Nutusia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ale czad!!! Tak sobie myślę, że gdybym miała w domu schody, to... no... ;) A swoją drogą, baaaaaaardzo bym chciała wiedzieć jak się udaje utrzymać czystość takiej jaśniutkiej wykładziny na schodach, nawet jeśli w domu jest - o zgrozo - tylko jeden pies! :) Quote
Gusiaczek Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='jola_li']Mały przerywnik - poranny rytuał pewnego boksera :): http://www.youtube.com/watch?v=P08iadDzgn0&feature=relmfu Hihihihihihihii, wariatuńcio:) Quote
jola_li Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Gusiaczek napisał(a):Hihihihihihihii, wariatuńcio:) Nie taki wariatuńcio ;). Poranna toaleta + masaż, czyli 2 w 1 ;). Quote
anica Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 .. miło...słodko... a ja wiem ,że wszystko to Twoja zasługa Nutusiu - Dziękujemy :Rose: taka Becia - Bezcenne!!!!:loveu::multi::loveu: a kto to tak pięknie portretuje ?:fadein: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 O, jaka cudna wiadomość - Becia ma swoich Ludzi:) Bądź grzeczna, Panienko:) pzdr. Quote
__Lara Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Zapraszam na bazarek, którego dochód przeznaczony jest na spłatę długów psitulaków w hotelach: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232141-Kolczykowe-szale%C5%84stwo!-Na-zabrza%C5%84skie-psitulaki!-Do-28-09-12-godz-20-00?p=19655463#post19655463 Quote
anica Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):sa jakies newsy z domu Beci?? też ciekawa jestem :) lecę na bazarek.... Quote
Nutusia Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 (edited) Pewnie, że są ;) I nadal same dobre. Beatka grzeczna, dobra i mądra :) Edited October 3, 2012 by Nutusia Quote
Nutusia Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Ponieważ natura nie lubi próżni ;), przedstawiam moją nową podopieczną :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/232409-Hopka-dzieciak-kt%C3%B3ry-chce-wiedzie%C4%87-jak-wygl%C4%85da-prawdziwe-psie-%C5%BCycie?p=19686354#post19686354 Quote
Lu_Gosiak Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nutusiu masz moze jakies fotki Beci z nowego domu?? lub jakies info? Quote
Nutusia Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Nie, ale od 3 dni zbieram się zadzwonić lub napisać do Pani. I w końcu ten zamiar zrealizuję - słowo :) Quote
Ellig Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Becia, pozwolisz.... Witam i serdecznie zapraszam na bazarek rękodzieła: "Aniołowo":smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post19730154 Pozdrawiam i życzę udanego dnia! Quote
Ziutka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Nutusia']Nie, ale od 3 dni zbieram się zadzwonić lub napisać do Pani. I w końcu ten zamiar zrealizuję - słowo :)[/QUOTE] Zrealizowane ? ;) Quote
Nutusia Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Nio... u Beci wszystko OK. Szczęśliwy pies całuje i pozdrawia :) Teraz pora, by następne podzieliły jej szczęśliwy los... Quote
Asiaczek Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 A czy jest szansa na jakieś fotki z nowego Domku? pzdr. Quote
Nutusia Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Niestety nie ma. Pani sobie nie życzy upubliczniania, a ponieważ mi nie wierzy, bo upubliczniłam sms-y, za co przeprosiłam, bo fakt - nie powinnam była tego robić bez jej zgody, ale wydawało mi się, że informacje na temat Beci nie są objęte tajemnicą - obraziła się i zdjęć też mi nie prześle. Jest mi bardzo przykro, bo - jak w przypadku każdej mojej podopiecznej - dalszy los psa nie jest mi obojętny (co zawsze podkreślam w czasie wizyty), a radością z tego, że trafiła do fajnego domku miło jest się dzielić z tymi, którzy nam kibicowali. Trudno. Muszę się pogodzić z tym, że są domki, które adoptują psa i nie rejestrują się na dogo, nie kontaktują się ze mną, by podzielić się nowościami... I tak mam wiele szczęścia, że mam takie domki jak ten Lalki, Bajki/Majki, Milki, Pchełki i Muszki, Krecika, Kimi, Lupusa, Słomki, Emi, Netki, skąd mam wieści niemal na bieżąco, a z niektórymi nawet się... zaprzyjaźniłam. Mam też takie, do których wysyłam życzenia świąteczne raz do roku, przy okazji pytam co nowego i dostaję garść informacji i nawet zdjęcia. Na ponad 20 domów, które znalazły "moje" psy, tylko z czterema nie mam więcej kontaktu, w tym z domem Beci. Quote
Lu_Gosiak Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 o cholera..troche to przykre..szkoda, bo zawsze widok szczesliwego psa w nowym domu to wielka radosc Quote
Nutusia Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Próbowałam to Pani wytłumaczyć... Quote
anica Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Nutusia napisał(a):Próbowałam to Pani wytłumaczyć... .... w sklepie wiele razy powtarzam sobie ,że pracuję z ludźmi!... i jestem przygotowana na różne sytuacje i nie dam się zaskoczyć!...i.....ciągle ,ciągle!.. ludzie mnie zaskakują!:crazyeye:... swoim podejściem do życia! swoją filozofią!:confused:... cieszmy się zatem... że Becia ma wspaniały domek :loveu:.... Quote
obraczus87 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Nie rozumiem takich ludzi i nigdy nie zrozumiem... Quote
Nutusia Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Ja się staram, ale też mi marnie wychodzi z:( Bo ja już taka jakaś głupia jestem, że jak się z czegoś cieszę, to nie potrafię w pojedynkę... Czasem ktoś powie: "nie mówiłem, żeby nie zapeszyć". Trudno, jak zapeszę, smucić się też będziemy wszyscy. I zawsze wychodzę z założenia, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... Teraz koresponduję z domkiem chętnym przyjąć do Rodziny Hopkę. Dostałam zdjęcia całej rodziny, suni, która po 17 latach cudownego życia odeszła za TM - to jest moja bajka - ludzie, którzy odbierają na tych samych falach. Nie węszą podstępów, zasadzek... Bo przecież o to chodzi, byśmy grali do jednej bramki - tej, w której zdobyte punkty to szczęście i bezpieczeństwo pokrzywdzonych przez los psiaków... Dlaczego trzymać to w tajemnicy?... Quote
Recommended Posts