Polarna Legenda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 mortikia napisał(a):A ruda to...? :) B'Yakone Legenda Północy:)(m.Herta Legenda Północy,o:Lupak z Radockiej Góry) Quote
Coffee&Nera Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Startujecie na wystawach już czy dopiero zaczniecie i... wiecej fot ;) Quote
lupak Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Polarna Legenda napisał(a):B'Yakone Legenda Północy:)(m.Herta Legenda Północy,o:Lupak z Radockiej Góry) W poscie 11 na 2 str tego wątku na I zdjeciu jest półbrat ,a dalej na wszystkich jest tatuś ;) Quote
Polarna Legenda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nerul napisał(a):Startujecie na wystawach już czy dopiero zaczniecie i... wiecej fot ;) Czesto wystawialiśmy sie w latach 90,z naszym pierwszym malamutem.Potem odkryłam uroki mushingu i tak mi zostało do tej pory:lol::lol:.Wystawiam psy rzadko,tzn.wystawiałam bo z rudzielcem zamierzam powłóczyć sie tu i tam;) Quote
Bura Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Obyś trafiała na sędziów znających wzorzec... Jedna pani notorycznie pisze w ocenie że rude to niewzorcowe umaszczenie... Pozdrowienia od Ajeczki vel ARIADNY Legenda Północy :) Quote
Polarna Legenda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Bura napisał(a):Obyś trafiała na sędziów znających wzorzec... Jedna pani notorycznie pisze w ocenie że rude to niewzorcowe umaszczenie... Pozdrowienia od Ajeczki vel ARIADNY Legenda Północy :) Poprosze nazwisko tej Pani na priva,będę omijać ją z daleka:lol::lol:;) Quote
TANANA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 dlaczego na prv? jestem ciekawa jaka to pani i o których notorycznie wystawianych rudych mowa ;) kto wie moze mi sie też taka wiedza pod kątem rudych przyda :p Quote
Bura Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Bodajże pani Semikowa sedziowała pół braciszka Ajki oraz jego miotowe siostry kiedys na Rzeszowskiej i w kartach ocen tych psów - rudych - widziałam adnotację o niewzorcowym umaszczeniu. A innych ich wad - słabej kości i inn. nie widziała. Ale może mi się pokręciło, muszę sprawdzi w katalogu. Quote
mortikia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Fajny rudzielec. Uśmiecham sie o wiecej jej zdjec :jumpie: I ładnie poproszę tez o fotki Lupaka z boku i nie tylko :p Quote
Polarna Legenda Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ja także ładnie proszę o fotki Lupaczka:p Zrobi sie nowe fotki rudej to wstawię bo nie chcę powielać tych co już są na innych forach:) Quote
Bura Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ja mam foty Lupka ale stare z wystawy w New Targu:razz: Quote
lupak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Odpowiadając na zapotrzebowanie społeczne przedstawiam Lupaczka. A że fotograf ze mnie jak z koziej ta no, trąbka to i zdjęcia nie oddają uroku i czaru Jaśnie Pana ;) to Nowy Targ a tak bawiliśmy się wczoraj ;) Quote
ewikS Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a kiedy następny trening :) My też byśmy chcieli popróbować :) Quote
Coffee&Nera Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wiecej zdjęć Lupaczka wiecej :loveu: ! Quote
lupak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A tu tatuś szkoli swoich 3 synków ;) Grzeczne dzieciaki- słuchają. EwikS nie wiem. Jak ustalimy to dam znać. Najpewniej w weekend. Quote
Polarna Legenda Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Lupak jest suuuper,cieszę się że jest tatusiem Yako:lol: Quote
Bura Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Hehe, dla mnie Lupek to jest pies zjawiskowy, bo jak z resztą Madzi mówiłam nie raz, to w sumie NIE JEST Malamut w moim typie. A cholernie mi się podoba!!! I bądź tu mądry i zrozum blondynkę :diabloti: Pozdrowienia też dla ANubiska!! Quote
lupak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Bura napisał(a):Hehe, dla mnie Lupek to jest pies zjawiskowy, bo jak z resztą Madzi mówiłam nie raz, to w sumie NIE JEST Malamut w moim typie. A cholernie mi się podoba!!! I bądź tu mądry i zrozum blondynkę :diabloti: Pozdrowienia też dla ANubiska!! Chłopaki dziękują za pozdrowienia i składają ukłony Królowej (ale się przyjęło :evil_lol: ). A Lupaczek rzeczywiście jest jedyny w swoim rodzaju :lol:. Ma to coś. Wszyscy go kochają , i sąsiedzi, i nawet Jolka od szkolenia- kiedy miał pół roku -też ma go jakoś tak szczególnie. No fajny jest i wcale nie dlatego, że mój :evil_lol: Pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy na pytanie jaki jest Lupak to - solidny. Jak cos robi, robi dobrze. Na 22 wystawy 1x drugi, 2x trzeci, 19 x złoty. Dzieciaki - z trzech kryć wszystkie fajne i kochane- wychowuje surowo ale sprawiedliwie. Porządek musi być.A jak maluchy były maleńkie robił wyplówki, żeby nakarmić rodzine.W zaprzęgu -może nie najszybszy ale robi solidnie od początku do końca. Czasem aż piszczy ale ciągnie. Słusznie Jolka mówiła cyt. Szczere złoto a nie pies. Sami nie wiecie co macie i jak go zepsujecie, osobiście wam nogi z d... powyrywam. Quote
Bura Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='lupak']Chłopaki dziękują za pozdrowienia i składają ukłony Królowej (ale się przyjęło :evil_lol: ). A Lupaczek rzeczywiście jest jedyny w swoim rodzaju :lol:. Ma to coś. Wszyscy go kochają , i sąsiedzi, i nawet Jolka od szkolenia- kiedy miał pół roku -też ma go jakoś tak szczególnie. No fajny jest i wcale nie dlatego, że mój :evil_lol: A no tak, to przecież TY zaczęłaś!! :diabloti: A Królowa od swoich przyjaciół z USA właśnie dzisiaj dostała taki oto kubraczek, żeby jej w zimie nie było zimno :) Bo wyliniała i na święta gołym tyłeczkiem świecić będzie!! Quote
lupak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Piasałam już w jej wątku, że do twarzy jej w purpurze. Ale jak stwierdzi, że wygodniejszy kubraczek niż własne futro i nie zarośnie ?????? Quote
Bura Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='lupak']Piasałam już w jej wątku, że do twarzy jej w purpurze. Ale jak stwierdzi, że wygodniejszy kubraczek niż własne futro i nie zarośnie ?????? Takie futro miała tamtego lata, po tym jak ją WYTRYMOWAŁAM i eksperci mówili, że już po futrze u niej :diabloti: Chyba znowu TO zrobię :cool3: Quote
mortikia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Foty malamutow świetne :) Czy moglabym poprosic o wiecej zdjęć dzieciakow Lupaka ?? :oops: A to Skaya - dołączyła do naszego stadka dosyć niedawno, ale szybciutko się odnalazła i bardzo ladnie biega w zaprzęgu :) Poza tym ma dokumenty psiego terapeuty :-) Quote
Polarna Legenda Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ruda Yakone...:lol: niestety przy pochmurnej pogodzie nie bardzo ujawnia się jej piekne umaszczenie:roll: Quote
Recommended Posts