Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIgdzie nie znalazłam postów aby byly tylko o Alaskanach Malamutach, dlatego ja go zaczne ;) chciałam sie z wami podzielic moja pociecha 7 tyg Malamutką Dorą. jest kochana . Czekam na zdjecia waszych pociech. :smilecol: :Dog_run:

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, właśnie miałem ucieszyć wszystkich właścicieli Malamutów kilkoma fotkami i informację, że na zawodach W Krainie Wilka startował jeden zaprzęg czystych Malamutów - psy ładne, częsciowo biegające po ringach. Pieknie to wyglądało, zachęcam Was do potrenowania i nieprzejmowania się, że Malamuty są uważane za nieco wolniejsze. Przyjemność z jazdy jest taka sama, a macie jedne z najładniejszych psów na świecie.

Posted

a to jest mój trol :p tylko ze on z mamuta ma dwie cechy: wyglad i ciagły apetyt (w szczególnosci na ptaki;) ale to mnie akurat nie dziwi) za to nie lubi sie ruszac :roll:

Posted

HUSKYTEAM na tych zawodach właśnie w zaprzęgu Marcina biega moja sunia AM. Na zdjęciu moja sunia obrócona jest pleckami, poznaję po szelkach :P Czy masz może więcej fotek?
Treningi i każde zawody to dla niej ogromna radocha. Często mam wrażenie, że kiedy w domu pakuję ją na treningi a potem odstawiam na jej miejsce w przyczepie jest szczęsliwsza niż kiedy zabieramy ją potem do domku:roll:

Posted

O, fajnie! Właśnie sporo rozmawiałem z Czerwonym, ładny ma zaprzęg tylko wolniej za nim biega ;) Ale spoko, niestety taki już nasz los - albo przebiegasz za sankami 75% dystansu (bez cienia przesady), albo poruszasz się tempem ślimaka za zawodolonymi psami, które sobie oglądają pejzaż ;)

Nasze też same wskakują do boksów przyczepy jak jedziemy na trening albo skowyczą jak tylko przetoczę wózek o pół metra, super sprawa. Choć podobno o nie w ogóle nie dbam i zmuszam do nadmiernego wysiłku i wszystkie na pewno zdechną niedługo. Dobre :-)

Posted

A to znowu moja psinka:bigcool: Mam pytanko do własćicieli tych piesków od kiedy zaczynają stawac uszka bo mojej Dorci jeszcze nie stoja a ma kuz 8 tyg i od czego to zalezy ;) czekam na odpowiedz i na nowe zdjecia

Posted

Napewno sie jeszcze zobaczymy i czekiamy na fotki twojej suni :Dog_run: . Mysle ze liczba postow nie swiadczy o tym czy mozna umieszczac fotki czy nie poprostu najpierw je trzeba gdzies umieścic np www.fotosik.pl i dopiero póżniej wkleic (ja tak robie;) ). no to czekamy na twojej suni zdjecia oraz innych piesków tej rasy:bigcool: