Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
O, właśnie miałem ucieszyć wszystkich właścicieli Malamutów kilkoma fotkami i informację, że na zawodach W Krainie Wilka startował jeden zaprzęg czystych Malamutów - psy ładne, częsciowo biegające po ringach. Pieknie to wyglądało, zachęcam Was do potrenowania i nieprzejmowania się, że Malamuty są uważane za nieco wolniejsze. Przyjemność z jazdy jest taka sama, a macie jedne z najładniejszych psów na świecie.

witam:lol:
ten leżący malamut to jest chyba mój "FREDI":angryy:

Posted

Huskyteam, jest jeszcze paru zapaleńców, którzy w życiu nie zamienią tych pięknych futrzaków na ułamki sekund w sprincie :evil_lol: . W Krainie Niedźwiedzia będą załogi z samych mamutów. A to mój ulubiony, pierworodny, futrzasty ;)

Posted

jacek-- napisał(a):
witam:lol:
ten leżący malamut to jest chyba mój "FREDI":angryy:

Zgadza się Jacuś to Fredi, widzę też na tej fotce plecy mojej siedzącej Tayi :loveu: zresztą w szelkach Freda...

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Po chorobie mojego wcześniejszego psa, nie chciałam już żadnego zwierzaka w domu, ale po zobaczeniu szczeniąt i dorosłych psiaków rasy Alaskan Malamute, wiedziałam, że muszę mieć takiego. W obecnej chwili jestem szczęściarą, bo mam swoją sunie, Czinę. Ma 9 miesięcy i nie wyobrażam sobie domu bez niej :)
Fotogaleria Czina.pl

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

i ja się dołączam do grona malamuciarzy:lol:

mój już 10,5 letni Kovu

uwielbia pływać

tutaj ze swoją towarzyszką

a cała malamucia przygoda żcycia rozpoczęła się od ojca Kovu- Nygusa. odszedł od nas 07.05.2006.............

• 1 month later...