Gusiaczek Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Becia, Ty nie pyskuj, bo jak przyjadę to ... Nutusia weźmie MNIE na tymczas:eviltong: Quote
Nutusia Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Pewnie, że wezmę! ;) Zaszczepiliśmy dziś Becię na wirusówki - zapłaciłam 40 zł plus 5 zł transport. Wpiszę w post rozliczeniowy, razem z poprzednim kosztem za odrobaczenie, żeby nie umknęło. Póki co, Becia nie ma nawet grosika, jedzie też na "pożyczonej" karmie. Za dwa tygodnie, jak Doktory z urlopu wrócą, chciałabym ją wysterylizować, bo do domu czas byłoby ją wyprawić... Niebawem siądę do teksu do ogłoszeń! Quote
anica Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Becia buziolaki dla całej Nutusiowej rodzinki... i tylko bez hałasu proszę ;):kiss_2: oj... to będzie się działo!.. jak te doktory wrócą... Quote
Lu_Gosiak Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Nutusia']Pewnie, że wezmę! ;) Zaszczepiliśmy dziś Becię na wirusówki - zapłaciłam 40 zł plus 5 zł transport. Wpiszę w post rozliczeniowy, razem z poprzednim kosztem za odrobaczenie, żeby nie umknęło. Póki co, Becia nie ma nawet grosika, jedzie też na "pożyczonej" karmie. Za dwa tygodnie, jak Doktory z urlopu wrócą, chciałabym ją wysterylizować, bo do domu czas byłoby ją wyprawić... Niebawem siądę do teksu do ogłoszeń![/QUOTE] Nutusiu podeślij mi prosze numer konta to przeleje za wirusówki.. kurdemoze KTos ma jakies fanty na bazarek - trzeba byloby na karme zrobic Quote
__Lara Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Pomóżcie - przerażona jamniczka w schronie :( www.dogomania.pl/forum/threads/229410-PRZERAŻONA-jamniczkowata-Abi-PILNIE-szukamy-DT-DS-starsza-jamniczkowata-Antra? Quote
Asiaczek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Różnica PRZED a TERAZ ogromna. Ale i tak - wg mnie- Becia musi ciut nadrobic;) http://images10.fotosik.pl/1863/466f788783d774e7gen.jpg Pzdr. Quote
Ellig Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Becia, zdjecia przyslane przez Nutusie:) Becia i Kreska Quote
__Lara Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dwie kopie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pasują do siebie! Quote
Ellig Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Kupilam dla Beci 9 kg karmy BRIT PREMIUM S ADULT I do tego zestaw przysmakow. Becia nie ma na swoim koncie pieniedzy a nawet jest na minusie, zaraz bedzie sterylizowana, czy ktos obiecal pomoc w utrzymaniu Beci na BDT u Nutusi? ROZLICZENIE: - 60 zł WPŁYWY: 0 zł WYDATKI: 60 zł - 10 zł 2 tabl. Cestalu na odrobaczenie - 5 zł dojazd do lecznicy (na spółkę z Dumką) - 40 zł szczepienie na wirusówki - 5 zł dojazd do lecznicy (na spółkę z Dumką) Quote
bros Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 dorzucę Beci grosik z bazarku, ktory lada dzień zmajstruję :) Quote
Ellig Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='bros']dorzucę Beci grosik z bazarku, ktory lada dzień zmajstruję :)[/QUOTE] Bros, bardzo dziekujemy:) Quote
Ellig Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']Nutusiu podeślij mi prosze numer konta to przeleje za wirusówki.. [/QUOTE] Dziekujemy:) Quote
Ellig Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Lu_Gosiak, mozesz poprosic na watku KWB o pomoc w wysokosci 200 zl na sterylizację Beci.I napisac pw do mmd rowniez z ta informacją. Quote
Lu_Gosiak Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Ellig']Lu_Gosiak, mozesz poprosic na watku KWB o pomoc w wysokosci 200 zl na sterylizację Beci.I napisac pw do mmd rowniez z ta informacją.[/QUOTE] ok napisze:) Quote
Ellig Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']ok napisze:)[/QUOTE] Swietnie:) Dziekuję:) Quote
mmd Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ellig ściągnęła mnie mailowo na dogo :) ale KWB mam z powiadomieniami codziennymi na mail, więc przychodzi mi wszystko z wątku wraz z treścią i czuwam :) Quote
Ellig Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='mmd']Ellig ściągnęła mnie mailowo na dogo :) ale KWB mam z powiadomieniami codziennymi na mail, więc przychodzi mi wszystko z wątku wraz z treścią i czuwam :)[/QUOTE] Witaj mmd:) Quote
mmd Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 :) Pomoc przyznana. Coś mi w krzyżu gruchnęło, jak przenosiłam skrzynię z kwiatkami, na szczęście się odgiełam. Quote
Nutusia Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Dziewczyneczki - dzięki, że działacie. Ja jestem na urlopie i staram się zdystansować od dogowych spraw... Niestety - bezskutecznie - Pchełka wraca z adopcji :( Myślę, że spadek po Mufci przypadnie Beci, za co baaaardzo dziękuję Romence. Z pomocą KWB uda nam się szczekaczkę wysterylizować, a reszta będzie na szczepienie i co tam jeszcze będzie potrzebne. Ellig - karmę kupioną dla "moich" chciałam podzielić na tymczasy - przecie pomimo minusów, głodne nie mogą ganiać ;) Quote
Gusiaczek Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Nutusia']Pchełka wraca z adopcji :( [/QUOTE] było to do przewidzenia:( Quote
anica Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Gusiaczek']było to do przewidzenia:([/QUOTE] co za ludzie ? czy serca nie mają? :shake: Quote
Gusiaczek Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='anica']co za ludzie ? czy serca nie mają? :shake:[/QUOTE] serce mają, tylko kłopoty przerosły dobrą wolę, a kłopotów można się pozbyć trzeba tylko chcieć. Quote
Ellig Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='anica']co za ludzie ? czy serca nie mają? :shake:[/QUOTE] Maja serce i to duzo ale Pchelka wymaga bardzo duzo pracy i cierpliwosci a nie kazdy jest w stanie poswiecic jej caly swoj czas kosztem dzieci, rodziny, po za tym, zle czuje sie w miescie. Szkoda tylko ,ze po wizycie w srode Behawiorysty, nie ma juz p.S. cierpliwosci na podjecie wyzwania i stosowanie sie do zalecen, ktore w przypadku Pchelki wymagaja bardzo duzo czasu i konsekwencji. Quote
anica Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 No tak!?... nie pomyślałam w ten sposób... biedna sunia!!!! jeśli chodzi o mnie to... nie jestem taka pewna?... czy nie ma już cierpliwości?..... czy brakuje miłości?... tak tylko... głośno myślę.... Quote
Recommended Posts