Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

hej nas dawno nie byyyło!Skya ma już 8 miesięcy normalnie nawet pierwszą wystawe za soba-wybitnie obiecujaca i genialny opsis aż sie nei spodziewałam!nie wiem czy mi fotki sie wkleja bo ostatnio z tym problem ale spóbuje!od Września zaczynamy treningi;)juz sie doczekac nie mogę!!!!
http://img59.imageshack.us/my.php?image=dsc00885fz1.jpg
oj coś net strasznie dziął ale jak coś zapraszam do naszej galerii link na dole!
mam też pytanie moze ktoś meiszka na mokotowie dolnym i na wspólne spracery by chciał?pozdrawiam wszytkich i jak coś to podaje kom 0668845269

• 4 weeks later...
Posted

A to już moja Dorka jak jest starsza. Jak ten czas szybko leci a nie tak dawno co ją kupiliśmy. Na tch zdjeciach ma dokładnie 7 miesiecy :loveu: . Byłsyśmy na spacerku i stwierdziłam ze jakas mała sesja by sie przydała:smilecol: :Cool!:

Posted

Misie pysie, wygłaskaj wielkiego Anubisa i cmoknij od Ajeczki w czółko!! Ajeczka właśnie ma cieczkę... Co nie byłoby niczym dziwnym, gdyby nie to, że jest jakieś 9 lat po sterylce...

A oto moja Królewna: łysa jak kolano a nadal śliczności słoneczko moje!!

Posted

Bura napisał(a):
Misie pysie, wygłaskaj wielkiego Anubisa i cmoknij od Ajeczki w czółko!! Ajeczka właśnie ma cieczkę... Co nie byłoby niczym dziwnym, gdyby nie to, że jest jakieś 9 lat po sterylce...

A oto moja Królewna: łysa jak kolano a nadal śliczności słoneczko moje!!

Sliczności , czy łysa czy kudłata zawsze śliczna Anubiska cmoknęłam (nawet sie za bardzo schylać nie musiałam :roll: ). A Lupaczka też cmoknęłam coby mu przykro nie było ;)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Bura']No wiadomo w końcu Jolcine :) Przepiękne szczylki :)
hmmm :diabloti: no niby Jolcine, ale Lupak też maczał w tym palce :evil_lol: to troche moje , prawda ? :cool3: