Ela i Luna Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pochwalę się najnowszym osiągnięciem Luny :loveu: Luna została miss dogo! :multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109277&page=36 Quote
mortikia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Gratulacje ;) Przedstawiam Wam DAKOTĘ z KLANU WYDRY:loveu:, córkę Shakiry- wybitnej liderki- i Mavericka, którego przedstawiać nie trzeba :) Pięknotka szuka wystawowego domku ;) Quote
APPALACHIAN Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 To i my sie wkleimy:p TURM DE Bricassart "Bruno" - 10 lat Chakeba SIMBA "Silver" - 8 lat LADY SNOW STORM Huk Amarok - 8 lat BLOSSOM HILL Appalachian - 7 lat FAIR PLAY Appalachian - 4 lata ILIA LUCKY Appalachian - 15 m-cy A tu brygada "I" i "J" 2007 - 8,5 tygodnia Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wreszcie widze na Dogomani z psami ideałami ;) Piekne szczegolnie Silver mnie zauroczył :loveu: Quote
mortikia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Erosek jak zwykle znalazł ambitne zajęcie :lol:;) Quote
jbk Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ela i Luna']Wszystkie zdjęcia malamutów są bardzo ładne :) Aż miło popatrzec! Ja też postanowiłam przedstawic swoją Lunę i zamieścic kilka najnowszych fotek. Luna (ur. 27.10.2005 r.) Ależ oczka przymrużyła :) Chyba jest jej dobrze ;)) Quote
lupak Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Takich tasiemców to ja poproszę jeszcze :lol: Cudne foty, cudna rodzinka :lol: Drapki dla sierściuchów. Quote
TANANA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 a teraz tasiemiec rodzinny czyli jaki ojciec taki syn :lol: w rolach głównych Unkas & Maniek tak było na słowackiej klubówce leżałem sobie i nudzilem się nagle do Mańka podeszła ona potem doszedł on i wymienili sie nami i zaczeli nas głaskać oraz tulić Quote
TANANA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 to ja Unkasik a tu Mańiek bylo nam baaardzo dobrze a tu przypadkowo skubnąłem sobie stokrotke potem poszli ale jeszcze wrócili ale teraz to już poszli na dobre , szkoda Quote
lupak Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Dawno nas nie było więc się przypominamy ;) a my jutro skończymy 3 tygodnie i też takie urośniemy jak wujcio Maniuś i Unio :eviltong: Quote
APPALACHIAN Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No Magda, jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie inbredowac zeby uzyskac wilczaste :lol: wilczasty Frodo i spiace lachony czyli jego mama i rownie wilczasta babcia Quote
lupak Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cudne synchroniczne lachony :evil_lol:. A Frodo wymiata. Piękna maska i te uchole jak nie od kompletu jeszcze. Kapitalny wiek. E, imbredowac nie będziemy :eviltong:. Jest tyle zacnych hodowli co mają wilczaste (zresztą moje ulubione ;) ) a i my mamy wilczastą zarazę jak widac na zdjęciu. Jeszcze toto nie dowidzi, a wszędzie go pełno, chodzi pewnie na tych swoich łapeckach i wszystko go interesuje :evil_lol:. Quote
APPALACHIAN Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Anubisowe maluchy slodziutkie:loveu: Takie sa wlasciwie najlepsze, bo pozniej to juz tylko demolka:evil_lol: Frodo bedzie w Lodzi tak ze jak masz ochote wytarmosic to zapraszam :) Bedzie tez Yokusia czyli matka i babacia spiacych lachonow i prababcia Frodo. Spimy w Arturowku. Quote
mortikia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 lupak, piękne maluszki :loveu: Bardzo lubię czarne malamuciątka :) Ten jest przekomiczny :lol::evil_lol: [quote name='lupak'] Quote
tymian Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 To i ja się pochwalę :p Shoa ma 8 tygodni i waży 6 kg:p Jego matka to Syberian Husky, ojciec nieznany (możliwe, że Alaskan Malamute:eviltong:). Miał pięcioro rodzeństwa, dwóch braci i trzy siostry :) Jest żywiołowym szczeniakiem i lubi sie bawić, choć czasem przesadza przy zabawie z kotem :eviltong: Shoa00.JPG | tymian | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Shoa02.JPG | tymian | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Trochę mnie martwi, że uszek nie ma stojących, ale po przeczytaniu postów, już nie martwi mnie to tak bardzo :eviltong: Quote
Dziaba Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witam, właśnie dołączyłam do Waszego grona i chciałabym Wam przedstawić Lunę. Ma 8 miesięcy, u mnie od tygodnia, uratowana przed schroniskiem. Bardzo kochana i spokojna, od razu podbiła nasze serca. Quote
Dziaba Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Tu razem z naszym pierwszym nabytkiem Argiem Quote
lupak Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jaka słodka Rudzinka. Drapki dla młodej szczęściary :lol: Quote
Ela i Luna Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dziaba - Twoja Luna jest piękna. Taka wiewióreczka :) Kilka jesiennych fotek Luny: 24.10.2008 Quote
Recommended Posts