Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja znalazlam ogloszenia moze beda chcieli tu sunie i dadza jej dobry domek:lol:

wkleilam je na watku Gai przez pomylke :oops:

Kontakt: Paweł / ponyx@wp.pl
19 lipca 2007 NOWE !
Chcę:przyjmęDotyczy:woj. mazowieckie (Warszawa)Treść: Chętnie adoptujemy pieska małej rasy. Wiek i płeć nie maja żadnego znaczenia.

Kontakt: Aldona Krause / 02 lipca 2007 (od 18 dni)Chcę:przyjmęDotyczy:woj. kujawsko-pomorskie (Inowroclaw)Treść: Pieska przyjme najchetniej nie dużą sunię z wojewodztwa kujawsko pomorskiego 660 121 338 zkrause@interia.pl
gadu-6192969

Posted

Dzięki dziewczyny! U nas już drugi wieczór jest okropna burza więc nie mam dostępu do netu. W przyszłym tygodniu będziemy ruszać na urlop i moglibyśmy podrzucić gdzieś maleństwo.

Posted

Już jestem!
Tak jak Marta napisała Adelcia jest już w swoim domku. Jestem w szoku , bo nie spodziewałam się, że to tak szybko nastąpi. Przyjechał po nią zakonnik, który akurat odwiedził nasze zaprzyjaźnione klaryski i pochwalił się im , że poszukuje psa dla swojej mamy (bo akurat zdechł jej starowinek) . Siostry dobrze znają nasz temat i natychmiast wysłały go do nas. Mają mieszkać w bloku w Tomaszowie Lubelskim. Mama chciała pieska, ale obiecaliśmy pomóc w sterylkowym temacie. Zakonnik pokazał nam swoje dwie świnki morskie, które wiózł również do mamy, ponieważ wyjeżdża na dwa miesiące za granicę. Powiedział, że zawsze miał w domu zwierzyniec i że małej będzie dobrze u mamy. Te świneczki wyglądały jak Supergogi prosiaczek. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że wszystkie Zadrusine pociechy trafiły do dobrych domków.

Posted

oni chca koniecznie szczeniaczka, jestem pewna ze znajde jakies kochane stworzonko dla nich( ciesze sie ze mam opinie dobrego doradcy jesli chodzi o psiaki, dzieki temu ludzie przychodza do mnie zamisat kupowac bezmyslnie rasowca, przeplacac za niego a potem dziwia sie czemu ten pies tak duzo szczeka (owczarek), czemu nie pilnuje sie nogi tylko czasem biega tak daleko (wyzel niemiecki), albo czemu jest taki leniwy (basset)...cos sie jednak zmienia, i czesto zwracaja sie do mnie osoby, ktore chca pokochac jakiegos psiaka, ale swiadomi odpowiedzialnosci chca to zrobic "porzadnie":)
a ja zastanawiam sie nad stworzeniem u siebie w domu (za miesiac przeprowadzam sie z bloku do domu na obrzezach zamoscia) domu tymczasowego,moj ulubieniec panow nie toleruje wogole, ale za to ze wszystkimi suczkami ma wysmienity kontakt:D

Posted

no i tak jak myslalam, ktos im polecil kupic rasowca bo wiadomo co z "tego" wyrosnie...jak ja tego nie lubie...
jutro jade do schroniska, bo zobowiazalam sie znalezc koledze psa do strozowania, mam chęc odwiedzic tez Mimi (chyba sie zakochalam)
czy moze mi ktos powiedziec jakich godzinach w niedziele mozna odwiedzac psiaki?

Posted

i gdzie ona jest, w zwiazku z malymi romiarami w psim przedszkolu?
ja oczywiscie i tak bede przyklejona do kazdej klatki pol godziny bo przeciez wszystkie trzeba wypiescic...nigdy nie moge stamtad jakos wyjsc, zabralabym je wszystkie do domu:(

Posted

Najbardziej w tym temacie zorientowana jest Marta, ale ona miała jechać na dziełkę. Poproszę ją, to wieczorem napiszę Ci gdzie szukać Mimi. :p

Posted

dziekuje...bede wdzieczna...cos mi sie wydaje, ze nie dosc ze pojade po pieska stroza dla kolegi to jeszcze moja rodzinka sie powiekszy przynajmniej tymczasowo:)
wasza mala zadziora ma swoj watek? jak dogaduje sie z innymi psami (moj to 8letni wyzel wiec sporawy:) ) są jakies aktualne zdjęcia:)?

Posted

Niki-lidka napisał(a):

wasza mala zadziora ma swoj watek? jak dogaduje sie z innymi psami (moj to 8letni wyzel wiec sporawy:) ) są jakies aktualne zdjęcia:)?

Jestes na watku Zadziorki; to mamusia szczeniaków:p

Posted

Przed chwilą rozmawialiśmy z Ojcem, który zabrał Adę. Mama jest zachwycona małą. A on sam mówi, że to niesamowite, że takie maleństwo chodzi przy nodze na spacerek, przybiega na każde zawołanie i wcale nie płacze. Powiedział , że są nam bardzo za nią wdzięczni. Gorzej jest z naszą Zadziorką, żadnego szczeniaka tak nie przeżywała. Chyba dlatego, że zawsze miała przy sobie innego malucha. Biega po działce i szuka Ady, jak jest w domu do popiskuje. Szkoda mi jej bardzo, więc ten wieczór mamy zamiar poświęcić na ukochiwanie Zadziorki.