agusiazet Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Gosiu to tylko Allegro, a tak bym chciała, żeby miały domki i były szczęśliwe! Ty i inni pewnie też - takie słodkie maluchy!!! Quote
Tola Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 I jeszcze takie - jest ich 4 - 2 czarne i 2 z takim białym łebkiem Quote
BIANKA1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witamy wszystkie Cioteczki , wszystkie pieseczki i wszystkie maleńkie szczeniaczki . Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ale ich duzo...trzeba duzo domkow, duzo dobrych domkow:cool3: Quote
Czaka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Szczeniaki są faktycznie cudne! :loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Minki mają takie śmieszne , a zarazem nieszczęśliwe . Quote
Alpina Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Biedne maluchy...:-( Ta z białym pysiem ma takie smutne oczka... Ja tego nie rozumiem dlaczego ludzie nie chcą suczek - przecież po sterylce to super pies w jednym- nie sika po krzakach, nie goni za cieczkami, trzyma się domu i - jak każda dziewczynka -sto razy milsza niż najlepszy nawet facet...:eviltong: Quote
Tola Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Alpina napisał(a):Biedne maluchy...:-( Ta z białym pysiem ma takie smutne oczka... Ja tego nie rozumiem dlaczego ludzie nie chcą suczek - przecież po sterylce to super pies w jednym- nie sika po krzakach, nie goni za cieczkami, trzyma się domu i - jak każda dziewczynka -sto razy milsza niż najlepszy nawet facet...:eviltong: Swięta prawda:evil_lol: Quote
Zarunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 no tak ale ludziom szkoda kasy na sterylke a niektorzy nawet o tym nie wiedza... wola dopuscic psa do suki a szczeniakow sie pozbyc :shake: Quote
BIANKA1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Co słychać u Zadry . Cisza jakaś taka :razz: A..............jekieś zdjęcia obiecywali .Obiecanki -cacanki :cool1: Quote
Czaka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Bardzo proszę, oto oktualne zdjęcia naszego stadka, niestety nie udało mi się uchwycić wszystkich razem. Quote
Fusica Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Klikam do was z Kaszub. To fantastyczne miejsce na urlop... Cieszę się, że wszystkie gadziny już w nowych domkach... A najbardziej cieszę się z domku dla Zadry:evil_lol: Quote
Czaka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Nigdy tam nie byłam, może napiszesz nam coś więcej, a może jakieś fotki :cool3: Quote
agusiazet Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Wasze stado jest fantastyczne, ciekawe, czy Zadra chce w nim przewodzić? Quote
zanzara Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A my wczoraj bylismy na spacerze z Zarunia.Tym razem sie poznali i od razu do zabawy.Wybiegali,wygryzli sie nawzajem po tylkach,pociagneli za ogony i uszy itd.I tak jak sobie nawzajem opowiadamy o nich to stwierdzamy ze sa identyczni.Na psy szczekaja siedzac kolo siebie,jak ktorys szczeknie to uciekaja,lubia te same rzeczy.Brutus nauczyl Zare kopac dolki :).Oboje byli baardzo czysci:).Dzis moj Brutal dostal lancuch,nie zloty ale zawsze bo z szelek juz wyrosł.Prawdziwy macho:D Quote
BIANKA1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Śliczne stadko :loveu: Ja też nie mogę złapać wszystkich na jednej fotce . Mam ślepaczki - kotecki :cool3: Quote
Czaka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Niestety Zadra dalej podgryza wilki, które kilka razy jej się już odgryzły ale ona z uporem maniaka wygryza im futerko z tyłków. :mad: O ile dobrze pamiętam, to ktoś tu pisał o wizycie poadopcyjnej :cool3: - oczywiście zapraszamy :lol: Quote
Czaka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Śliczne stadko :loveu: Ja też nie mogę złapać wszystkich na jednej fotce . Mam ślepaczki - kotecki :cool3: Czekaj , z tego co pamiętam, to małe kociaczki były już podrośnięte :cool1: . Bianko podziwiam Cię jak Ty sobie z tym całym towarzystwem radzisz. :roll: Quote
rebellia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Czekaj , z tego co pamiętam, to małe kociaczki były już podrośnięte :cool1: . To chyba są już inne :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 rebellia napisał(a):To chyba są już inne :evil_lol: Inne , ale jeden niestety odszedł :shake: Quote
Recommended Posts