galadria Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='TANANA']dobra to wklejam oryginał ;) :multi::multi: rewelacja.ale się uśmiałam:lol: Quote
Sylwunia Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 No i galeria sie powiększa :cool3::cool3::cool3::cool3::multi: Quote
Bura Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 foty z dzisiejszego wypadu na zieloną trawkę. Do Rogoźnicy nad stawy gdzie Ajeczka zażywała kąpieli bo było jej za gorąco :) Quote
Ela i Luna Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bura - bardzo ładne zdjęcia Ajeczki. I jakie śliczne, puszyste, lśniące futerko dostała na zimę! :) Mam małe pytanie: czy Ajka jest nadal na BARF-ie czy na suchym? Widzę, że Ajka ma podobne zdjęcia jak moja Luna to znaczy łatwiej sfotografowac ją z tyłu niż z przodu. :) Ja już czasami nie mam siły do swojej modelki. Co chcę uchwycic jakiś fajny moment to ona w tej samej chwili obraca się bokiem albo tyłem :lol: Ciężkie jest życie fotografa ;) Quote
Bura Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Ela i Luna']Bura - bardzo ładne zdjęcia Ajeczki. I jakie śliczne, puszyste, lśniące futerko dostała na zimę! :) Mam małe pytanie: czy Ajka jest nadal na BARF-ie czy na suchym? Akurat na jednym i drugim. Jakiś czas była na suchym ale bez wiekszych sukcesow w odchudzaniu niestety. Wiec dostaje jeden posilek suchy a drugi barfowy. Zrezygnowalam z barfu bo mam troche ciezki czas w życiu i nie mam głowy do pilnowania wszystkiego. A suka wygląda bosko, ale to po prostu taki fantastyczny pies. Nawet jakby jadła Pedigree czy trociny to pewnie też by była taka boska :) Quote
mortikia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ...pierwsze koty za płoty: maluchy maja 2x Naj.Szczenie w Rasie, Naj.Szczenie Grupy i piesek był w ścisłej czołówce w wyborach na naj. szczeniaka wystawy :p Quote
mortikia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 więcej zdjęć ze spotkań z dziećmi i biwaków na www.fundacja-alaska.org ;) Quote
Bura Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hej, foty boskie! Podeślę Wam moją Ajeczkę może i ona się tak pływać nauczy?? Co ja bym dała, żeby zechciała tak pływać!!! Quote
mortikia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :p Nasze malamuty świetnie pływają a największą frajdę sprawiają im biwaki, na których dzieciaki z Fundacji Alaska... pływają razem z nimi ;) Czasami nawet robią 'wyścigi' chwytając psa za obrożę i próbując jak najszybciej przepłynąć staw :lol:;) Quote
Bura Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ech!! Tak pływając jej dysplazja i zerwane więzadło by poszło w niepamięć. Ale cóż, jak sie nie ma co się lubi to się lubi co sie ma :) Quote
Ela i Luna Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Mortikia - bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia. Tak fajnie pokazują wszechstronnośc malamutów. Szczególnie podoba mi się zdjęcie zatytuowane "rozmowa z malamutem...". Ten kontakt wzrokowy jest świetny! Pozdrawiam! :) Quote
mortikia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Ela i Luna']Mortikia - bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia. Tak fajnie pokazują wszechstronnośc malamutów. Szczególnie podoba mi się zdjęcie zatytuowane "rozmowa z malamutem...". Ten kontakt wzrokowy jest świetny! Pozdrawiam! :) Cieszę się, że zdjęcia się podobają :) Zajęcia z dogoterapii (www.fundacja-alaska.org) I prawdziwa miłość, czyli prezes Fundacji z malamutką Happy (córką Unkasa Tanany) :p Quote
ewelinabuck Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 noo ii ma swoja owiece ktorej nie da nikomu ruszyc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:anomalie sie zdarzaja :evil_lol: Quote
Ela i Luna Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Najnowsze fotki Luny :) Taką ma minę kiedy przychodzi i sama prosi o głaskanie. Podchodzi, siada, najpierw podaje jedną łapę, później drugą. Wygląda wtedy jak kangur :lol: Bardzo lubi głaskanie po brzuszku. Kiedy robi tę charakterystyczną minę mówimy, że wygląda jak Smoczyca ze Shreka :loveu: Quote
Bura Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Ela i Luna']Najnowsze fotki Luny :) Taką ma minę kiedy przychodzi i sama prosi o głaskanie. Podchodzi, siada, najpierw podaje jedną łapę, później drugą. Wygląda wtedy jak kangur :lol: Bardzo lubi głaskanie po brzuszku. Kiedy robi tę charakterystyczną minę mówimy, że wygląda jak Smoczyca ze Shreka :loveu: No fakt, coś ma z tej smoczycy :) A tak oto szalałyśmy dziś w Cmolasie. Pogoda tak sobie, ale nie ma na co narzekać. Ajeczka przez te spacery fantastycznie się czuje, łapa jest ok, dziewczyna biega i wariuje jak młódka!! Quote
Recommended Posts