolona. :) Ptysia też fajnie, bo BOS z pięknym opisem. :) A para Fraser+Ptysia BIS Par 3 - też byłam zadowolona z tego, jak się pokazali, nawet fajne brawa dostaliśmy, więc tu dziękuję bardzo tym, którzy nam dopingowali. :) Oczywiście ja nie mam zdjęć z pudła, bo byłam sama. :( Więc jeśli ktokolwiek ma zdjęcia z BIS par, z trzeciej grupy, lub z BIS, to będę bardzo wdzięczna. :) Quote
szrek Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) mój Twister dosk. 1, CWC :):):) Edited September 9, 2012 by szrek Quote
borderterrier Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ma ktoś zdjęcia z finałów z grup hodowlanych ? Prosiłabym najlepiej o zdjęcie z 2 lokaty z beaglami. :) Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 owczarek'ab;19639890 napisał(a):Ja na MP 1 lokata gr. starsza + Zw. Dnia z KISS Nasza Sfora (grzywacz chiński)Gratuluję :) Do tego KISS Nasza Sfora WO I BOB Puppy :) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) Flaire wywołała mnie do tablicy, więc się chwalę:) Nasze sukcesy: RICH BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG3!!!! SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, na BIS Juniorów wyszła z Grupy, ale później to juz zabrakło nam obycia ringowego. dla mnie liczy się jej piekny wynik na debiutanckiej wystawie. Tym bardziej cenny, że Su coś ukąsiło w lewa przednia łapkę i juz na ringu nie chciała sie ładnie ustawiac. Ale po pobycie w zaprzyjaźninym domku i okładach z sody - Mała dała sobie świetnie radę na Grupie hodowlanej i BIS Juniorów. Dla tych, co nie wiedzą: ta wystawa to byl debiut Miodzika aka Su:smile: No i mamy rozpoczęty Mł.Ch.PL, ha! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1 CWC, BOS. Tradycyjnie - nie zawiodła:smile: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, BIS Weteranów 4!!!! Grupa hodowlana - 4 miejsce: RICH BOY Asiaczek FCI FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI Gorąco dziękuję Ajlu, Maduni i Kacprowi za pomoc przy prezentacji Grupy Hodowlanej:) Pieknie dziękuje tym wszystkim, którzy nas dopingowali:) Pzdr. Edited September 10, 2012 by Asiaczek Quote
Asiaczek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Flaire napisał(a):Nikt się nie chwali... A wiem, że Asiaczek ciągle była na pudle! :) Gratulacje! Fraser poszalał na swojej ostatniej polskiej wystawie: BOB, BOG 1, a na koniec BIS 2! :) Chłopak pięknie się wystawił, po raz pierwszy byłam z niego naprawdę zadowolona. :) Ptysia też fajnie, bo BOS z pięknym opisem. :) A para Fraser+Ptysia BIS Par 3 - też byłam zadowolona z tego, jak się pokazali, nawet fajne brawa dostaliśmy, więc tu dziękuję bardzo tym, którzy nam dopingowali. :) Oczywiście ja nie mam zdjęć z pudła, bo byłam sama. :( Więc jeśli ktokolwiek ma zdjęcia z BIS par, z trzeciej grupy, lub z BIS, to będę bardzo wdzięczna. :) Flaire, gratuluję! widziałam Was w akcji z Fraserem - super sie chłopak prezentował!!! Niestety, BIS Par hodowlanych juz nie widziałam, bo bylam na ringu przygotowawczym... szrek napisał(a):mój Twister dosk. 1, CWC :):):) Brawo!!! borderterrier napisał(a):Ma ktoś zdjęcia z finałów z grup hodowlanych ? Prosiłabym najlepiej o zdjęcie z 2 lokaty z beaglami. :) Karo - gratuluje wystepu z beaglami:) Izabela124. napisał(a):Gratuluję :) Do tego KISS Nasza Sfora WO I BOB Puppy :) Gratulacje Iza!!! Dzisiaj zabiore się za fotki z wystawy i cos na pewno wyslę:) Wierze, że Ajlu natrzaskała tych fotek tysiące;) pzdr. Quote
ewelina7797 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 to ja ucieszę parę osób bo mam fotki z baby hodowlanych i par :P Flaire: Jeszcze tylko tak dodam :P PIĘKNE AIREDALE :D !!!! Borderterrier: Asiaczek: A tutaj reszta mojej foto relacji :D : https://picasaweb.google.com/105412826994412106813/8092012CACWarszawa Quote
Flaire Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ewelina7797, ucieszyłaś, i to jak!!! Ostatnie dwa zdjęcia mojej pary porywam na fb, wysyłam do USA i w końcu na moją stronkę też będę chciała wstawić, jeśli ją kiedyś zaktualizuję.... Jak mam je podpisać? I dzięki wielkie za komplement! Miód na moje serce, bo kocham je nad życie i naprawdę byłam z nich zadowolona tego dnia. :) Quote
Recommended Posts