Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że wezmę! ;)
Zaszczepiliśmy dziś Becię na wirusówki - zapłaciłam 40 zł plus 5 zł transport. Wpiszę w post rozliczeniowy, razem z poprzednim kosztem za odrobaczenie, żeby nie umknęło. Póki co, Becia nie ma nawet grosika, jedzie też na "pożyczonej" karmie. Za dwa tygodnie, jak Doktory z urlopu wrócą, chciałabym ją wysterylizować, bo do domu czas byłoby ją wyprawić...
Niebawem siądę do teksu do ogłoszeń!

Posted

[quote name='Nutusia']Pewnie, że wezmę! ;)
Zaszczepiliśmy dziś Becię na wirusówki - zapłaciłam 40 zł plus 5 zł transport. Wpiszę w post rozliczeniowy, razem z poprzednim kosztem za odrobaczenie, żeby nie umknęło. Póki co, Becia nie ma nawet grosika, jedzie też na "pożyczonej" karmie. Za dwa tygodnie, jak Doktory z urlopu wrócą, chciałabym ją wysterylizować, bo do domu czas byłoby ją wyprawić...
Niebawem siądę do teksu do ogłoszeń![/QUOTE]
Nutusiu podeślij mi prosze numer konta to przeleje za wirusówki..
kurdemoze KTos ma jakies fanty na bazarek - trzeba byloby na karme zrobic

Posted

Kupilam dla Beci 9 kg karmy
BRIT PREMIUM S ADULT

I do tego zestaw przysmakow.

Becia nie ma na swoim koncie pieniedzy a nawet jest na minusie, zaraz bedzie sterylizowana, czy ktos obiecal pomoc w utrzymaniu Beci na BDT u Nutusi?

ROZLICZENIE: - 60 zł

WPŁYWY: 0 zł

WYDATKI: 60 zł
- 10 zł 2 tabl. Cestalu na odrobaczenie
- 5 zł dojazd do lecznicy (na spółkę z Dumką)
- 40 zł szczepienie na wirusówki
- 5 zł dojazd do lecznicy (na spółkę z Dumką)

Posted

Lu_Gosiak, mozesz poprosic na watku KWB o pomoc w wysokosci 200 zl na sterylizację Beci.I napisac pw do mmd rowniez z ta informacją.

Posted

Ellig ściągnęła mnie mailowo na dogo :) ale KWB mam z powiadomieniami codziennymi na mail, więc przychodzi mi wszystko z wątku wraz z treścią i czuwam :)

Posted

[quote name='mmd']Ellig ściągnęła mnie mailowo na dogo :) ale KWB mam z powiadomieniami codziennymi na mail, więc przychodzi mi wszystko z wątku wraz z treścią i czuwam :)[/QUOTE]
Witaj mmd:)

Posted

Dziewczyneczki - dzięki, że działacie. Ja jestem na urlopie i staram się zdystansować od dogowych spraw... Niestety - bezskutecznie - Pchełka wraca z adopcji :(
Myślę, że spadek po Mufci przypadnie Beci, za co baaaardzo dziękuję Romence. Z pomocą KWB uda nam się szczekaczkę wysterylizować, a reszta będzie na szczepienie i co tam jeszcze będzie potrzebne.
Ellig - karmę kupioną dla "moich" chciałam podzielić na tymczasy - przecie pomimo minusów, głodne nie mogą ganiać ;)

Posted

[quote name='anica']co za ludzie ? czy serca nie mają? :shake:[/QUOTE]
Maja serce i to duzo ale Pchelka wymaga bardzo duzo pracy i cierpliwosci a nie kazdy jest w stanie poswiecic jej caly swoj czas kosztem dzieci, rodziny, po za tym, zle czuje sie w miescie.
Szkoda tylko ,ze po wizycie w srode Behawiorysty, nie ma juz p.S. cierpliwosci na podjecie wyzwania i stosowanie sie do zalecen, ktore w przypadku Pchelki wymagaja bardzo duzo czasu i konsekwencji.

Posted

No tak!?... nie pomyślałam w ten sposób...
biedna sunia!!!! jeśli chodzi o mnie to... nie jestem taka pewna?... czy nie ma już cierpliwości?..... czy brakuje miłości?...
tak tylko... głośno myślę....