vege* Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Cześć ;-) Mam taki dziwny problem z moją suczką, a dokładniej z jej sierścią. Byłam z nią u weta i się okazało, że Nuka nie ma cebulek na końcach sierści i ciągle z niej leci sierść. Dostałam tabletki, po ich zjedzeniu miałam iść i idę jutro, ale one nic nie pomogły. Czy ktoś miał podobny problem? Nuka nie ma żadnej choroby skóry wet powiedział, że ma piękną błyszczącą sierść, dobrą kondycję i ogólny wygląd na ocenę celującą, więc nie wiem o co chodzi, może taki już jej urok :shake: Quote
gryf80 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 żeby tabletki zadziałały potzreba ok.miesiąca stosowania.chodzi mi o prep.doustne stosowane w celu poprawy okrywy wLosowej Quote
vege* Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 No nuka dostaje je już od miesiąca doustnie, ale nie pomaga. Quote
gryf80 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 może problem tkwi gdzie indziej-zmieniałaś ostatnio obrożę?wykąpałaś w nowym szamponie lub nosi jakąs obrozę p/pchelną? Quote
vege* Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Kąpię ją w tym samym szamponie od zawsze i nosi obrożę p. pchelną/kleszczową, ale jej ta sierść wypada od zawsze, a mam ją od kiedy skończyła 2 mies. Może po prostu kupię furminator i będę ją wyczesywać bo może tak samo jak większość krótkowłosych psów linieje całym rokiem ;-) Quote
Recommended Posts