Asiaczek Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Nutusiu, zgadzam się z Tobą w 125 %!:) Ale tez mam takie domy, skad - mimo zapewnień - nie mam żadnej informacji o psie. Tak jakby nigdy nie istnial, nie bylo go.... przykre. Ale przeciez nie pojadę do ludzi i nie będe stala pod domek/blokiem, aby zobaczyc psa z mojej hodowli.... Szkoda wielka, że Pani od Beci podjeła taka decyzję. My, tutaj na DGM, musimy ja uszanować. pzdr. Quote
anica Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Nutusiu i Asiaczek i ja się zgadzam z Wami w 125%!:lol: ...w takiej chwili...tzn...jak nie mogę zrozumieć?:razz:... to przynajmniej staram się pocieszyć myślą " Niech tam! najważniejsze żeby psinie było dobrze".... Quote
Nutusia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Becia zginęła!!!!!!!!!!!!!!! TYDZIEŃ TEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Założyłam wątek na zaginionych. W schronie jej nie ma - sprawdzałam. Jestem kompletnie skołowana, nie wiem co robić. W niedzielę jadę do Łodzi, ale co to pomoże?... Teraz muszę wrócić do pracy :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-POMOCY-zagin%C4%99%C5%82a-Becia-w-typie-jamnika-id%C4%85-mrozy!!!!!?p=20058960#post20058960 Quote
obraczus87 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Nutusia napisał(a):Becia zginęła!!!!!!!!!!!!!!! TYDZIEŃ TEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Założyłam wątek na zaginionych. W schronie jej nie ma - sprawdzałam. Jestem kompletnie skołowana, nie wiem co robić. W niedzielę jadę do Łodzi, ale co to pomoże?... Teraz muszę wrócić do pracy :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-Łódź-POMOCY-zaginęła-Becia-w-typie-jamnika-idą-mrozy!!!!!?p=20058960#post20058960 Tydzień TEMU?? I Pani dopiero teraz o tym informuje??????????????????????????????? Szkoda słów :angryy: Idę na watek... Quote
Nutusia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 I jeszcze się okazuje, że to już drugi raz :( Ma chipa, to się znajdzie... Quote
Ewa Marta Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Nutusia napisał(a):Becia zginęła!!!!!!!!!!!!!!! TYDZIEŃ TEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Założyłam wątek na zaginionych. W schronie jej nie ma - sprawdzałam. Jestem kompletnie skołowana, nie wiem co robić. W niedzielę jadę do Łodzi, ale co to pomoże?... Teraz muszę wrócić do pracy :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-Łódź-POMOCY-zaginęła-Becia-w-typie-jamnika-idą-mrozy!!!!!?p=20058960#post20058960 Magda, jeśli tam jedziesz, musisz osobiście sprawdzić w schronie, czy jej nie ma... Pamiętasz, jak zaginął Ares Gusi? W schronie mówili, że nie ma go u nich, a jak tam Gusia pojechała, to okazało się, że siedział juz po kwarantannie w normalnym boksie:-( Trzeba to sprawdzić osobiście i zawieźć im zdjęcie, żeby wolontariusze w razie jej złapania wiedzieli, że ktoś jej szuka:-( A może ona zginęła już wcześniej, kiedy kobieta nie chciala wysłać jej zdjęć? Co za nieodpowiedzialność, nie mogę:-( Quote
Nutusia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Wszystko wiem, Ewuś. Nie wiem tylko czy zdążę do schronu w niedzielę :( Ares nie miał chipa - Becia ma. Pani w schronie mi powiedziała, że w ostatnim czasie nie przywieźli do nich ANI JEDNEGO psa z chipem. Jak tylko wrócę do domu, sprawdzę jeszcze raz czy na pewno chip jest w bazie. Ja już nie wiem w co wierzyć... Czuję się taka bezsilna :( Quote
anica Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Nutusia Ja już nie wiem w co wierzyć... Czuję się taka bezsilna :-(... też tak mam!... najczęściej tu... na dogo:ekmm:....chyba najlepiej... w takich chwilach ,zdać się na instynkt:roll:!.. Quote
Isadora7 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Zrobiłam newsa na stronie Fundacji SOS dla Jamników http://jamniki.eadopcje.org/start zaraz wrzucę na FanPage Quote
Nutusia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Bardzo dziękuję! Boże, gdzie ona się przez ten tydzień poniewiera?... Szlag mnie trafi - wystarczył jeden telefon :( Quote
Ziutka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 A ja ciągle mysle, czy dzień zaginięcia jest prawdziwy, czy to się wcześniej nie stało... Gdyby nie Twój dzisiejszy sms, ze bedziesz w Łodzi, to pewnie byśmy nie wiedziały, że Becia zaginęła :( Quote
Ellig Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ziutka napisał(a):A ja ciągle mysle, czy dzień zaginięcia jest prawdziwy, czy to się wcześniej nie stało... Gdyby nie Twój dzisiejszy sms, ze bedziesz w Łodzi, to pewnie byśmy nie wiedziały, że Becia zaginęła :( Niestety jest to wielce prawdopodobne........:( Quote
yunona Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 A niech to.....:shake: Ludzie są jednak nieodpowiedzialni. Ciekawe jakby jej dziecko zginęło ? też by czekała aż sama wróci? Zastanawiam się, czy jeśli Becia znajdzie się, nie lepiej szukać innego domku? Ja bym świra dostała, gdyby któreś z moich zginęło :angryy: Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 yunona napisał(a):A niech to.....:shake: Ludzie są jednak nieodpowiedzialni. Ciekawe jakby jej dziecko zginęło ? też by czekała aż sama wróci? Zastanawiam się, czy jeśli Becia znajdzie się, nie lepiej szukać innego domku? Ja bym świra dostała, gdyby któreś z moich zginęło :angryy: Jeśli Becia się znajdzie...wraca do Nutusi i szukamy nowego DS, do tej baby już nie wróci!!! Quote
obraczus87 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ziutka napisał(a):Jeśli Becia się znajdzie...wraca do Nutusi i szukamy nowego DS, do tej baby już nie wróci!!! Tylko niech się znajdzie bidulka... Quote
anica Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 yunona napisał(a):A niech to.....:shake: Ludzie są jednak nieodpowiedzialni. Ciekawe jakby jej dziecko zginęło ? też by czekała aż sama wróci? Zastanawiam się, czy jeśli Becia znajdzie się, nie lepiej szukać innego domku? Ja bym świra dostała, gdyby któreś z moich zginęło :angryy:... dokładnie tak samo ,myślę:angryy:!.. Zamieszczone przez Ziutka Jeśli Becia się znajdzie...wraca do Nutusi i szukamy nowego DS, do tej baby już nie wróci!!! ... i nie ma inaczej!!!! Quote
Nutusia Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 O niczym innym nie marzę!!!! Tylko o tym, żeby znowu dziamgała u nas w domu... Quote
ania shirley Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Nutusia napisał(a):....nie miał chipa - Becia ma. Pani w schronie mi powiedziała, że w ostatnim czasie nie przywieźli do nich ANI JEDNEGO psa z chipem. :(Nutusiu, mój Koks miał czipa, w czerwcu był sprawdzany i było OK, a w listopadzie przypadkiem odkryliśmy , że czipa nie ma!!!. Czytnik go nie widzi. Rzadko , ale się zdarza, wiec nie mozna wykluczyc... Quote
mamakasi Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Może Betunię ktoś przygarnął, mam taką cichutką nadzieję... Quote
anica Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 mamakasi napisał(a):Może Betunię ktoś przygarnął, mam taką cichutką nadzieję... .... ja też!... śliczności była dziewczynka ,więc może?... Quote
mamakasi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Zaglądam z rana, Nutusiu jeśli mogę jakoś pomóc to jestem... Quote
jofracy Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 moim zdaniem konieczne jest wydarzenie na FB. Tam więcej osób zagląda i takie wydarzenie ma większą siłę. Jeśli sobie życzysz Nutusiu mogę pomóc Ci je zrobić. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts