Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rudzia już jest u mnie!!!!w gdyni!!! była bardzo spokojna w pociągu i wogle zaskoczyła mnie tym że dala się nosic na rekach,przytulała się i wogle była super! teraz zaznajamiają się z dżekim,mam nadzieje ze sie dogadają. Fotek mamy mnostwo,jak siostra mi je prześle to wyślę je do DeeDee a ona na pewno cos tu wrzuci.Pozdrawiam!!

Posted

:cunao: :cunao: :cunao:

:BIG: :drink1: :BIG: :drink1: :BIG: :drink1: :BIG:

[SIZE="3"]RUDZIA MA DOM!!!!

Ludzie, słyszycie???? :placz:

Iwonaq, jeszcze, jeszcze opowiadaj!

Posted

hehehe obserwuje teraz jak dzeki "pilnuje" rudzi, ciagle za nią chodzi,chyba jeszcze do konca nie rozumie co sie stało. rudzia przychodzi do mnie pod nogi i sie uspokaja,jest kochana,ale to dopiero 1szy dzien,zobaczymy jak bedzie potem:)

Posted

Cudnie..cudownie...wspaniale-takie malutkie Rudziątko ma swoją kochającą Pańcię i kolegę Dżekusia :loveu::loveu::loveu:

Bądźcie Szczęśliwi-z całego serca tego życzę.Taka adopcja tak wspaniała jest.

Iwonaq :iloveyou::klacz::Rose:

Posted

iwlajn napisał(a):
Akuszka a czemu Ty jesteś nie świecąca na zielono?

Bo mi się zaróweczka przepaliła :diabloti:
Jestem w trybie utajnionym, ot co, Iwlajn ;)

Ciekawe, co Rudzia i Dżekus teraz robią?

Posted

Rudzia sobie teraz śpi, znalazłą sobie miejsce w rogu pokoju za łóżkiem, polożyłam jej tam kocyk i odpoczywa po trudach dnia:) a jak dżeki jej tam przeszkadza to ona warknie i ma z nim spokój:) umie mu pokazać że też ma cos do powiedzenia:)

Posted

Znaczy się, Dżekus to oaza łagodności jest :loveu:
Będzie dobrze, Będzie Rudzia sobie Królewną nadmorską...

Iwonaq, dziękuję Ci :Rose: :buzi: Za dom dla tej kruszyny, która cała zależy teraz od Ciebie, za dobre serce. Za to jeszcze, że pozwalasz nam wierzyć, że zawsze warto próbować!

Brązowa, uratowałas Rudzię!!! Jesteś WIELKA!!!!

Posted

Podziekowania naleza sie nie tylko mnie,to byla nasza wspolna decyzja,Ryniek ją wypatrzyl i mnie wspierał,oby tak dalej.Dzieki dla Was za miłe słowa!

Posted

Ozcywiście, że dziekujemy Wam obojgu!!! :lol: Pamiętamy, kto ją wypatrzył zamiast samochodu ;) Tak jakoś pisze się zawsze do osoby, która jest na dogo.
Dziękujemy nowym Ludziom rudaska :loveu: :loveu: :loveu:

Czekamy na foty...

Posted

Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff czuje ulge.

Rudzia dzis wyjatkowo szalała-jeszcze nigdy nie dawała mi tylu całuskow i nie skakała tak w ramina.Byla niesamowita.Wzruszyla mnie mocno takim pozegnaniem,z taka jej wylewnoscia jeszcze sie nie spotkałam.
Poszla grzecznie,w zielonych szeleczkach od Millarki.Iwonaq nie byla juz dla niej obca osoba,w koncu "widziały sie" w schronie.

Jej box w pawilonie jest pusty i niech tak juz zostanie!

Ja nadal nie moge uwierzyc :oops:

Cioteczki-ja proponuje dzis wieczorem,co ktora lubi-szmpan,wino i wznosimy toasty za Rudzie i jej Rodzine.

Posted

Ja też uwierzyć nie mogę, że się te łapki bolące skończą, że koniec ze strachem i samotnością. Jeeeeeeny, pijemy, koniecznie pijemy!!!!!