Jasmin_43 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ze starsza "siostrą" - żebranina przy stole ;-D Quote
kasia_owczarzak Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 No w końcu doczekaliśmy się zdjęć :multi::multi: Zobaczyłam zdjęcie z owczarkiem Colly i zastanawiam się jak można pomylić Alaskana, czy też Syberiana właśnie z tą rasą. Nam już się to przydarzyło dwa razy. http://i51.tinypic.com/316m0jo.jpg "Uwielbiam" znawców ras :p i z tego miejsca serdecznie ich pozdrawiam i zachęcam do studiowania podręczników, które pozwolą im poszerzać swoją wiedzę :p PS. Psiak jest cudny :loveu::loveu::loveu::loveu: www.czina.pl Quote
Polarna Legenda Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Przypominam że to temat Alaskan malamute-fotki naszych pociech":mad: Quote
Polarna Legenda Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pinacolada Stella Polaris - Alpina(to ta sunia z avatarka) Quote
Polarna Legenda Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 B'Yakone Legenda Północy(Yako albo po prostu Ruda) Quote
Polarna Legenda Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Good Luck Maya Polarna Legenda(Maya-córcia Alpiny:p ) Quote
lupak Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Trzy gracje "moje" najpiękniejsze :p A Ruda tą piłkę .... po tatusiu :diabloti: ( z tuzin piłek musiałam odkupić, bo tatulek chciał pograć :diabloti:, Wrrrr ) Asia, dawaj jeszcze ;) Quote
Polarna Legenda Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ruda spoko,piłeczkę pogoni,ponosi i odda.Maya zeżre tyle piłki ile zdązy zanim jej odbiorę.:angryy: A fot nowych nie mam bo mi aparat zdechł na zlocie w Koszęcinie:-( Quote
lupak Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Lupaczek też się nie pastwi, ale uwielbiają obaj grać. I powiem Ci, że lepsi są niż nasza reprezentacja :evil_lol: A odkupić trzeba było, no bo jak zabrać misiowi :shake: (tzn oddałby bez problemu, ale jaki smutny potem :-( ) Quote
Polarna Legenda Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jak połączymy siły i wystawimy reprezentację na EURO 2012 :terazpol: to medal mamy w kieszeni:lol::lol::lol: CUdne psisko:iloveyou: Quote
Journey Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Fajnie zdjęcia! :) Z Lupaka śliczny misio :) Quote
lupak Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Journey napisał(a):Fajnie zdjęcia! :) Z Lupaka śliczny misio :) Dzięki Justynka . :) Asia, co z aparatem ? Zdjęć kcem ;) Quote
damian8324 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='lupak']Lupaczek też się nie pastwi, ale uwielbiają obaj grać. I powiem Ci, że lepsi są niż nasza reprezentacja :evil_lol: A odkupić trzeba było, no bo jak zabrać misiowi :shake: (tzn oddałby bez problemu, ale jaki smutny potem :-( ) Piękny Quote
anka_szklanka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 witam, czy są jakieś malamuty z Warszawy zainteresowane sesją zdjęciową?? :) Jeśli tak, prosze o wiadomość PW... Quote
lupak Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 A już myślałam, że będzie czym oko pocieszyć . No dawajcie te foty plizzzz Quote
lolka75 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Luneczka jestes piekna sniezna dziewczynka <3 Quote
Ela i Luna Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dziękujemy za komplement :) Aż szkoda, że ten biały, świeży śnieg przeistoczył się w straszne błotko... Luna uwielbia śnieg i mróz a roztopów i deszczu nienawidzi. Teraz czekamy na słoneczną i suchą wiosnę. Quote
Recommended Posts