Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
ooo i Ty tutaj :)

Ja tez sie melduję.
Jak wstawię dziewczynke na SOS to zapodam sznurka.

Migotko bedziemy wdzieczni za "sznurek";)

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Isadora, poczkaj jeszcze do czwartku, jak będzie więcej konkretów Doktorowych ;) No i oczygwizdek Ci wszystko napiszę zgodnie z wymaganym szablonem! :)

Luna - witaj! Miło słyszeć, że nam kibicujecie :) W dodatku Becia to Wasza krajanka, więc tym bardziej! ;)

Aha, to już wiem co mam dziś czytać do poduszki - dzięki, Ellig! :)

Edited by Nutusia
http://www.dogomania.pl/forum/editpost.php?p=19320046&do=editpost
Posted

jola_li napisał(a):
Teraz wpadłam tylko na chwileczkę - później poczytam i - popodziwiam Nutusię bezgranicznie po raz - który to już? - 25 :)????

Witam Becię (słodko) :)
ja dopiero zaczynam podziwiać Nutusię ale również.. bezgranicznie :B-fly:
na te uszy może? pomoże? maść z vit A? ja taką kupuję w aptece chyba 1.97zł i widzę że u Jasi jest lepiej , wprawdzie ona miała .. jak ją wzięłam ze schroniska na początku... na końcach uszu taką dziwną chropowatą skórę, wet to nazwał chyba?... martwica płatów usznych?...

Posted

Oby! Wtedy ją na metamorfozy wstawię ;)
Dzięki Anico - jutro nabędę maść!
Pomiędzy Becią a mną troszkę lepiej. Ja dziś pierwsza przyszłam do domu, bo Sławek pojechał jeszcze zatankować. Poszłyśmy na spacerek wokół domu, pomiziałyśmy się. Weszłyśmy do domu, dałam kilka ciasteczek. I już byśmy zostały kumpelami, gdyby... Sławek nie wrócił! :)
Dalej chodzi za nim jak cień, ale zdarzają się pojedyncze momenty, że zainteresuje się czymś innym. Gdy Sławek zniknie, nadal płacze. W domu niczego nie zniszczyła. Zrobiła kupę - trochę lepszą - idzie ku dobremu... pod każdym względem :)

Posted

[quote name='Nutusia']Isadora, poczkaj jeszcze do czwartku, jak będzie więcej konkretów Doktorowych ;) No i oczygwizdek Ci wszystko napiszę zgodnie z wymaganym szablonem! :)

Luna - witaj! Miło słyszeć, że nam kibicujecie :) W dodatku Becia to Wasza krajanka, więc tym bardziej! ;)

Aha, to już wiem co mam dziś czytać do poduszki - dzięki, Ellig! :)

Wedle życzenia :loveu:

[quote name='_ogonek_']Ale tam chyba Mała Mi w avku Isadory siedzi :evil_lol:

Zaglądam do Beci, skojarzyłam sunię ;)

Tak zgadza się :) Mała Mi

[quote name='anica']jaka mądra sunieczka , widać ,że przyniesie wiele radości!.. do tego piękny pycholek.. i jeszcze wygląda jakby się uśmiechała?

Ona ma fantastyczne sarnie oczy. Nutusia czy tak jest czy na tym zdjęciu tak wyszło?

Posted

No pewnie, że Mała Mi, ona była baba z jajami i strasznie francowata :diabloti: Migotka to ciepłe kluchy ;) Kocham Muminki, mam cały komplet ;) A niedawno dostałam Hatifnata (breloczek), ale jakoś tak nieprzyzwoicie wygląda :evil_lol:

necianeta89 napisał(a):
Jestem i ja.... :) żeby to moje wątki miały tylu wielbicielów... :P

Ja to nawet wątku nie zakładałam, bo gadanie do siebie to nie jest zdrowy objaw :diabloti:

Posted

mmd napisał(a):

Ja to nawet wątku nie zakładałam, bo gadanie do siebie to nie jest zdrowy objaw :diabloti:

no cóż, moja praca niestety ma takie skutki uboczne, u mnie każdy mówi po pewnym czasie sam do siebie...... :P więc dla mnie to normalne już teraz :P

Posted

ja swoim potforom takie paskudne miejsca smaruje najzwyklejszą oliwą z oliwek, na popekane zasuszone szynszyle łapki działa cuda
ale maść z Wit A też świetna

Posted

Sarnie oczy... czy ja wiem? Nie bardzo jest jak się temu przyjrzeć. Zapytam Sławka:evil_lol: Cyknął wczoraj parę fotek - wysłałam do Ewy Marty, bo się wstawienniczo zdeklarowała:eviltong:
Odrobinę jest lepiej z tą ślepą miłością do Sławka, ale tylko odrobinę. Np. rano odmówiła pójścia ze mną na spacerek. Zeszła z ganku, zrobiła trzy kroki i... dalej bez Pana nie idę. Na szczęście daje mi się przez chwilę pogłaskać, na ręce też ją mogę wziąć - nawet spod Sławka nóg, ale to wszystko jest na chwilę. Pracuję nad tym, przyznam się szczerze, że głównie przekupstwem i czekam na efekty ;) Daję jej jeść 3 razy dziennie. Zjada z apetytem, nawet samą suchą karmę. Pierwszego dnia kręciła nosem, ale konkurencja swoje zrobiła:razz: No i jest złodziejskim mistrzuniem - efekt zdobywania jedzenia, żeby nie umrzeć z głodu. Wczoraj Sławek wstał od stołu, żeby odstawić talerz do zlewu i Becia dosłownie w ułamku sekundy znalazła się na stole i w zębach trzymała... kubeczek ze śmietaną!:crazyeye: Upomniana zeskoczyła ze stołu - z kubeczkiem - na szczęście udało się uratować zawartość...
Została dziś na dworze, bo wybiegła z innymi. Był płacz przy bramie, gdy odjeżdżaliśmy. Mam nadzieję, że nie za długo...

Posted

Becia w obiektywie swojego Obiektu Uwielbienia :)
Zwróćcie uwagę na ogonek... Na zdjęciach z lasu, podkulony, wyglądał na jamniczy, a teraz... no! Ula mówi, że wygląda jak... pastorał!!! ;)

Posted

Nutusiu, oprócz albumu ze zdjęciami Twoich podopiecznych przydałaby się też książka o nich... Niewesoła, ale za to z mnóstwem happy endów :).
A ogonek ma Becia secesyjny ;).

Posted

Wczoraj udało mi się wkraść w łaski Beci na tyle, że nieśmiało zaproszona, wskoczyła do mnie na fotel, pozwoliła się głaskać i trwało to dłuższą chwilę. Cały czas jednak kikowała czy się Pan na horyzoncie nie pojawi ;) Ale był w pobliżu, a pomimo to, przylazła do mnie - WIELKI SUKCES! Potem zeskoczyła, sprawdziła gdzie Pan i... znów przyszła na kolanka do mnie!
Nadal ma jednak fazy na płacz za Panem, którego nic nie jest w stanie utulić... ;)
Aha, ważna rzecz - burzy się nie boi, ufffff.....

Posted (edited)

Nutusiu czynisz cuda... przecież to inna sunia ??? :crazyeye: ile to dni???... niesamowite!!! super podkręcony ma ten ogonek :lol:
ale spryciula śmietanę ze stołu hihihi :evil_lol::roll::lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Edited by anica