Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To chudzinka z Beci:p. Dobry wałek jamniczy to tak jak moje 10 w porywach do 11 kg. Obecnie poniżej 10kg bo schudły robaczki:evil_lol:. Dużo biegają i kopią:diabloti:

Posted

[quote name='yunona']To chudzinka z Beci:p. Dobry wałek jamniczy to tak jak moje 10 w porywach do 11 kg. Obecnie poniżej 10kg bo schudły robaczki:evil_lol:. Dużo biegają i kopią:diabloti:
Dokładnie, cóż tam marne 8 300...hihihi...
Kurcze, moja Korcia biega, kopie , biega, kopie i jakoś schudnąć nie może....

Posted

Eluś, DZIĘKI ZA FOTKI! Do końca tygodnia mam kocioł z balią. Ale za to potem... URLOP! :)

Becia ociupineczkę lepiej. Dziś np. już się tak nie darła, gdy odjeżdżaliśmy do pracy. Oby jej przeszło w miarę to dziamgactwo, bo naprawdę nerwy mogą puścić ;)
Poza tym ma OGROMNY apetyt. Dostaje i tak raz więcej niż reszta, a przy stole zwariować można, bo nie dość, że się wspina, to na dodatek cały czas pyskuje, że ona też chce :)

Posted

Zdjęcia super i Becia zupełnie odmieniona!!!

Tylko, czy Ty nas Nutusia nie wkręcasz:eviltong:? To naprawdę ta sama psina:crazyeye:?

... nie może być! (jakby powiedział Pawlak) ;)... a oczęta ma Becia wyjątkowe, to fakt:)!!!

Posted

Taaak ja też się zastanawiam????..... czy to ta sama Becia?... na pewno szkieletorem już Jej nazwać nie można :loveu:
oczki cudne... ogonek zarębisty :evil_lol::lol:

Posted

Becia wyglada przeslicznie:)

[quote name='Nutusia']Ludzie - jak opanować to jej dziamganie?!?!!?!!? Za chwilę idziemy na urlop i już się boję, że mi łeb pęknie przez 2 tygodnie ;)[/QUOTE]
a kiedy Ona dziamga??

Posted

Packi są dwie - działanie na Becię... umiarkowane... Dziecko mi chce z domu wiać, bo nie idzie wytrzymać! Co otworzy drzwi od swojego pokoju, zostaje regularnie napadnięty przez szczekaczkę ;) Strach się nawet w nocy iść wysikać... :)

Posted

Nio... jeszcze musiałybyście słyszeć jak ona potrafi dziamgać, gdy Sławek ją za pyszczek trzyma - chyba nawet skuteczniej niż owa opaska ;)

Natomiast jeśli chodzi o powstrzymywanie przed kopaniem dołów, to ja o widzę tak: nie kopie, bo nie ma czasu - zajmuje się kombinowaniem jak się pozbyć opaski :) A znając pomysłowość takiej np. Dumki, dużo czasu na kombinowanie czego nie powinna, nie potrzebuje ;)

Posted

no to Becia-jamnik! :) moja Kajcia kiedyś tak dziamgała....i usłyszałam ,że tak ma być!!! taka jamnicza natura , to jest pies myśliwski ,więc na polowaniu głosi!!! naprowadza np na lisa!?... jakoś tak to było?!...i często się zdarza... że jamnik głosi! :)

Posted

Niech sobie głosi, tylko dlaczego tak ... GŁOŚNO!?!?!?!?
Daję jej od kilku dni stress-out. Jest lepiej o tyle, że już tak panicznie nie pilnuje Sławka, nie płacze aż tak bardzo (choć trochę jeszcze musi ;)). Jeszcze choć odrobinę opanujemy dziamganie i niech spyla do domu, a sio! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Niech sobie głosi, [/QUOTE]
Te myśliwskie niech głoszą jak najgłośniej - żeby wszystkie lisy zdążyły pouciekać!
Ale Becia domowa panienka, więc - buzia w ciup ;)!