zanzara Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Teraz robi psa morderce na mojej skarpecie wywleczonej z prania:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hyhy wesolo ze szczeniaczkiem w domu :D i niech mi ktos powie jak takie stworzenie kochane mozna wywalic, zostawic gdzies, oddac, albo cokolwiek zlego zrobic? Quote
Helga&Ares Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no to patrz, bo to ograniczone widoczki:D:D jak urośnie - to będzie spał, a nie tarmosił czy psocił:) Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 jak urosnie to bedzie troche tarmosil a troche spal hihihi Quote
zanzara Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Postrasze go emilka to moze przestanie rozrabiac:evil_lol: Ojciec do niego zawsze pieknotku ty moj mowi:evil_lol: Bylam wlasnie na spacerze i spotkalam sasiadke z drugiego bloku.Goni za mna ze swoja sunia i sie pyta czy to moj piesek.A bo jej suni cycuchy rosna wiec chyba bedzie miala mlode.To sie pytam czy ja dopadl jakis a ta ze znalazla jej ladnego kawalera bo chciala zeby miala mlode.To nie mozna jej bylo wysterylizowac?Odp.Nie.No to spoko.Jeszcze na termin porodu niby szykuje im sie wesele wiec nie bedzie sie kto mial nia zajac.I na koniec jakbyscie dziewczyny mialy chetnego na pieska to w pazdzierniku beda.Hmm myslalam ze babka jest powazna a tu taki numer:shake: Quote
agusiazet Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 zanzara napisał(a):Postrasze go emilka to moze przestanie rozrabiac:evil_lol: Ojciec do niego zawsze pieknotku ty moj mowi:evil_lol: Bylam wlasnie na spacerze i spotkalam sasiadke z drugiego bloku.Goni za mna ze swoja sunia i sie pyta czy to moj piesek.A bo jej suni cycuchy rosna wiec chyba bedzie miala mlode.To sie pytam czy ja dopadl jakis a ta ze znalazla jej ladnego kawalera bo chciala zeby miala mlode.To nie mozna jej bylo wysterylizowac?Odp.Nie.No to spoko.Jeszcze na termin porodu niby szykuje im sie wesele wiec nie bedzie sie kto mial nia zajac.I na koniec jakbyscie dziewczyny mialy chetnego na pieska to w pazdzierniku beda.Hmm myslalam ze babka jest powazna a tu taki numer:shake: Tak to czytam i myślę, czy ludzie mają mózgi, czy tylko miejsca na nie! Quote
zanzara Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Gadka,ze ona robi to w trosce o zdrowie swojej suni itd.Nie wiem czy ona szukala akceptacji u nas czy co.I oh bede miala cale mieszkanie zdemolowane dlatego bedziemy je zostawiac w lazience.Kobita nawet nie wie ile trwa ciaza u suki i zaloze sie ze o czyms takim jak sterylizacja nawet nie slyszala?Pani nauczycielka,wiec nic do niej nie dociera:p .Z kolezanka stwierdzilysmy zgodnie ze jest zdrooowo kopnieta....... Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 w trosce o zdrowie swojej suni? a co ze zdrowiem tych szczeniakow? co z domem dla nich?... jak ja nie moge takich ludzi!! Ale do nich nie dotrze...pewnie tak jak mowisz szukala u Was jakiegos rodzaji akceptacji...sama czasem jak slucham ludzi to mi rece opadaja... pracuje z psami, ktore maja zle nawyki ( czyli ich wlasciciele mowia ze sa podle, wredne, zlosliwe, niewychowane, glupie itp itd) i tak naprawde to z calej tej pracy najcieziej jest mi sie zawsze dogadac z wlascicielami...im najtrudnije wytlumaczyc o co chodzi, bo zwykle zachowanie ich psa to ich wina....a oni przeciez sa idealni:( Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ciekawe co u Adelci...w koncu to jej i jej mamusi wątek ( no calej reszty szczesliwcow)...napewno teraz slodko spią ...dobranoc!! Quote
Zarunia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 przychodzi mi na myśl tylko jedno... głupota ludzka nie ma granic :shake: Quote
BIANKA1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Adelcia pewnie rozrabia z mamusią i resztą sforki :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 no reszta dokazuje to i adelcia nie moze byc pewnie gorsza i tez psoci:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a tak w ogole....wiecie o co mnie dzis zapytala pewna pani?? czy nie daloby rady zalatwic jakos tak szybko ciązy dla jej suni a potem ją usunąc....a wszystko ponoc dla zdrowotnosci sunki!!! Boze ...widzisz i nie grzmisz!!! zamurowalo mnie po prostu...zapytalam czy nie daloby rady tego samego zrobic z jej 17letnia corka dla jej zdrowia oczywiscie!!!! Quote
zanzara Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wlasnie wrocilam z Brutusem z dworu.Polowal na kreta w pozostalosci po ognisku wiec teraz nie ma sladu po jego bialych skarpetach:evil_lol: .Sa brazowo siwe a morda ma piekny ziemisty make up:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Niki-lidka napisał(a):zrob mu zdjecie:D ja też chcę!!!:D Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No mój Rych wczoraj rozkopał gniazdko malutkich szczurków lub mysiorów nad kanałkiem :mad: :mad: :mad: Darłam się na gadzinę i zbierałam te maleństwa, żeby je do norki powsadzać i zobaczyć czy nie zrobił im krzywdy. Po oględzinach, doszłam do wniosku, że chyba wszystko O.K. Powsadzałam niemowlaczki do norki a wejścia przysłoniłam. Całą noc myślałam o nieborakach i zastanawiałąm się czy mama do nich wróci... Rano o 5.00 poleciałam tam zobaczyć jak się sprawy mają i już się szykowałam na odchowywanie małych gryzoni :evil_lol: Mama wróciła i zabrała wszystkie maleństwa :loveu: Ufffff kamień z serca... Quote
zanzara Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Mokra trawa dopelnila swojego i musiałam ta swinke wykapac bo z takim brudasem spac nie bede.Woda czarna:evil_lol: .Do zabawy dorwal sobie wczesniej dobermana Romka.A ja prawie zawal bo pies 20 razy wiekszy od niego.Łobuz z tego Brutusa:loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 A ja zobaczyłam dzisiaj wracając ze spaceru malutką myszkę lub nornicę przykucniętą na drodze . Mając 4 psy na smyczy , przepchnełam ja delikatnie na pobocze w trawę , żeby jej coś nie przejechało :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 hihi czytam tak to czytam o myszkach i dochodze do wniosku ze my "psiarze" to tak mamy...zauwazamy nawet malutką myszke, szczurka, jezyka..itp itd moj swietej pamieci dziadzio mowil ze mamy sokoli wzrok w dodatkowym oku - wielkim serduchu:) Quote
Fusica Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Chcieliście Brutsiego, to macie.... Fajny smarkacz :loveu: Z paszczy jest cała mamunia Zadrunia. Quote
zanzara Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Na osiedlu funkcjonuje pod ksywa "skarpeta":evil_lol: Quote
Recommended Posts