Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dla szanownych cioteczek niespodziankę. Odwiedzili nas dzisiaj znajomi (psiarze) razem ze swoją koleżanką (psiarą), która zakochała się w naszej Aduni. Kobitka ma swój domek z ogródkiem w Zamościu i dwie starsze suczki. I takim to sposobem pozostaliśmy bez Ady , Pani obiecała być w kontakcie.

Posted

agusiazet napisał(a):
Czyli są szanse dla Aduni na super domek!!! Jak było na urlopie i gdzie są zdjęcia?

Jestem bardzo optymistycznie nastawiona do tego domku , przed chwilą rozmawiałam z Panią Ady.
Adusia troszkę popiskuje, ale bardzo ładnie zjadła kolacyjkę. :lol:

Posted

:multi: :multi: :multi: dla domku Adelkowego.
Romki dlaczego w drodze powrotnej nie wpadliście do nas :mad: ?
Poprosimy o zdjęcia z wywczasów ;) - trochę krótkich :roll: i relacje !!!
A może macie wiadomości o Tsukim :cool3:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
haha bedą mieli co robic jak juz wroca z pracy...a ja sie nadal zastanawiam co z Zadrunią, szukają domku, czy juz u nich łobuziara zadomowila sie na stale:)?

W Zadruni mniemaniu ona jest u siebie, na swoich włościach na stałe :razz:

Posted

czyli wszystkie malenstwa sa w swoich stalych domkach juz :loveu:
miejmy nadzieje ze juz Adelcia sie zadomowi i ta Pani juz jej nie odda
a wracajac do Zadruski.... czy ona tez juz jest w stalym domku? :evil_lol:

Posted

Wczoraj przez cały dzień nie miałam dogo więc muszę nadrobić zaległości.:razz:
Alpinko jeszcze raz wielkie dzięki za Allegro. Przed chwilą rozmawiałam z Panią Ady , jej córka nazwała ją Awaria;)
Wszystko jast w porządku, najbardziej cieszy mnie to, że Awaria po ostatniej nieudanej adopcji panicznie bała się dzieci, a teraz Pani mówi ,że suńka biega cały czas przy nodze jej córki. :lol:
Teraz pozostaje mi tylko sprawa szanownej Zadziorki, przede wszystkim , to muszę ją wysterylizować.
Chyba teraz dostanie zastrzyk, bo mamy bardzo wiele ważnych spraw do załatwienia i nie bardzo możemy się nią odpowiedno zaopiekować.
Jeśli chodzi o adopcję Zadry, to gdybym miała 100% pewności , że ktoś się nią odpowiednio zajmie, to pewnie bym ją oddała. Jak wiecie Zadziorka cudem uszła z życiem i jest mi szkoda tak ją po prostu oddać. Uważam, że drugi raz już jej nie może spotkać nic złego. Tak sobie myślimy, że nic się nie stanie jak zostanie u nas. Chłodu i głodu na pewno u nas nie zazna.

Posted

AZ-IWONA napisał(a):

BIANKA1 co za swinkę morską karmioną butelką masz na avatarku ??!!!:evil_lol:

Ciotka ...................:mad: to ukochana Czupurka mojego TZa :evil_lol: