Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale czad!!! Tak sobie myślę, że gdybym miała w domu schody, to... no... ;)
A swoją drogą, baaaaaaardzo bym chciała wiedzieć jak się udaje utrzymać czystość takiej jaśniutkiej wykładziny na schodach, nawet jeśli w domu jest - o zgrozo - tylko jeden pies! :)

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

.. miło...słodko...
a ja wiem ,że wszystko to Twoja zasługa Nutusiu - Dziękujemy :Rose:
taka Becia - Bezcenne!!!!:loveu::multi::loveu:

a kto to tak pięknie portretuje ?:fadein:

Posted

[quote name='Nutusia']Nie, ale od 3 dni zbieram się zadzwonić lub napisać do Pani. I w końcu ten zamiar zrealizuję - słowo :)[/QUOTE]
Zrealizowane ? ;)

Posted

Niestety nie ma. Pani sobie nie życzy upubliczniania, a ponieważ mi nie wierzy, bo upubliczniłam sms-y, za co przeprosiłam, bo fakt - nie powinnam była tego robić bez jej zgody, ale wydawało mi się, że informacje na temat Beci nie są objęte tajemnicą - obraziła się i zdjęć też mi nie prześle.

Jest mi bardzo przykro, bo - jak w przypadku każdej mojej podopiecznej - dalszy los psa nie jest mi obojętny (co zawsze podkreślam w czasie wizyty), a radością z tego, że trafiła do fajnego domku miło jest się dzielić z tymi, którzy nam kibicowali. Trudno. Muszę się pogodzić z tym, że są domki, które adoptują psa i nie rejestrują się na dogo, nie kontaktują się ze mną, by podzielić się nowościami... I tak mam wiele szczęścia, że mam takie domki jak ten Lalki, Bajki/Majki, Milki, Pchełki i Muszki, Krecika, Kimi, Lupusa, Słomki, Emi, Netki, skąd mam wieści niemal na bieżąco, a z niektórymi nawet się... zaprzyjaźniłam. Mam też takie, do których wysyłam życzenia świąteczne raz do roku, przy okazji pytam co nowego i dostaję garść informacji i nawet zdjęcia. Na ponad 20 domów, które znalazły "moje" psy, tylko z czterema nie mam więcej kontaktu, w tym z domem Beci.

Posted

Nutusia napisał(a):
Próbowałam to Pani wytłumaczyć...

.... w sklepie wiele razy powtarzam sobie ,że pracuję z ludźmi!... i jestem przygotowana na różne sytuacje i nie dam się zaskoczyć!...i.....ciągle ,ciągle!.. ludzie mnie zaskakują!:crazyeye:... swoim podejściem do życia! swoją filozofią!:confused:...
cieszmy się zatem... że Becia ma wspaniały domek :loveu:....

Posted

Ja się staram, ale też mi marnie wychodzi z:(
Bo ja już taka jakaś głupia jestem, że jak się z czegoś cieszę, to nie potrafię w pojedynkę... Czasem ktoś powie: "nie mówiłem, żeby nie zapeszyć". Trudno, jak zapeszę, smucić się też będziemy wszyscy. I zawsze wychodzę z założenia, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...
Teraz koresponduję z domkiem chętnym przyjąć do Rodziny Hopkę. Dostałam zdjęcia całej rodziny, suni, która po 17 latach cudownego życia odeszła za TM - to jest moja bajka - ludzie, którzy odbierają na tych samych falach. Nie węszą podstępów, zasadzek... Bo przecież o to chodzi, byśmy grali do jednej bramki - tej, w której zdobyte punkty to szczęście i bezpieczeństwo pokrzywdzonych przez los psiaków... Dlaczego trzymać to w tajemnicy?...